Бащата каза „не” на крепостния футбол

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: Бащата каза „не” на крепостния футбол

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 12 ное 2014 11:19

Карамел Му написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
AnalBreaker написа:Локото започнаха да играят без страх, което е много добре. Да изтърсите Левски още 1 път и много ще Ви обичам

И как ще стане това... А всъщност кога са ни изтърсвали, че не си спомням? 8-)

Ми ,две /2/ точки от два мача,от тоя Локомотив си е живо изтърсване.Ма няма нищо.Може пък да ги биете във втората шестица.Или образно казано:
"Левскар да си ,братко е шест/6/ :) "

Тоест Славия ви изтърси тая година... Ясно!
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 12 ное 2014 11:27

Карамел Му написа:
AnalBreaker написа:Локото започнаха да играят без страх, което е много добре. Да изтърсите Левски още 1 път и много ще Ви обичам

И как ще стане това... А всъщност кога са ни изтърсвали, че не си спомням? 8-)

Ми ,две /2/ точки от два мача,от тоя Локомотив си е живо изтърсване.Ма няма нищо.Може пък да ги биете във втората шестица.Или образно казано:
"Левскар да си ,братко е шест/6/ :) "

Тоест Славия ви изтърси тая година... Ясно!

Когато си на първо/1-во/ място изтресени са тия под тебе ;) Ма дай да не цапаме темата на пичовете.
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 12 ное 2014 11:35

Карамел Му написа:
Когато си на първо/1-во/ място изтресени са тия под тебе ;) Ма дай да не цапаме темата на пичовете.

Аз темата не я цапам, защото не бях задал въпроса на теб, но ти се изявяваш като форумна муха и кацаш под всеки мой коментар... :)

П.П. Локомотивци са пичове и винаги съм харесвал и уважавал отборът им, за разлика от червената коматевска подлога! 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 12 ное 2014 11:39

Карамел Му написа:

Аз темата не я цапам, защото не бях задал въпроса на теб, но ти се изявяваш като форумна муха и кацаш под всеки мой коментар... :)

П.П. Локомотивци са пичове и винаги съм харесвал и уважавал отборът им, за разлика от червената коматевска подлога! 8-)

Е на това му се вика свирка :o Евала!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 12 ное 2014 11:43

Изображение

Бащата е великан!
Изображение

Потребителски аватар
fitore
Контакти:

Мнениеот fitore » 12 ное 2014 14:26

fena написа:
Devian написа:И кои са тези от Нефтохимик и Верея,че ми стана интересно ,изключвам Господинов,който не е от вчера във вашия отбор,а и не виждам с какво Бащата може да помогне точно на неговото развитие :lol:

Георги Вълчев дойде от Нефтохимик, а Бирсент Карагерен от Верея ;) :!:

Георги Вълчев дойде от Любимец, преди дали е играл в Нефтохимик не знам.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 12 ное 2014 14:52

Карамел Му написа:
Карамел Му написа:

Е на това му се вика свирка :o Евала!

На това му се казва подредени приоритети!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 ное 2014 16:05

Какво сега...трябва да го хвалим този треньор ли какво. :roll: ..То хубаво да играеш нападателно ама ако навържеш 5 поредни загуби.. :?: :?: ..

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 ное 2014 16:48

fitore написа:
fena написа:
Devian написа:И кои са тези от Нефтохимик и Верея,че ми стана интересно ,изключвам Господинов,който не е от вчера във вашия отбор,а и не виждам с какво Бащата може да помогне точно на неговото развитие :lol:

Георги Вълчев дойде от Нефтохимик, а Бирсент Карагерен от Верея ;) :!:

Георги Вълчев дойде от Любимец, преди дали е играл в Нефтохимик не знам.

И аз това щях да кажа,единствено бях пропуснал за престоя на Керагерен във Верея въпреки,че мярках името му покрай дербитата за влизане в Б със Созопол и Мастер :mrgreen: На Георги Вълчев престоя му в Нефтохимик доколкото може да се каже,че имаше такъв беше покрай преместването на трупата за уреждане на мачове от Търговище в Бургас и след предислоцирането и в Любимец.И докато при Карагерен не може да се отрече,че има развитие,то при Вълчев не виждам какво е при положение,че е залепнал здраво за пейката.Развитие може да има при нашия Венко и дедо Ванчо,понеже двамата плюс Дашев са с основна вина за изпадането на отбора.Венко постоянно беше неориентиран,оголваше зоната си и трябваше да бъде подпомаган и покриван от централния защитник и халфа от тази страна,което дърпаше отбора назад и отваряше пространства в центъра на отбраната.Дедо Ванчо едно,че се въртеше само като пумпал около топката и почти нямаше точен пас напред и спечелено единоборство,второ понеже беше ушенце на Херо развали атмосферата в съблекалнята и заради него си прецакахме дефанзивната линия,понеже той беше повода за напускането на титулярите Паланков и Цонков,както и за залепването на пейката от страна на Гамаков,тъй като дедо по незнайни причини трябваше да е титуляр :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 ное 2014 17:00

Без да се заяждам, това защо го пишеш и ние какво по-точно трябва да направим?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”