Неделчо Матушев- фен мнения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Неделчо Матушев- фен мнения

Мнениеот mark1926 » 09 сеп 2014 21:37

mark1926 написа:ваннкоооо, глупости ми пиши на лични, толкова думи за едно нищо си е признак за ...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 сеп 2014 00:57

puf-paf написа:До тук отбора показва трагичен футбол ,селекция стил алакоко/стари кримки и чужденци от нищото/ .Ако всичко спортнотехнически зависи от Матушев оценката ми е 2+.Дано след паузата се види някакво развитие и заприличаме на отбор.

+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 10 сеп 2014 13:34

Много искам да видя как би стояла подобна тема за Сливен, когато помощник-треньор беше Георги Дерменджиев. Най-вероятно мненията щяха да бъдат коренно различни от това, което мислят хората през 2014. Да се дават оценки за качествата на един или друг треньор без да се отчитат обстоятелствата е несериозно.

Естествено, че в трудни ситуации като нашата най-удобният виновник е треньорът и хвърлянето на вината върху него е любима практика в много български отбори. Резултатите ги знаем всички. Последният пример е уволнението на треньора в Левски. Беше изхвърлен от Гонзо след няколко слаби мача, въпреки че в идентичната ситуация в Черно Море той имаше спокойствие да продължи да работи и след няколко месеца отборът му беше един от най-стабилните в групата.

Сигурен съм, че Неделчо Матушев е подходящият човек за нас.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 сеп 2014 13:42

Нека да му дам на неделчо един бюджет от 10тина милиона да си избере играчи и да си направи отбора както иска пък после да си говорим става ли или не става. Много хора боготворят примерно Еди Ераносян, но забравят и какви играчи имахме 2004. Едното без другото не може, в момента сме в тежък период, всеки лев се отчита, смята и пресмята преди да бъде изхарчен, нямаме бляскави имена по на 28 години, които да са играли заедно повечеко време и е нормално да има такива резултати. Да не забравяме и, че сега лагера в Смолян беше първата сериозна подготовка, която тия играчи са провели заедно. Да не забравяме и, че целта ни е да останем в А група докато намерим собственик с възможности и желание да работи правилно и да инвестира сериозно в клуба. Един хикс на Левски в София и една победа над Хасково и излетяхте в небето някои хора.

Дайте да гледаме реално на нещата, да си ходим на мачове и да си подкрепяме отбора. Другото ще се нареди с времето. С тия играчи и Мауриньо да дойде не може да бием Лудогорец :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 10 сеп 2014 16:20

Ванко_Ултраса написа:Ами, Марк пуснал си тема и дискутираме просто :!:
На нашите трябва да им се набива в главите да излизат всеки мач за победа, без значение от съперника.
Докато не почнем и ние като шопите да промиваме мозъчетата на разни футболисти, които идват от провинцията нищо няма да постигнем.
Виж мача с ЦСКА - биха ни не защото бяха 5 пъти по-добри от нас...биха ни с име и манталитет :!:
Ей така искам да се работи и при нас.Аз съм против всякакъв примиренченски манталитет...провинциализмът няма място на "Лаута" :!:
НИЕ сме Локомотив Пловдив и излизаме да мачкаме съперника, ако ще и да имаме отбор за окръжните групи.
Локомотив Пловдив отбор с име, традиции и успехи ли е или...?
Съдбата ни е да сме винаги сред първите 3 отбора и всяко място по-надолу е несправедливост.
Жълтите не ме интересуват, щото и да няма причина ще измислят такава само и само да хейтват по форумите, където 1 жълтур има по 10 ника.
На тях манталитета им е такъв - див и селски.Не искам да слушам приказки на "Лаута", как сме ходили и в Б гр., как и в Бгр. се играело футбол и т.н.
Всякакви такива приказки ни свалят до нивото на второразреден отбор.За себе си аз Локомотив го виждам, като голям отбор и винаги ще бъде така. ;)
Колкото до биричката, няколко пъти вече тактично си замълчавам, щото малцина са тези, които са имали смелостта да се изправят срещу мен на маса и са си тръгвали на крака. :mrgreen:

Напълно подкрепям това мнение, както и предното на този участник във форума! ТОВА Е НОРМАЛНОТО МИСЛЕНЕ ЗА ЕДИН ИСТИНСКИ ЛОКОМОТИВЕЦ И ТАКА ТРЯБВА ДА МИСЛИ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕЖКОТО СЪСТОЯНИЕ, В КОЕТО СЕ НАМИРАМЕ В МОМЕНТА! Това не може да ни кара да се чувстваме по-малки и по-малко велики!
Аз също имам забележки към Неделчо, но имайки в предвид обстоятелсвата, в които пое отбора ни, нямам повод дори да споделя тези си забележки! Някой дава ли си сметка, колко е тежка задачата на Матушев :?: ..............
И за мен Илиян Илиев е идеалния вариант, за наш треньор, но Матушев ВИНАГИ ще има моето уважение, защото се показа като типичен мъжкар и пое ужасната тежест да застане начело на един отбор с 3 дневна подготовка! От една страна не бива да се правят подобни изказвания, но от друга, те са адски необходими като стратегия! Чакат ни много тежки загуби, но те за нищо на света не бива да ни бутат духом :!: :idea: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е НАЙ-УНИКАЛНИЯ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ, НЕ ЗАРАДИ ДРУГО, А ЗАЩОТО ТОЗИ КЛУБ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО, КАКТО И НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА В ПЛОВДИВ :!: "ПОВРАТНОСТИТЕ НЕ НИ ЖАЛЯТ, НЕСГОДИТЕ НЕ СА НИ МИТ, ДУШАТА НЯКОГА НИ СТРАДА, НО ДУХЪТ СЪС ВЯРА Е ПРОПИТ! САМО ЛОКО!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 сеп 2014 16:21

Къде пък го измисли Илиян Илиев и чак бил идеалния вариант?! Имате по 2-3ма души в главата някои хора!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 сеп 2014 21:55

И като целта е оставане в групата, защо има цел 12 точки срещу- Локо сф(гости) ; домакини на Берое, гости в коматево и домакини на Литекс. Няма логика, като не можем да бием Лудогорец как ще играем като тях, че и по-агресивно.

Нека разграничаваме кой се е самозабравил- то е видно! Ръководството му е гласувало доверие, приемам, но да говориш такива приказки- Неделчовизми, точно в разрез с ръководството и финансовите възможности е неприемливо! И тепърва ще му берем плодовете на Неделчо с тези 12 точки, с тези Лудогорски игри, а по-неприятното е ч е може да е само началото на този тип поведение!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 сеп 2014 22:13

Ето така ако се изразява няма да имам никакви претенции към Неделчо, както е говорил днес за Верея http://www.plovdiv.utre.bg/2014/09/10/2 ... tsenyavane

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 13 сеп 2014 19:56

Неделчо е мъж. Дойде в адски труден момент, работи без пари. Какво да се каже повече? Същото е и за Мартин Камбуров, който подари целия си личен спонсорски договор на Локо Пловдив. За такива жестове сваляме шапка.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 сеп 2014 21:59

ЗМЕЙ написа:Неделчо е мъж. Дойде в адски труден момент, работи без пари. Какво да се каже повече? Същото е и за Мартин Камбуров, който подари целия си личен спонсорски договор на Локо Пловдив. За такива жестове сваляме шапка.

КАМБУРОВ-шампион, 4-кратен голмайстор, Неделчо... без коментар!!! Той е нашият спортно-технически избор,но за т.н. хорски приказки има нашето мнение и сега, казано е вече, нека не се повтаряме.

Върни се в “Локо Пловдив”