сега е момента да смачкаме жълтурите 10:0
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: сега е момента да смачкаме жълтурите 10:0
Те са смачкани достатъчно,остава да ги довършим! 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
AREA BIANCONERA написа:todor4444 написа:всичко е наред взеха пари тези глупаци бойкотират сега е момента да се изгаврим арее локооооо
Ами ние си ги мачкаме вече повече от 10 години, с изключение на една подарена победа на Кънчова поляна.
А на нашия модератор да кажа и да му напомня, че ние ако бяхме на тяхното място, дали някой от тях би разсъждавал като него, или щяха да искат да ни бият където ни хванат, затова има една поговорка "Бий за да те уважават".....защото след години никой няма да помни моментно състояние и на кой не са му плащали, или кой е нямал пари за режим преди мача.Дай сега като са много слаби и трагични да не ги бием като ни е паднало.
Това е мач за историята от който се помни всеки един резултат и си остава записан завинаги от всички статистици.
Area Bianconera,не си ме разбрал правилно,майна.Знаеш много добре,че сме били на тяхното място.Аз поне ,помня много неща.Повече от 30 години ходя на мачове.Имало е какво ли не - силни сезони,престои в "Б" група,големи победи,разгромни загуби,след 89 година - смяна на президенти,кризи,шампионска титла.Но досега не съм виждал мач Локо - "Ботев",без агитката на едните,или другите.Щом така са решили - добре,това си е тяхно право.Аз ще ида на мача,разбира се - с тях ,или без тях.И ще ида заради ЛокоПД,не за нещо друго.И ще продължа да ходя и занапред,без значение кой е собственик,в коя група сме,първи ли сме,изпадаме ли,дали е паднал стадиона,дали ще падаме или ще биеме.През оная работа ми е.Не може да се отречеш от нещо,само защото нещата не вървят временно.Взимам си шалчето,обличам си черно-бялата фланелка и - ТАМ! Аз лично,не разбирам този начин на мислене - няма да ходим,щото еди кво си,каквато и да е причината.Но така са решили канарите - добре,така да бъде.Имам доста приятели сред тях,говорим си,знам за кво става дума.Това си е тяхна работа.Имат си организация,фен-клуб,излизат с декларация и нас ни споменават там - пак казвам,те си решават.А тук,във форума,трябва да се грижа да няма псувни и нецензурни изрази,обиди и т.н.Една такава тема,винаги ще провокира.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
AREA BIANCONERA написа:todor4444 написа:всичко е наред взеха пари тези глупаци бойкотират сега е момента да се изгаврим арее локооооо
Ами ние си ги мачкаме вече повече от 10 години, с изключение на една подарена победа на Кънчова поляна.
А на нашия модератор да кажа и да му напомня, че ние ако бяхме на тяхното място, дали някой от тях би разсъждавал като него, или щяха да искат да ни бият където ни хванат, затова има една поговорка "Бий за да те уважават".....защото след години никой няма да помни моментно състояние и на кой не са му плащали, или кой е нямал пари за режим преди мача.Дай сега като са много слаби и трагични да не ги бием като ни е паднало.
Това е мач за историята от който се помни всеки един резултат и си остава записан завинаги от всички статистици.
Гледам те че си много надъхан,но да не тези момчета на които не им плащат да ви напълнят кошницата с най-малко 2 гола тогава ще се омълчиш,така че не говори преди да е свършил мача
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Моде, Sorry, ако не съм те разбрал, но така ми се стори, че неотдаваш голямо значение на мача, защото били много зле, ами това си е за тяхна сметка.
А иначе съм сигорен в това което казваш, че е било и ще бъде,все пак ние сме Локомотивци, на Лаута ще "умрем", каквото и да става.

А иначе съм сигорен в това което казваш, че е било и ще бъде,все пак ние сме Локомотивци, на Лаута ще "умрем", каквото и да става.

87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
durex написа:Гледам те че си много надъхан,но да не тези момчета на които не им плащат да ви напълнят кошницата с най-малко 2 гола тогава ще се омълчиш
А няма такова нещо, ако могат нека да ни бият хората, все пак и те играят футбол.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
AREA BIANCONERA написа:durex написа:Гледам те че си много надъхан,но да не тези момчета на които не им плащат да ви напълнят кошницата с най-малко 2 гола тогава ще се омълчиш
А няма такова нещо, ако могат нека да ни бият хората, все пак и те играят футбол.
Всичко е възможно.Там сме.Пък да става каквото ще.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:AREA BIANCONERA написа:durex написа:Гледам те че си много надъхан,но да не тези момчета на които не им плащат да ви напълнят кошницата с най-малко 2 гола тогава ще се омълчиш
Всичко е възможно.Там сме.Пък да става каквото ще.
Точно.
-
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Аз лично,не разбирам този начин на мислене - няма да ходим,щото еди кво си,каквато и да е причинат
Няма как да ни разбереш, щото не ти е на главата. Не ви го пожелавам, въпреки че вие бихте ни го пожелали 100%

- doctora_1912
- Контакти:
spiker написа:+1
Една победа със 6-7 гола разлика ще се помни дълго време. След 10 години никой няма да го интересува Христолов/Топалова, важен е резултата а не състоянието
Колко сте жалки... Вижте се само...

-
Аве ще смачкате...чкайате да дойде мача.И дано всичко да е честно