Локомотив Пловдив - Литекс

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Литекс

Мнениеот fire » 30 сеп 2014 19:46

В момента дори на чудеса на сме способни, но със сигурност ще бъда на стадиона и ще подкрепям отбора си! Така ще бъде винаги, докато съм на този свят :!:

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 30 сеп 2014 20:50

Тоя мач чупим каръка- 1:0
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 30 сеп 2014 22:09

fire написа: със сигурност ще бъда на стадиона и ще подкрепям отбора си! Така ще бъде винаги, докато съм на този свят :!:

Това е! Най-малкото трябва да сме заради Бащата на стадиона и да го подкрепим в новото му ампоа! Пожелавам му много успехи и да върне Локомотив, където му е мястото, а именно сред първите!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 01 окт 2014 19:48

smurfcho написа:
fire написа: със сигурност ще бъда на стадиона и ще подкрепям отбора си! Така ще бъде винаги, докато съм на този свят :!:

Това е! Най-малкото трябва да сме заради Бащата на стадиона и да го подкрепим в новото му ампоа! Пожелавам му много успехи и да върне Локомотив, където му е мястото, а именно сред първите!

Таско Тасков е леко досаден в този мач, но аз се надявам, че Тати, ще иска да помогне на любимия му клуб и ще подготви футболистите добре за мача!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 03 окт 2014 10:11

Време е и ние да се усмихнем малко :)

http://lokomotivpd.com/petar-pashev-kra ... nem-malko/
Изображение

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 03 окт 2014 11:46

s.th.1926 написа:
smurfcho написа:

Таско Тасков е леко досаден в този мач, но аз се надявам, че Тати, ще иска да помогне на любимия му клуб и ще подготви футболистите добре за мача!

Бащата не знам какъв мотиватор ще е, но за мен ще бъде добър треньор, защото си има възгледи за играта. Дори някъде бях дочул, че първият полусезон при Марешки добрите резултатите бяха заради него, но после Чечо не се е допитвал толкова. Пък един евентуален тандем Митов- Бащата може да стане перфектен- единият може здраво да нахъса момчета, другият да ги подготви.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 03 окт 2014 11:57

Plovdiv_1926 написа:
s.th.1926 написа:
smurfcho написа:

Бащата не знам какъв мотиватор ще е, но за мен ще бъде добър треньор, защото си има възгледи за играта. Дори някъде бях дочул, че първият полусезон при Марешки добрите резултатите бяха заради него, но после Чечо не се е допитвал толкова. Пък един евентуален тандем Митов- Бащата може да стане перфектен- единият може здраво да нахъса момчета, другият да ги подготви.

Бащата в момента се е заел изключително сериозно с поставената задача. Погледни му тренировките само! Елате тук.... Искам да ви покажа нещо! Не иска да се разсейва с журналисти и т.н. Иска да си подготви отбора максимално. Дали това ще проработи и с/у Литекс е друг въпрос. Аз се надявам.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 окт 2014 17:44

Plovdiv_1926, аз повече бих се радвал на тандема: Бащата-Масларя, нали няма смисъл да обяснявам защо?
Сега друг е въпроса дали Маринов ще иска да си върне при нас и да вади кестените от огъня в момента знам, че няма лиценз Про, но това е разрешимо.
Масларя ни е много необходим в момента поради ред причини и силно се надявам ръководството ни да направи всичко възможно този човек да започне работа на "Лаута" без значение, каква длъжност ще заема.

