Оригиналния певец на песента Винаги с вас ще взриви Лаута !!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Re: Оригиналния певец на песента Винаги с вас ще взриви Лаута !!

Мнениеот ktulu. » 05 юни 2009 09:18

KA®O написа:Голяма работа, ама ...
Напънала се кокошката , снесла запъртък.

Музиката 1:1 е плагиат от немска пауър метъл група , която я има във всеки сборник Топ 100
Текста? :)
Видеоклипа е върха на комплексарщината.

Абсолютно верно! Музиката във всички парчета е крадена (взаимствана :lol: ). Парчета на Менъуор и други блудкави групички и им е лепнат по един текст.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 юни 2009 20:52

ktulu. написа:
KA®O написа:Голяма работа, ама ...
Напънала се кокошката , снесла запъртък.

Музиката 1:1 е плагиат от немска пауър метъл група , която я има във всеки сборник Топ 100
Текста? :)
Видеоклипа е върха на комплексарщината.

Абсолютно верно! Музиката във всички парчета е крадена (взаимствана :lol: ). Парчета на Менъуор и други блудкави групички и им е лепнат по един текст.

Пичове,на мен нещо като не ми харесва,просто не го слушам.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 05 юни 2009 21:44

Че кой те е излъгал, че ги слушам?

Необходимо е само едно ухо да пуснеш към безбройните клипове от вбокс, които пробурвате постоянно. Освен това, елементарната музикална култура е достатъчна в случая за упражнението "открийте 10-те разлики".

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 юни 2009 21:50

ktulu. написа:Че кой те е излъгал, че ги слушам?

Необходимо е само едно ухо да пуснеш към безбройните клипове от вбокс, които пробурвате постоянно. Освен това, елементарната музикална култура е достатъчна в случая за упражнението "открийте 10-те разлики".

Стига бе,Ktulu...щом те дразнят,значи си ги слушал ;) Мани тая работа.Слушай си Металика и ще си прекараш чудесно.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 06 юни 2009 17:43

birabecks написа:Стига бе,Ktulu...щом те дразнят,значи си ги слушал ;) Мани тая работа.Слушай си Металика и ще си прекараш чудесно.

Точно това и правя, както и всичко останало, което си струва ;) Ама ти викаш друго си е чака-раката,а? Булгар, булгар... :mrgreen:

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 06 юни 2009 19:11

ktulu. написа:
birabecks написа:Стига бе,Ktulu...щом те дразнят,значи си ги слушал ;) Мани тая работа.Слушай си Металика и ще си прекараш чудесно.

Точно това и правя, както и всичко останало, което си струва ;) Ама ти викаш друго си е чака-раката,а? Булгар, булгар... :mrgreen:

:lol: :lol: Много си далеч от истината бе,момче.Вярно си бил много остроумен.За справка да ти кажа,че когато излезе "Ride The Lighting" бях на 16.И вече имах любима музика и група.Миналата седмица бях и в Белград - познай защо."Чака-рака" ?!- бухахахахахаха...Аз когато съм започнал да слушам хард и хеви,ти още не си бил роден. :mrgreen:

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 06 юни 2009 20:22

birabecks написа: :lol: :lol: Много си далеч от истината бе,момче.Вярно си бил много остроумен.За справка да ти кажа,че когато излезе "Ride The Lighting" бях на 16.И вече имах любима музика и група.Миналата седмица бях и в Белград - познай защо."Чака-рака" ?!- бухахахахахаха...Аз когато съм започнал да слушам хард и хеви,ти още не си бил роден. :mrgreen:

Бях, бях роден :) Момче бях по времето на Ride, чукнах петака тогава ;)
Концерта на ДиСи май не го бивал нещо чух :roll:
Както и да е...помня, че титлата я отпразнувахте с Трифонов, Анелия и компания. Така де, по балкански. Илиев си е знаел хората :mrgreen:

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 06 юни 2009 20:29

ktulu. написа:
birabecks написа: :lol: :lol: Много си далеч от истината бе,момче.Вярно си бил много остроумен.За справка да ти кажа,че когато излезе "Ride The Lighting" бях на 16.И вече имах любима музика и група.Миналата седмица бях и в Белград - познай защо."Чака-рака" ?!- бухахахахахаха...Аз когато съм започнал да слушам хард и хеви,ти още не си бил роден. :mrgreen:

Бях, бях роден :) Момче бях по времето на Ride, чукнах петака тогава ;)
Концерта на ДиСи май не го бивал нещо чух :roll:
Както и да е...помня, че титлата я отпразнувахте с Трифонов, Анелия и компания. Така де, по балкански. Илиев си е знаел хората :mrgreen:

Браво бе,майна.Значи не си някой чикиджия.Това е добре.За концерта - просто трябва да си бил там - не може да се опише.Вярно,сърбите са най-дървената публика,но групата си е най-великата.За останалото - който плаща,той поръчва музиката.Аз лично не съм фен на Славчо /той вкара чалгата в БГ/ ...Да не говорим за Анелия,Курнелия и останалите безфамилни певачки и пачаври.

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 07 юни 2009 09:32

Е това мангалите ако не се намесят някъде не може. Сори за израза, ама вече започвате здраво да нервите, дори търпелив човек като мен. Разходи се из Столипиново и ще чуеш повечето химни на Ботев. Ако ще се обиждаме - да се обиждаме. Добре, че публиката като цяло не ви е толкова проста като пуберите които пишат тук, иначе и от Пловдив щяха да ви изгонят...
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 07 юни 2009 13:44

spiker написа:Е това мангалите ако не се намесят някъде не може.

За себе си ли говориш? Не знам на кой викаш пубер, ама ако е на мен си сбъркал адреса. На много твои "мургави" събратя съм им казал, че обидите ги приемам САМО лично, а не тук във форума! Ясно ли ти е или си просто поредната мижитурка тук? Сега отивай да си изтискваш гнойните пъпки...

Върни се в “Локо Пловдив”