Водачът на опозицията в Локо Пд осъмна с изпепелена кола

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SINOTE

Re: Водачът на опозицията в Локо Пд осъмна с изпепелена кола

Мнениеот SINOTE » 04 юли 2014 11:23

ZinedineZidane написа:Дори и Динев не е толкова прост да запали колата на адв. Колев и то веднага след срещата им. Лично мое предположение е, че по-скоро някой, който е имал зъб на адвоката или кантората им като цяло, се е възползвал от ситуацията. А работата на адвокатите и в частност на Колеви (които са сериозна кантора) неминуемо води и до врагове.

Тоя сандански бек въобще не се интересува от тва с кой се среща, какво говори и в какво се кълне. Тва е едно продажно леке, за което чест, достойнство, мъжество са непознати! Същият, които прати тикви да респектират на Лаута след декларацията му, когато се продаде на ДПС!!! Вадиха пистолети, заплашваха.. типични мутренски изпълнения. ВЕЧЕ НЕ ЖИВЕЕМ ПРЕЗ 1994 ГОДИНА!
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юли 2014 11:28

Не е хубаво така да се обвинява без доказателства. Как решихте, че палежът е свързан със случващото се в Локо Пловдив, а не например с професионалните му ангажименти или по лични причини? :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2014 11:39

Tommi
Не е хубаво така да се обвинява без доказателства. Как решихте, че палежът е свързан със случващото се в Локо Пловдив, а не например с професионалните му ангажименти или по лични причини? :roll:

За какви доказателства говориш в страна, където всичко е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА, но "доказателствата" винаги са липсвали! И като говориш за "професионалните му ангажименти".... то не знам много за тези "практики", но си мисля, че адвокатите (според мен) като част от правораздавателната система би следвало да са най-малко засегнати от такива "мероприятия"... съвсем друго е за тези, от които зависят обвиненията и решенията...
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 04 юли 2014 11:48

И аз съм ПРОТИВ Коко,но не обичам такова овчо мислене с прибързани обвинения.Вижте какво казва самият Диан Колев http://news.plovdiv24.bg/502351.html ,

"Той отрече пожара да има нещо общо със срещата вчера между привържениците на "смърфовете" и президента Коко Динев. "Преговорите с Коко Динев бяха, че ще прехвърли акциите на феновете в понеделник. Това си казахме на срещата", каза още Диан.

Read more: http://news.plovdiv24.bg/502351.html#ixzz36UIvXBUe "

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 04 юли 2014 11:50

theprideofplovdiv написа:И аз съм ПРОТИВ Коко,но не обичам такова овчо мислене с прибързани обвинения.Вижте какво казва самият Диан Колев http://news.plovdiv24.bg/502351.html ,

"Той отрече пожара да има нещо общо със срещата вчера между привържениците на "смърфовете" и президента Коко Динев. "Преговорите с Коко Динев бяха, че ще прехвърли акциите на феновете в понеделник. Това си казахме на срещата", каза още Диан.

Ти какво очакваш да каже? Коко прати мутри и ми подпали джипа ли? Айде стига вече наистина от ОВЧО МИСЛЕНЕ.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2014 11:56

theprideofplovdiv написа:И аз съм ПРОТИВ Коко,но не обичам такова овчо мислене с прибързани обвинения.Вижте какво казва самият Диан Колев http://news.plovdiv24.bg/502351.html ,

На мен лично, след днешните събития ми става още по-интересно в понеделник какво точно ще се случи, защото самият акт на прехвърляне на акциите (без да съм много вещ), доколкото съм чувал е ЕЛЕМЕНТАРЕН и не изисква кой-знае какво освен ЖЕЛАНИЕ от двете страни да се случи - единият да ги прехвърли, а другия да ги приеме! Т.е. към момента остава въпроса - защо се чака ПОНЕДЕЛНИК?!! Или по друг начин казано - какво се чака да се СЛУЧИ, че чак в ПОНЕДЕЛНИК ще се направи нещо, което спокойно можеше да се случи и ВЧЕРА и ДНЕС?!

Аз лично не тая НИКАКВИ надежди за ПОНЕДЕЛНИК и по-съм склонен да вярвам, че в понеделник ще стане ясно, че такова прехвърляне на СОБСТВЕНОСТТА няма да им!!!
Изображение

Потребителски аватар
McVicar
Контакти:

Мнениеот McVicar » 04 юли 2014 12:07

И аз съм на същото мнение.Работата става дебала.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 04 юли 2014 12:08

и аз мисля че не е работа на коко

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 юли 2014 12:10

plovdivram написа:Tommi

За какви доказателства говориш в страна, където всичко е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА, но "доказателствата" винаги са липсвали! И като говориш за "професионалните му ангажименти".... то не знам много за тези "практики", но си мисля, че адвокатите (според мен) като част от правораздавателната система би следвало да са най-малко засегнати от такива "мероприятия"... съвсем друго е за тези, от които зависят обвиненията и решенията...

само последните месеци имаше 3-4 подобни случай с коли на адвокати и то в Пловдив

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2014 12:14

джони написа:
plovdivram написа:Tommi

само последните месеци имаше 3-4 подобни случай с коли на адвокати и то в Пловдив

А преди 2 месеца да е имало интервю в което да се казва - "Аз мога да се оправя с тях, но не искам да вдигам ръка на локомотивец!"... Така че... ако има СЪМНЕНИЯ спрямо някой хора, то за тези съмнения, са си виновни самите те, с медийните изяви, които са правили съвсем скоро и сега могат да се сърдят само на себе си!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”