4000 билета за фенове на Локо (Пд) отпуснаха домакините от Б
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 4000 билета за фенове на Локо (Пд) отпуснаха домакините от Б
А 4000 човека в тази клетка на "конче" ли ще стоят или как да се съберат толкова хора там?
ico_pld_80 написа:puffer написа:ico_pld_80 написа:Абе буфери откаде толкова хора ще съберете бе.Вие на домакинските ма4ове нямате толкова![]()
![]()
Ще бъде голям смях,половината ви сектор празен
Не се притеснявай за нас!....гледайте вие да дойдите
Пише се дойдете пуффер,а не дойдите,незнам на село може и така да си го казвате,извиняваи ако е така![]()
![]()
Някои хора трябва да им се обяснява иронията и факта към кого е написано въпросното нещо...
Последна промяна от staria на 27 окт 2009 16:22, променено общо 1 път.
ico_pld_80 написа:Абе буфери откаде толкова хора ще съберете бе.Вие на домакинските ма4ове нямате толкова![]()
![]()
Ами аграр, тези клетки са само за "агитките", а "нормалните" фенове си сядат където си искат и на двата стадиона. Така че това кой, колко и къде пълни в този мач е доста относително. Или си мислиш, че почти 70 годишния ми баща ще отиде в някоя клетка да вее факли или на входа за останалата част на стадиона някой ще го върне, защото е от Локомотив?
ico_pld_80 написа:puffer написа:ico_pld_80 написа:Абе буфери откаде толкова хора ще съберете бе.Вие на домакинските ма4ове нямате толкова![]()
![]()
Не се притеснявай за нас!....гледайте вие да дойдите
Пише се дойдете пуффер,а не дойдите,незнам на село може и така да си го казвате,извиняваи ако е така![]()
![]()
Именно де ,нали на Вас говоря!... да ме разберете

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Да ама не те разбираме, затова говори на български, а не на патагонски

samobotev написа:Да ама не те разбираме, затова говори на български, а не на патагонски![]()
Как тогава ми отговаряш,като неразбираш?

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Ами ето това го разбрах
Тука вече говориш на български

puffer написа
Именно де ,нали на Вас говоря!... да ме разберете
Тука вече говориш на български

веселинпл-така е, сайтчето не става
за тази новина бях почти 100% че е истина и затова е пуснах
хората вече са си направели изводи за нюз4000 

- Alternative
- Контакти:
puffer написа:http://www.news4000.bg/article-4253Бизнесът на Димитър Христолов е пълен крах, но собственикът на Ботев днес показа завидни остатъци от търговски опит. Бряговецът щедро обеща култовите 4000 билета за агитката на Локо (Пд) в предстоящото градско дерби в събота на стадион "Христо Ботев". Чичо Митьо хипер-спешно се нуждае от пари, тъй като отборът, а най-вече самият той е приклещен от нечуван финансов недоимък. Затова вместо традиционните 2000 билета, Христолов праща на футболните каси в квартал "Лаута" два пъти повече с цена от 4 лева.
На инструктаж в ОДП-Пловдив днес пък бяха събрани тарторите на двете агитки. Тишо Фаталния с радост прие щедрата оферта на Христолов. Органите на реда представиха изискванията си към феновете за провеждането на дербито без хулигански прояви. Двете агитки получиха право да внесат по 30 факли, а хореографията ще бъде с материали, които не застрашават сигурността на зрителите.
Хаха 4000 зрители?!

Ако се съберете 4000 маймуни няма ли да ви и малко тесничко
Само да не се поизтъпчете че голям кеф ще ни доставите да ви гледаме.А и да не забравя да ви поздравя с една наша песен........
Кога на БОТЕВ дойдете,дойдете,
кога на БОТЕВ дойдете,дойдете,
кога на БОТЕВ дойдете,.....да ми лапате,ама лапате!!!
Айййййййййй КАНАРИ!!!

Кога на БОТЕВ дойдете,дойдете,
кога на БОТЕВ дойдете,дойдете,
кога на БОТЕВ дойдете,.....да ми лапате,ама лапате!!!
Айййййййййй КАНАРИ!!!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!