НОЩТА ПРЕДИ ДЕРБИТО!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: НОЩТА ПРЕДИ ДЕРБИТО!!!

Мнениеот Xanko » 30 окт 2009 15:42

Ноща ще бъде дъждовна, а иначе нека стане здрав мач.

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Мнениеот BrigadaTrakia » 30 окт 2009 15:44

РЕСПЕКТ БОТЕВ !!! чакам равен.Наистина тези дербита са по-зрелищни от Левски-ЦСКА,сякаш се усеща че играта между пловдивчани е по-динамична :)

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 30 окт 2009 15:49

Юноши бледни, както върви нощта преди дербито ще е "събота срещу неделя"!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 30 окт 2009 15:52

Plovdivskia Grand написа:Юноши бледни, както върви нощта преди дербито ще е "събота срещу неделя"!

Спомням си когато за последно преместиха мача от един за друг ден ! Бои ексцесии полиция до бирената ! Кошмар ! Дано да не стане същото, само ще помрачи дербито!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 30 окт 2009 16:08

child in time написа:
Plovdivskia Grand написа:Юноши бледни, както върви нощта преди дербито ще е "събота срещу неделя"!

Спомням си когато за последно преместиха мача от един за друг ден ! Бои ексцесии полиция до бирената ! Кошмар ! Дано да не стане същото, само ще помрачи дербито!

child in time,ако повече хора разсъждаваха като теб на мачовете нямаше да е като военно положение ;)
нека утре докажем ,че дербито е живо

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 30 окт 2009 16:14

Отиваме да се порадваме на нашите любими отбори не да ставаме част от баталните сцени на Хан Аспарух! Трябва ли винаги да се озъртам постоянно за някое идиотче с дрогиран мозък!?! Искам да мога някой ден да заведа и моите деца и да не ме е страх за тях!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 30 окт 2009 16:27

Като чета последните мнения май ноща след дербито се очертава по-интересна.

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 30 окт 2009 16:42

child in time написа:Отиваме да се порадваме на нашите любими отбори не да ставаме част от баталните сцени на Хан Аспарух! Трябва ли винаги да се озъртам постоянно за някое идиотче с дрогиран мозък!?! Искам да мога някой ден да заведа и моите деца и да не ме е страх за тях!

пич тая работа няма как да стане и аз това искам но докато има малки наркоманчета няма да стане винаги ще има кой да иде да се направи на мъж пред някое малко дете и да му вземе шалчето
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 30 окт 2009 16:55

tosheto1912 написа:
child in time написа:Отиваме да се порадваме на нашите любими отбори не да ставаме част от баталните сцени на Хан Аспарух! Трябва ли винаги да се озъртам постоянно за някое идиотче с дрогиран мозък!?! Искам да мога някой ден да заведа и моите деца и да не ме е страх за тях!

пич тая работа няма как да стане и аз това искам но докато има малки наркоманчета няма да стане винаги ще има кой да иде да се направи на мъж пред някое малко дете и да му вземе шалчето

За съжаление може и да си прав!

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 30 окт 2009 19:55

Аз моите деца не само, че не ги водя, ами съм им забранил да стъпват на стадиона... Бахти, какви времена доживяхме - шепа пияни или дрогирани малоумника да ми се правят на най-големите фенове... И от нашите и от жълтите... То на мач вече трябва да се ходи на пет ракии, с три бокса, два пистолета, пушка и бронежилетка...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”