Галя Топалова търси купувачи за ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Re: Галя Топалова търси купувачи за ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Мнениеот pavlov10 » 06 ное 2009 17:03

Alternative написа:Да,нали селяка го издигате в култ!?Не може ли да помислите,че колелото се върти и един ден ще бъдете на нашето положение!?Само,че кой да помисли...не излизате от себе си и не се поглеждате :cry:

Ние НИКОГА няма да бъдем на вашето положение.Причините са 2-ние не сме селяндури от пловдивската околия,както и живите ни легенди са хора с авторитет и връзки,уважавани от най-богатите и влиятелни българи в държавата.А не пропаднали пияници и брадясали клошари като вашите.Селяка ви е възмездие от Бог за вечните ви партиини привилегии и просто ви върна,където ви е мястото-в посредствеността.Селяка ви е пратен от съдбата,но вие си го заслужавате заради песните "с Жоро на море,алее алее" и простотиите по адрес на Тасев,лека им пръст.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 06 ное 2009 17:04

child in time написа:Не пожелавай жената на ближния си , нито добитъкът му ...2009 нито Селския му! Подигравки? По скоро искрени съболезнования!!!

Съболезнования са изказвали само Миньор, за което евала им. Не ставай смешен, на вас единственото ви щастие от 2001 насам е нашето нещастие, "искрени съболезнования" били...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 ное 2009 17:09

pavlov10 написа:
Alternative написа:Да,нали селяка го издигате в култ!?Не може ли да помислите,че колелото се върти и един ден ще бъдете на нашето положение!?Само,че кой да помисли...не излизате от себе си и не се поглеждате :cry:

Ние НИКОГА няма да бъдем на вашето положение.Причините са 2-ние не сме селяндури от пловдивската околия,както и живите ни легенди са хора с авторитет и връзки,уважавани от най-богатите и влиятелни българи в държавата.А не пропаднали пияници и брадясали клошари като вашите.Селяка ви е възмездие от Бог за вечните ви партиини привилегии и просто ви върна,където ви е мястото-в посредствеността.Селяка ви е пратен от съдбата,но вие си го заслужавате заради песните "с Жоро на море,алее алее" и простотиите по адрес на Тасев,лека им пръст.

А бе къде сме тръгнали да се мерим с вас....вие сте на светлинни години пред нас...моля ти се! :lol: Всеки сам избира на кой отбор да бъде фен,независимо дали е околия или гето!Разбра ли ме?Колкото до легендите ние си ги обичаме и уважаваме,не ме интересува кой какъв е...Не искам да задълбавам тази тема,защото някой ще се почувства обиден!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 ное 2009 17:13

Абе пичове как изобщо ви се занимава дори да коментирате такива ГЛУПОСТИ... ТИМ - МИМ... Не се ли уморихте да слушате подобни новини бе майна... Пуснат ви нещо такова и като "удавник за сламка" се хващате за него!!! Ами те и затова го правят... А тази "новина" не е нищо друго освен това, че нашата кака ни казва: "Абе искам да ви продавам, ама никой не ви иска!"... Особено пъ' човек като прочете началото на изречението "Според близки на Глая Топалова....".... Като го чуя това "Според близки на еди-кой си..." и ми става ясно колко е СЕРИОЗНО инфото!!! т.е. от така наречените "прах в очите"!!!

Мен ако ме питате пращайте я в "кофата" тази тема!!!
Изображение

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 06 ное 2009 17:13

Знам, че повечето от Вас, пишещите тук са в еуфория, защото няма да ходят на училища 1 седмица, а на някои може и да са започнали да им растат мустаци, НО.....
беше време, когато футболът беше празник, а БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ - УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ.
беше време, когато все още живеех в Пловдив и бях ученик, когато с моите приятели "папагали" ходихме заедно по мачове - всеки облечен с клубните си цветове и така сядахме на стадиона - ЗАЕДНО, или пък някой отиваше в "агитката"
беше време, когато говеда и прасета сядаха до нас - "агинката" им и ги отделяха келяв кордон полицаи.
беше време, когато повече ОБИЧАХМЕ отборите си, отколкото мразихме опонентите си
сега ................
ВСИЧКИ СМЕ ЕДИН ТА*АК!!!
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 06 ное 2009 17:26

Предлагам да се свърже с Христолов

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 ное 2009 17:36

bergkamp
Предлагам да се свърже с Христолов

Ха-ха. :lol: .. ами bergkamp, те отдавна танцуват един и същи танц - "Последен валс" на Пловдивския футбол!!! Ако ме разбираш... Преди 20 години едно музикално парче бе завладяло България... името му бе "Последен валс" /сбогом "Любима"/ :lol: :lol: :lol: 20 години по-късно за всички е ясно, че "ТЯ" все още е сред нас, не си е отишла и ТАНЦУВА!!! :lol: :lol: :lol:

Изображение
Последна промяна от plovdivram на 06 ное 2009 17:45, променено общо 4 пъти.
Изображение

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 06 ное 2009 17:36

pavlov10 написа:

Изби всичко живо :) Случайно да не си далечен роднина на Скайуокър ?

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 06 ное 2009 17:51

pavlov10 написа:...живите ни легенди са хора с авторитет и връзки,уважавани от най-богатите и влиятелни българи в държавата.

Кой тва? ЗУЛУМА ли ? Той освен да следи кой иска да купува Ботев и да звъни телефони, за да предлага Локото, понеже нямали дългове и стрували по-малко - друго не прави. И не знам някой да го уважава, дори и сред по-трезвомислещите ви фенове има такива, които го наричат Зулума.

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 06 ное 2009 19:22

Flash1912 написа:
pavlov10 написа:...живите ни легенди са хора с авторитет и връзки,уважавани от най-богатите и влиятелни българи в държавата.

Кой тва? ЗУЛУМА ли ? Той освен да следи кой иска да купува Ботев и да звъни телефони, за да предлага Локото, понеже нямали дългове и стрували по-малко - друго не прави. И не знам някой да го уважава, дори и сред по-трезвомислещите ви фенове има такива, които го наричат Зулума.

Aй няма нужда,знаем какви лицимери сте!..По-едно време ревяхте, че ако имахте само една легенда,като Зума в клубчето ви,няма сега, да сте в това положение. :idea:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”