Пловдив празнува...Коко Динев върна акциите на клуба
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пловдив празнува...Коко Динев върна акциите на клуба
Ей няма такъв кеф. Честито на всички и наздраве.

Red Warrior написа:И сега въпроса е "Кой"?
Въпросът не е КОЙ а КОИ. А отговорът е привържениците на Локомотив Пловдив!

- anihilator
- Контакти:
Честито на феновете , пожелавам ви и достатъчно спонсори за да изкарате сезона 
Да не стане само:Ура,ура,хвани ме за... жертиерите!
ПЛОВДИВ ПРАЗНУВА ЧИСТ ЛОКОМОТИВ!!!
Последна промяна от smurfcho на 07 юли 2014 19:39, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
[offtopic]Haide da ni e chestito! vse pak blagodarq i na koko zashtoto ne se durpa mnogo za razlika ot drugite paraziti v bg futbola (izvinqvam se za latineca)[/offtopic]

След днешните новини за Ботев и Локо Пд, остава само да се:

молят да са поне в горната половина на таблицата(не заради друго ами и другите не са цъфнали и вързали).

молят да са поне в горната половина на таблицата(не заради друго ами и другите не са цъфнали и вързали).
Надявам се да разполагате с милионите за издръжка на клуба си.
Емил Велев вече не е треньор на Локомотив (Пловдив). Това съобщи самият той пред БЛИЦ веднага след като стана ясно, че Константин Динев е прехвърлил акциите на сдружение "Бъдеще за Локомотив".
"Аз имам договор с Локомотив, но няма как да остана, след като господин Динев даде акциите на това сдружение. Динев даде всичко за Локомотив толкова години, а аз съм професионалист и съм етичен човек. Няма как да остана при тези аматьори", отсече Велев пред БЛИЦ, наричайки аматьори привържениците на "смърфовете", които ще се заемат с управлението на любимия клуб.
"Кои хора са в това сдружение, какво ще правят, как ще плащат? Питайте ги... Ако има кого да питате. Никой не ги знае кои са. Те знаят ли, че този лагер сега трябва да се плати? Какво мислят, че всичко става без пари. 30 000 лева от къде ще ги извадят?", допълни вече бившият треньор на Локомотив (Пловдив), който се очаква да бъде заменен от Неделчо Матушев.
Последна промяна от suni на 07 юли 2014 17:38, променено общо 1 път.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Честито ви! Сега предстои по-трудното - парите. Че те в нашия град напоследък са кът (за спорта).
П.С. Ама що Коко, бе, нали беше шофера?
П.С. Ама що Коко, бе, нали беше шофера?