Локо (Пловдив) на една ръка разстояние от Ковачки!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Re: Локо (Пловдив) на една ръка разстояние от Ковачки!!!

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 04 окт 2009 19:29

[quote="plovdivmraziselskiq"]
Ти пък да не мислиш, че имате нови собственици ве мисир! Бате Мите пак ви завъртя кокошите мозъци с "Италиански афери"!
Последна промяна от BLaNCo_NeGrO на 04 окт 2009 19:32, променено общо 1 път.
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 04 окт 2009 19:31

bezposhtadnia написа:
L_P_F_C 1936 написа:неделя, 4 окт 2009 г.

BNews.bg - News4000.bg

Собственичката на Локо (Пд) Галя Топалова е на път да загуби активите си в клуба, научи BNEWS от футболни и бизнес функционери. Твърде вероятно е Ковачки да вземе клуба срещу дълговете на Топалова.

Автобусната превозвачка е сериозно засегната от финансовата криза през последната година. Дълговете и глобите, които застигнаха Топалова, растат. За погасяването им софиянката няма преспектива. В близките дни блондинката ще се прости с Локо (Пд), клубът който толкова я популяризира.

Топалова е заложила акциите си при бизнесмена Христо Ковачки, тъй като е трябвало да погасява друг дълг към бившия си партньор в Частната автогара на София Гриша Ганчев, научи BNews.bg. Двамата бизнесмени, които са съответно футболни президенти на Миньор (Перник) и Литекс, напразно чакат своите заеми от Топалова.

Шефката на Локо (Пд) пък съвсем оплеска футболните си дела, стана ясно от последните ревизии на данъчните. Тя не могла да оправдае 160 000 лева от анекси към договори на футболистите си за периода от първите месеци, когато стъпи в Пловдив. Актът за укритите суми бил приблизително милион лева, нищо че Топалова обжалва. В същото време следствените органи привиквали на разпит отговорните служители в Локо (Пд), оформили въпросните "неосчетоводени" документи.

Близки до Христо Ковачки разкриха, че сроковете на Галя Топалова за погасяване на задълженията са изтекли. Именно затова енергийният бос е пратил в Локомотив (Пд) своя служител и бивш шеф на "смърфовете" генерал Йордан Димитров. Ковачки е сондирал как биха го посрещнали феновете и ветераните на Локо (Пд). Футболните легенди на пловдивския клуб и привържениците са фактори на "Лаута" с не по-малка значимост от нотариален собственик.

"Знам за Христо Ковачки, но предпочитам нищо да не коментирам. Нещата са сложни и затова мога да сбъркам, ако се ангажирам пред медия с мнение", заяви пред BNews иконата на "черно-белия" клуб Христо Бонев. :shock:

Ех, мечти , мечти .Всичко се връща , а сега ролите май се смениха :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!:

Я ми кажи на кое място сте...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 04 окт 2009 19:37

BLaNCo_NeGrO написа:
gugushito написа:пич,ковачки ще влиза в панделата .. ти мечтаеш за него ??? я по-сериозно

А ве братле, тия смешници Челси к'во ни правят ве майна, нашите нищо не играят неска!

Ами нашите не играят от началото на полузезона! :evil:
Изображение
Изображение

dvdvd
Контакти:

Мнениеот dvdvd » 04 окт 2009 19:43

Къде е Орнела?Да не се лекува в Крумово?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 04 окт 2009 19:46

dvdvd написа:Къде е Орнела?Да не се лекува в Крумово?

В Крумово е кака ти Галка,разбрах,че селският искал да ви взима!Нали сте му големи фенове!?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 04 окт 2009 19:48

Alternative написа:
BLaNCo_NeGrO написа:
gugushito написа:пич,ковачки ще влиза в панделата .. ти мечтаеш за него ??? я по-сериозно

А ве братле, тия смешници Челси к'во ни правят ве майна, нашите нищо не играят неска!

Ами нашите не играят от началото на полузезона! :evil:

Има нещо такова! Ние вместо да копуваме футболисти, продаваме! Направо ме е яд да ги гледам! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 05 окт 2009 13:31

Президентът на Локомотив (Пловдив) Галя Топалова заяви, че все още не се е появил човек, който да проявява интерес към клуба. "Няма такъв глупак, който да купи Локо (Пловдив). Иначе не е тайна за никой, че аз продавам клуба и ако се появи човек, с който да се договорим, то тогава сделка може и да има. Засега обаче няма нищо такова", заяви Топалова.

Бизнеменката не пропусна да коментира и слуховете, че дължи пари на Гриша Ганчев и Христо Ковачки.

"Не дължа пари на нито един от двамата. Запозната съм с тези писания в пресата, но това не отговаря на истината. Какво можа да кажа освен, че се пишат глупости. Дали ще продавам клуба на Ковачки? Че той се отказа от единия си клуб. За какво му е втори?. Колкото до мача с Левски, мисля че показахме характер и това няма как да ме радва. И през миналата година имахме тежък период, но нещата се оправиха. Целта ни е да завършим в топ шест", допълни бизнесменката.
http://sport.plovdiv24.com/112804.html
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 05 окт 2009 15:55

"Няма такъв глупак, който да купи Локо (Пловдив).

:lol: :lol: :lol:

Вашият любим митко христолов, но този път без таша*и :mrgreen:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 окт 2009 19:33

pasaden написа:
Президентът на Локомотив (Пловдив) Галя Топалова заяви, че все още не се е появил човек, който да проявява интерес към клуба. "Няма такъв глупак, който да купи Локо (Пловдив). Иначе не е тайна за никой, че аз продавам клуба и ако се появи човек, с който да се договорим, то тогава сделка може и да има. Засега обаче няма нищо такова", заяви Топалова.

Бизнеменката не пропусна да коментира и слуховете, че дължи пари на Гриша Ганчев и Христо Ковачки.

"Не дължа пари на нито един от двамата. Запозната съм с тези писания в пресата, но това не отговаря на истината. Какво можа да кажа освен, че се пишат глупости. Дали ще продавам клуба на Ковачки? Че той се отказа от единия си клуб. За какво му е втори?. Колкото до мача с Левски, мисля че показахме характер и това няма как да ме радва. И през миналата година имахме тежък период, но нещата се оправиха. Целта ни е да завършим в топ шест", допълни бизнесменката.
http://sport.plovdiv24.com/112804.html

Тая е изучила наизуст репликите на Селския.. :shock:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”