Поредния велик фен, който не познава историята на отбора, чийто фен е.
УЖААААС !!! Подобни хубавци само ме карат допълнително да се убеждавам, колко сме прави, когато ги наричаме Велбъжд - Пловдив.
Аман от вас бре неграмотници. На какво сте фенове? Какво е станало 1936-та? АМАН! Вместо да пускате клипчета за нахавяване, седнете прочетете малко за клуба, чийто фенове сте.
Поздрав за най-великите фенове в България!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Поздрав за най-великите фенове в България!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
АХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА...
ТОВА Е WHITE DOVE НА SCORPIONS~! АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА!
ТОВА Е WHITE DOVE НА SCORPIONS~! АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА!
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
- POPCORN
- Контакти:
Един град-един отбор написа:POPCORN написа:като някой ми каже най-великите фенове и мноого се смея![]()
Е .. те във всичко са НАЙ-НАЙ
явно хаха.дано у неделя ги треснете се накефя

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
ПОПКОРН-БИЯТ НЕ БИЯТ,ДВЕ НЕЩА СА СИГУРНИ.ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ Е НОМЕР 1.ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНИШ И НА ТЕРЕНА И НА ТРИБУНИТЕ 

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
o_yankov написа:Как може да качвате снимки от агитката ви, на които се вижда чаршаф: "Той умря"... 00:49
И аз тва се чудя...

От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
ko6rata написа:o_yankov написа:Как може да качвате снимки от агитката ви, на които се вижда чаршаф: "Той умря"... 00:49
И аз тва се чудя...Тия са неБЪЛГАРИ! Айде канари, в събота ги мачкате!
![]()
И КОЕ Е НЕБЪЛГАРСКОТО ПРАСЧО!?

- POPCORN
- Контакти:
kubik написа:ПОПКОРН-БИЯТ НЕ БИЯТ,ДВЕ НЕЩА СА СИГУРНИ.ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ Е НОМЕР 1.ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНИШ И НА ТЕРЕНА И НА ТРИБУНИТЕ
слушам батеее .номер 1 по простотия или какво?номер 1 ще е на изпадащите отбори тая година това е факт!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:kubik написа:ПОПКОРН-БИЯТ НЕ БИЯТ,ДВЕ НЕЩА СА СИГУРНИ.ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ Е НОМЕР 1.ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНИШ И НА ТЕРЕНА И НА ТРИБУНИТЕ
слушам батеее .номер 1 по простотия или какво?номер 1 ще е на изпадащите отбори тая година това е факт!
ПРОЧЕТИ ТОВА КОЕТО СЪМ УДЕБЕЛИЛ

Последна промяна от kubik на 29 окт 2009 19:05, променено общо 1 път.
Драги L_P_F_C 1936,
в предишния си коментар Ви препоръчах да научите историята си и след това да пускате теми във форума. Тогава обаче, не бях гледал клипчето, което сте прикачели.
Сега, след като го видях, мога само да кажа, че Вие сте истински РЕЗИЛ и СРАМ за черно-бялата фланелка. Клипчето показва каква трагедия сте почти всички фенове на този измислен отбор. ПРИ ТОВА ИЗМИСЛЕН НЕ ЗАЩОТО НА МЕН КАТО БОТЕВИСТ МИ СЕ Е ДА Е ТАКА, А ЗАЩОТО ВИЕ ФЕНОВЕТЕ МУ СИ ГО ИЗМИСЛИХТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.
ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ НЯКОГАШНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИСТИНСКИЯ ЧЕРНО-БЯЛ ОТБОР от Пловдив. Отбор, който наистина е бил на феновете си и е истинския алтерБОТЕВ. За някои, които се чудят какво е алтер- ще кажа, че е един вид съкращение от алтернатива. Тази дума дори и БУФЕРИТЕ я знаят.
Извинявам се за "БУФЕРИТЕ", но само на истинските привърженици на Спортклуб-Пловдив. Останалите, които даже и не знаят що е то, само доказват правото ни да ги наричаме така или Велбъжд. Аман от аматьори, както на терена, така и на трибуните. Ако сте истински черно-бели фенове прочетете малко, попитайте, ако не можете да четете или ако искате пуснете тема: "Историята на черно-белия пловдивски отбор, та белким някой се реши да ви ограмоти.
ПРЕДИ ДЕН-ДВА прочетох откровение черно-бяло обиждащо ботевистите със звънкото
"КАТОЛИЦИ"
. Момче младо, зелено, черно-бяло по душа, ако има машина на времето и те прехвърли преди 1944 в квартала около днешната улица Капитан Райчо и къжеш, че си от Ботев е можело и да излезеш жив. Е жив със сигурност, но пък със нездрав.
БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!
в предишния си коментар Ви препоръчах да научите историята си и след това да пускате теми във форума. Тогава обаче, не бях гледал клипчето, което сте прикачели.
Сега, след като го видях, мога само да кажа, че Вие сте истински РЕЗИЛ и СРАМ за черно-бялата фланелка. Клипчето показва каква трагедия сте почти всички фенове на този измислен отбор. ПРИ ТОВА ИЗМИСЛЕН НЕ ЗАЩОТО НА МЕН КАТО БОТЕВИСТ МИ СЕ Е ДА Е ТАКА, А ЗАЩОТО ВИЕ ФЕНОВЕТЕ МУ СИ ГО ИЗМИСЛИХТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.
ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ НЯКОГАШНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИСТИНСКИЯ ЧЕРНО-БЯЛ ОТБОР от Пловдив. Отбор, който наистина е бил на феновете си и е истинския алтерБОТЕВ. За някои, които се чудят какво е алтер- ще кажа, че е един вид съкращение от алтернатива. Тази дума дори и БУФЕРИТЕ я знаят.
Извинявам се за "БУФЕРИТЕ", но само на истинските привърженици на Спортклуб-Пловдив. Останалите, които даже и не знаят що е то, само доказват правото ни да ги наричаме така или Велбъжд. Аман от аматьори, както на терена, така и на трибуните. Ако сте истински черно-бели фенове прочетете малко, попитайте, ако не можете да четете или ако искате пуснете тема: "Историята на черно-белия пловдивски отбор, та белким някой се реши да ви ограмоти.
ПРЕДИ ДЕН-ДВА прочетох откровение черно-бяло обиждащо ботевистите със звънкото

БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.