Силата на черно-белия дух!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Силата на черно-белия дух!

Мнениеот Пловдив1926 » 11 авг 2014 17:23

Много са причините за отлива последните години и титлата 2004 няма нищо общо с това. Тия хора са лъгани от Галя, После от Коко, после от Марешки, после пак от Коко. Трябва постоянство и години правилна работа за да заличат петното, което 10 години безхаберно и престъпно управлание ни нанесоха като общност. Пак сме добре - за 10 години Христолов причини такава психоза на жълтите, че още 10 няма да стигнат нивото ни на публика от преди 5 години :) А имаха всичко - пари, хора в ръководството, политически и медиен чадър.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 11 авг 2014 17:56

В момента ходим най- запалените,останалите искат да гледат футбол на добро ниво ,който винаги сме играли дори и в Б група в миналото.За съжаление в момента сме на ниско спортнотехническо ниво по понятни причини.Не разбирам този Господинов и Якимов за какво останаха в отбора а Маламов и Карагерена резерви.Дано си подобрим физическата подготовка и заиграем малко по- агресивно.Иначе публиката си е достатъчно и само може да става повече и по- шумна .Стягаме се за Дупница и раздаване до дупка.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 авг 2014 18:07

Ванко_Ултраса написа:Като за мач срещу отбора на Лудогорец, който е двукратен шампион на страната, направиха пробив в ЛЕ, а сега са пред прага на ШЛ на "Лаута" имаше обидно малко хора.
Аз лично очаквах да го напълним на макс, но уви...истината е, че след 2004 ние не сме същите фенове, каквито бяхме в доброто старо време.Тая титла много ни разлигави и сега хората искат собственик от ранга на Домусчиев или Ганчев и отбор, като този на Лудогорец за да се пълни стадиона.Не мога по друг начин да си обясня този отлив на публиката ни от стадиона...за съжаление продължава да има много локомотивци пред телевизорите, вместо да са на стадиона.Отборчето ни е прекрасно - млади и талантливи момчета, които искат да играят футбол, да се развиват и да радват феновете по стадионите.Ако успеем на два-три поста да се подсилим с нещо опитно ще сме бетон, но колкото ни позволяват финансите в крайна сметка.Играем истински футбол...бием или падаме с по 4 гола няма значение.Най-важното е, че когато отиваш на "Лаута" стъпваш с чувството, че ще гледаш футбол...истински мач, на който не знаеш развоя и в главата ти не бушуват съмнения за симулативна игра от момчетата, които излизат с емблемата на Локомотив на гърдите си.А може би трябва време, щото доста време боледувахме?!
Този отбор и всички, които полагат грижи Локомотив да го има, и да няма театрални мачове, като 3:3 с Литекс заслужават пълен стадион.Трябва да се събудим, да се вдигнем и да се върнем на стадиона масово, но как ще стане идея си нямам. :roll:
Това е моето мнение, Марк...не знам дали съм прав, но така ги виждам нещата. ;)

ПЪРВО-виж колко титли има Лудогорец, започваш с НЕистина!!!
ВТОРО- ако ти имаш ОТБОРЧЕТО, както си писал, Аз съм фен на ОТБОР!!
ТРЕТО-2004 разлигавили сме се ??????? Лигавене е викаш да ПЕЕМ ЦЯЛ МАЧ, въпреки резултата???
ЧЕТВЪРТО- нека пием по бира, да ми се обосновеш :shock: лично, пиши и на лични, ВЪЗМУТЕН СЪМ...
ПЕТО(послепис) не е пълен напълно стадионът, защото не е празен напълно. Виж какво казват Лудогорци, после виж какво говориш ти. ОБИДНО Е , ПИТАХА ТЕ ЕДИН ПЪТ, ПЛОВДИВРАМ, НО И АЗ ПИТАМ- ЛОКОМОТИВЕЦ ЛИ СИ...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 авг 2014 18:18

555 написа:
Пловдив1926 написа:Много са причините за отлива последните години и титлата 2004 няма нищо общо с това. Тия хора са лъгани от Галя, После от Коко, после от Марешки, после пак от Коко. Трябва постоянство и години правилна работа за да заличат петното, което 10 години безхаберно и престъпно управлание ни нанесоха като общност. Пак сме добре - за 10 години Христолов причини такава психоза на жълтите, че още 10 няма да стигнат нивото ни на публика от преди 5 години :) А имаха всичко - пари, хора в ръководството, политически и медиен чадър.

Хайде пак намесихте жълтите. Каква психоза при жАлтитИ бе? Не ме разсмивай. Дано никога не стигаме вашето ниво като публика. Вие сами си изгонихте локомотивците. От страх да не сте гости на Лаута препитвахте и унижавахте локомотивците. Похвално е това което правите в момента, но сте в пъти по-малко от публиката на Ботев и е смешно постоянно да се сравнявате с нас. Мислете за Локо, а не за Ботев!

В мач без публика 5000 лева глоба, НИЕ без полиция и охрана 00000000 лева, пием си бирата на стадиона и нищо- кога ще ги стигнете Локомотивците???

