fitore написа:fena написа:Devian написа:И кои са тези от Нефтохимик и Верея,че ми стана интересно ,изключвам Господинов,който не е от вчера във вашия отбор,а и не виждам с какво Бащата може да помогне точно на неговото развитие

Георги Вълчев дойде от Нефтохимик, а Бирсент Карагерен от Верея

Георги Вълчев дойде от Любимец, преди дали е играл в Нефтохимик не знам.
И аз това щях да кажа,единствено бях пропуснал за престоя на Керагерен във Верея въпреки,че мярках името му покрай дербитата за влизане в Б със Созопол и Мастер

На Георги Вълчев престоя му в Нефтохимик доколкото може да се каже,че имаше такъв беше покрай преместването на трупата за уреждане на мачове от Търговище в Бургас и след предислоцирането и в Любимец.И докато при Карагерен не може да се отрече,че има развитие,то при Вълчев не виждам какво е при положение,че е залепнал здраво за пейката.Развитие може да има при нашия Венко и дедо Ванчо,понеже двамата плюс Дашев са с основна вина за изпадането на отбора.Венко постоянно беше неориентиран,оголваше зоната си и трябваше да бъде подпомаган и покриван от централния защитник и халфа от тази страна,което дърпаше отбора назад и отваряше пространства в центъра на отбраната.Дедо Ванчо едно,че се въртеше само като пумпал около топката и почти нямаше точен пас напред и спечелено единоборство,второ понеже беше ушенце на Херо развали атмосферата в съблекалнята и заради него си прецакахме дефанзивната линия,понеже той беше повода за напускането на титулярите Паланков и Цонков,както и за залепването на пейката от страна на Гамаков,тъй като дедо по незнайни причини трябваше да е титуляр