Колкото да мача - ако Бащата улучи състава,тактическата постройка и успее да ги мотивира на макс може да измъкнем точка, особено ако се закучи мача и Литекс го вкараме в нашето русло.
Марек голям зор им даде в Ловеч, що ние да не се представим по-успешно и не вземем нещо от тях.
Лошото е, че отзад нашите допускат груби грешки...просто под натиск защитата ни се пропуква и се издънва.
Ако отзад се справим т.е иска се само да не я бъркат, като децата и с преса още в центъра да държим латекса далеч от вратата ни.
Аз още на мача с жълтите казах, че допуснем ли отбори, които могат да си подават топката свободно да си я разиграват в близост до наказателното ни поле - нищо добро не ни чака.
Видяхте в Коматево - тия жълтъци са ни обградили и си цъкат необезпокоявано пред наказателното ни поле, а нашите стоят и ги гледат отблизо...ми ще ги атакуваш бе, няма да им позволяваш да си я цъкат както си искат пред вратат ни и видяхте, какво стана.Мен много ме е яд за мача с жълтъците щото съм сигурен, че тоя мач можеше да го изиграем по съвсем друг начин.
Преса още в центъра и с разнообразни атаки по крилата и в центъра да ги сварим оранжевите неподготвени тва е...няма друг начин.
Не може да си позволим да се надиграваме с отборите от първата четворка на този етап дори и у дома.
Аз бих започнал с Карагерен в ляво и с Бранимир Костадинов отдясно по крилата, Камбура отпред и Маламов зад него...Наков го връщам назад до Янко, щото там ще ни трябва повече опит и класа срещу латекса.
Бековете ни са Шведа и Здравко Илиев, а централни Грънчов и Дяков.
Изображение

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Зума: Христо Колев е точният човек

Мнениеот Себастиан Фетел » 03 окт 2014 18:55

Почетният президент на Локомотив Христо Бонев призова за подкрепа на отбора и новият старши треньор Христо Колев. Бащата е откритие именно на Зума, който го лансира първо при черно-белите, а след това и в държавния тим. Под ръководството на Бонев Колев става шампион на Гърция с Панатинайкос. "Познавам Христо отдавна и съм убеден, че той е точният човек за Локомотив в този тежък момент. Той е способен да се справи. Бащата беше уникален талант като футболист, има огромен футболен интелект и съм убеден, че ще стане голям треньор. Освен това е стопроцентов локомотивец. Искам да призова всички наши привърженици да дойдат на стадиона срещу Литекс и да подкрепим отбора. Сега любимият ни клуб се нуждае от подкрепа. Бащата и Локо могат да успеят само с нашата подкрепа. Нека да не жертваме Христо и отбора, заради дребни вражди. Повече от всякога сега имаме нужда от обединение", заяви пред Марица легендарният капитан на Локо и националният отбор.
Зума пожела да изкаже благодарност и на напусналият бивш старши треньор Неделчо Матушев. "Много ме боли за Неделчо, тъй като за кратко време той свърши огромна работа. Само след едно кратко телефонно обаждане, без да се пазари той дойде да поеме отбора в един от най-трудните му моменти. За съжаление в тази обстановка той просто прегоря. Може би не чувстваше достатъчно подкрепата ни. Матушев обаче показа, че е истински локомотивец за разлика от много хора, които сега се крият по дупките и злорадстват, но един ден съм сигурен, че ще изпълзят, когато дойде нов собственик и клубът отново тръгне нагоре. От името на нашата общност искам да изкажа благодарност на Неделчо и да го уверя, че го чувстваме като един от нас", каза още Христо Бонев.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 03 окт 2014 21:54

Вратарят Божидар Стойчев, Ивайло Димитров (Шведа) и Георги Стефанов отпаднаха от групата на Локомоитв за утрешния домакински мач срещу Литекс. Двубоят ще бъде дебют за Христо Колев (Бащата) начело на родния му тим. Срещата започва в 17.30 часа и ще бъде ръководена от софиянецът Таско Тасков. След последната тренировка Бащата заведе възпитаниците си на режим в хотел SPS. Много вероятно е под рамката да се завърне вратарят Йордан Господинов, който не е пазил от гостуването на Локо (Сф) насам.

Ето на кои футболисти ще разчита Христо Колев в срещата с Литекс:

Йордан Господинов, Александър Витанов, Деян Молдованов, Ангел Грънчов, Елиан Парино, Христо Стамов, Венелин Филипов, Георги Вълчев, Богомил Дяков, Ванчо Траянов, Янко Сандански, Станислав Маламов, Дани Кики, Александър Якимов, Благой Наков, Бирсент Карагарен, Мартин Камбуров, Бранимир Костадинов.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”