ТЕМАТА Е ЛОКОМОТИВСКИ ДУХ :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 11 авг 2014 18:23

Напълно добронамерено ви го казвам, като човек, който ходи на мачове в Пловдив от 30 години. Малко сте, защото последните 10 години не обучавахте малките си фенчета да обичат вашия клуб, а да мразят Ботев. Така и не разбрахте, че не омразата, а любовта движи този свят. Омразата само руши.
Едно време може да сме се бъзикали с вашата агитка, но омраза нямаше. Вие си имахте вашите любимци на терена, ние нашите. С изключение на един-двама комплексари, на никого не му е минавало на ум да си ги мерим. Всички бяхме от Пловдив.
Сега като останахте сами, няма за какво да завиждате на Ботев, щото парите и при нас свършиха, излиза, че няма причина да сте на трибуните. Поне мнозинството от публиката ви. Излиза - какво?! Свърши шампионската приказка, заминаха си мачовете за суперкупата и медалите, Европа, и вече не е престижно да си локомотивец?! Но не, пак по инерция продължавате да осмисляте съществуването си с Ботев - гледам го всезнайкото по-горе говори за мача ни с Литекс, без да го е гледал, но важното е да си живее с илюзията, че в неговата кочина е по-малко зле и е голям кеф, че са го били с 1:4. С тази психика няма да се оправите никога!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 11 авг 2014 18:37

Жълто-черен Пловдив написа:Напълно добронамерено ви го казвам, като човек, който ходи на мачове в Пловдив от 30 години. Малко сте, защото последните 10 години не обучавахте малките си фенчета да обичат вашия клуб, а да мразят Ботев. Така и не разбрахте, че не омразата, а любовта движи този свят. Омразата само руши.
Едно време може да сме се бъзикали с вашата агитка, но омраза нямаше. Вие си имахте вашите любимци на терена, ние нашите. С изключение на един-двама комплексари, на никого не му е минавало на ум да си ги мерим. Всички бяхме от Пловдив.
Сега като останахте сами, няма за какво да завиждате на Ботев, щото парите и при нас свършиха, излиза, че няма причина да сте на трибуните. Поне мнозинството от публиката ви. Излиза - какво?! Свърши шампионската приказка, заминаха си мачовете за суперкупата и медалите, Европа, и вече не е престижно да си локомотивец?! Но не, пак по инерция продължавате да осмисляте съществуването си с Ботев - гледам го всезнайкото по-горе говори за мача ни с Литекс, без да го е гледал, но важното е да си живее с илюзията, че в неговата кочина е по-малко зле и е голям кеф, че са го били с 1:4. С тази психика няма да се оправите никога!

И аз съм добронамерен, вие от любов ли играете пред видео стена??? Ние от омраза ли пеем цял мач?? Защо неутралният фен праща sms за Нас,защо ни уважават???Добронамереният- сега са най- скъпи квартирите, защото всички са на море, питай ги Лудогорци дали стадионът ни бе празен...ПИТАЙ... И РАЗКАЖИ, нали си мъж???

Потребителски аватар
Romanisti
Контакти:

Мнениеот Romanisti » 11 авг 2014 19:43

Няма смисъл да се заяждате,публиката на Локомотив ще се завърне постепенно гледайки сърцатата игра на тези млади момчета,и независимо колко време минава дори години,Локомотив отново ше е на върха,и тогава стадиона ще е пълен,защото за съжаление някои хора са прави,истинските фенове са малко,дори при Ботев се вижда това,взеха да се сриват и публиката им постепенно намаля с 20-30% ,защото за съжаление някои фенове са "бояджии"!
[rimg]http://www.romanisti.it/images/romanisti_logo.jpg[/rimg][rimg]http://image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/6d0/632930575_395060.gif[/rimg][rimg]http://bgsupporters.net/images/smilies/f19.gif[/rimg][rimg]http://yildizliaslanlar.com/haber/data/upimages/acab.gif[/rimg]

svobodni
Контакти:

Когато парите на Домусчиев се обезценят...

Мнениеот svobodni » 11 авг 2014 20:01

Подкрепа след 0:4 и в последните 10 минути... щастлив съм, че съм част от тази общност! Много повече от един футболен... проект.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=y0rCqqHo6kQ[/youtube]

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 11 авг 2014 20:02

А защо първо не погледнете градът ни колко е празен през лятото и особено юли и август и тогава да се правят изводи за посещаемостта? Искам да направя едно малко уточнение обаче - малко публика за стандартите на Локомотив!!! Не е ли по-обидно, че шампионът на България, който е на прага на ШЛ нямаше, нито един фен на стадиона?
Нека да се върнем пак към тази тема след мача с ЦСКА...
И все пак ето я "обидно малкото публика" и "полупразния стадион":
http://prikachi.com/images.php?images/880/7531880j.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/883/7531883G.jpg
Последна промяна от Ivan-LPFC на 11 авг 2014 20:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Когато парите на Домусчиев се обезценят...

Мнениеот milen.hristov » 11 авг 2014 20:14

svobodni написа:Подкрепа след 0:4 и в последните 10 минути... щастлив съм, че съм част от тази общност! Много повече от един футболен... проект.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=y0rCqqHo6kQ[/youtube]

A aз продължавам да чакам името на сериозен европейски отбор кой то се издържа от феновете си дълго време и от смс

Върни се в “Локо Пловдив”