Илиян много му знае устата.....Много говори за другите отбори..........канил се той да става трети ???
Мача е ясен 2:2 .....последен мач и Пирин ще докаже че е отбор за А група....!
Локото когато трябваше не играеше...и правеше и аванти....сега за 3-4 мача и давай ...европа !??
"А" група;36 кръг: Пирин (Благоевград) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: "А" група;36 кръг: Пирин (Благоевград) - Локомотив (Плов
Натискайте и бийте!
УСПЕХ!
УСПЕХ!
Страшно много искам Локото да стигне до Европа! И за слепите бе ясно, че Левски ляга на Славия преди 5 дни. Дано Монтана и Кокала спънат белите. Сигурен съм, че цяла България е за ЛокоПд!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Успех на Локо Пд, но ми се струва, че Пирин няма да се даде, пък и ще играе играта си освободен психически след като вече се спаси. Предвиждам 2:2.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Контакти:
kubik написа:Жалко за изпуснатите медали и купа, заради един некадърник и сребролюбец![]()
Венци истината не иска Европата.Бесен е ,че биха.Сега не може да пусне на Монтана.Очертава се цирк
Купола на гастролиращите циркове го правеха на мястото на сегашната бензиностанция ..Лаута''.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:kubik написа:Жалко за изпуснатите медали и купа, заради един некадърник и сребролюбец![]()
Венци истината не иска Европата.Бесен е ,че биха.Сега не може да пусне на Монтана.Очертава се цирк
Купола на гастролиращите циркове го правеха на мястото на сегашната бензиностанция ..Лаута''.
Ей, тва жълтурите сте ненадминати по дебелоочие

Селски, как намираш смелост, да говориш за другите при положение, че любимия ти отбор е по-жалък отвсякога?
Радвай се, че няма още 3 кръга до края, щото баража беше на крачка от вас! Сега се надявай да биете за първи път в историята си Лудогорец, защото пак ще играят с дубъла, а друга по-добра възможност да се запишете

Емил Велев е напуснал Монтана. Шансовете на Славия за 4-то място се увеличават стократно.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Всички говорите за Славия...основния въпрос е Пирин дали ще играе.Ако Пирин си играе мача няма да го загуби...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:kubik написа:Жалко за изпуснатите медали и купа, заради един некадърник и сребролюбец![]()

За мача с Пирин...Май си правим сметката без кръчмаря.Всички говорят за Славия и Монтана ,само че преди това трябва да бием Пирин.А май не е много сигурно,че ще стане,с оглед на това,как играхме последния мач.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg