Пловдив1926 написа:Плача в тая тема ми напомня за 11те или колко бяха години като ги биехме всеки мач с по 3-4 гола, после какъв плач бешеТой един познат мач няма реве, за груби нарушения на смърфчо дето си е пуснал два пъти прогнозата. Голяяяяма работа
Тая играя за развлечение и добро настроение, като не ви харесва - не играете, елементарно е.
Аз не мога да разбера, как може да наричаш "плач", недоволството от явната несправедливост, допусната от администриращият играта?! Да не говорим за селските тарикатлъци на колегата Смърфчо?! Че и на градска вражда го обръщаш?! Аз не съм нито от Пловдив, нито пък от Ботев! Враждувайте си както си искате, аз не ви се меся, но това е игра тук и ако искаме наистина да е за развлечение и добро настроение.. нека спазваме правилата и елементарно уважение към участниците! Защото... аз разбирам да е забравил, че е пуснал прогноза и да я е дал втори път, но при това положение тя щеше да е същата като първата и тогава.. само щяхме да се посмеем, както казваш на разсеяния Смърфчо!? Но пича не прави това, а пуска втора съвсем различна прогноза, с което цели алтернатива на първата и никой не може да ме убеди, че е случайно и от разсейване!!! И на всичкото това отгоре, администриращия играта необяснимо защо, признава втората му прогноза, която всъщност е по-успешната (първата - 3т., втората - 6т.) Не е ли редно, ако приемем, че все пак Смърфчо се е "объркал" и не е нужно да се глобява с отнемане на точки и решите да му признаете нещо, то това да е първата прогноза, която е дал?! Втората откъдето и да я погледнеш си е невалидна!? Да не говорим, че ако наистина Смърфчо е изхитрувал, трябва да има наказание??! Аз съм склонен, някой да провери все пак предните кръгове, дали няма нещо подобно извършено и никой да не е забелязал и ако е за първи път, като гледам как се защитават локомотивци, то е ясно, че наказание няма да има, но поне да има справедливост и или не се зачита резултата на Смърфчо от този кръг и не му се налага наказание (което ще е най-справедливо) или се зачете първата му прогноза, но остане горчилката от опита на колегата да ни прави на маймуни и съмненията за по-нататъшни тарикатлъци