Калиакра(Каварна) - Локомотив(Пловдив) - прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Калиакра(Каварна) - Локомотив(Пловдив) - прогнози
Аз си пожелавам нещо от сорта на 0-0 или 1-1, за да стане по-заплетено в средата на таблицата...
Успех все пак! 
100 години Черно Море !
- publicimage
- Контакти:
2:1 от мен.
Отсъствието на половината титуляри ще си окаже роля.
0-2
Калиакра никога не са взимали и точка от нас
Калиакра никога не са взимали и точка от нас
Жалко за Цонко, че Антон Генов вече го няма, за да раздава червени картони и после да пият заедно двамата по дискотеките в селото. А иначе за този конкретен мач, мисля че ако вкараме гол първото полувреме много ще ни се улесни задачата. Каварна ни се хвърлят всеки път и ще играят настървено. Все пак си пожелавам едно спокойно 2:0!

Преди малко влезнах в bet365 и там коефициентите са 2.62 за 1-ца,3.30 за х и 2.62 за 2-ка
.Локото са много по-добри от Калиакра,защо такъв коефициент,пак ли черно тото или...?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Преди малко влезнах в bet365 и там коефициентите са 2.62 за 1-ца,3.30 за х и 2.62 за 2-ка.Локото са много по-добри от Калиакра,защо такъв коефициент,пак ли черно тото или...?
..... играем без шестима титуляри.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Стигате с тва тото бе хора. Вкараха 2 гола вече Локо 
CHELSEA
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
ivan40 написа:2:1 ,все пак сте гости.
publicimage написа:2:1 от мен.
Пак умряхте! Дори и да бяхме паднали, няма проблем, гледаме напред! От другото тесто сме месени
Поздрави от слънчев Несебър!
Най - ми е кеф, да гледам отбора така! Игра без притеснение, със самочувствие, открит футбол и с много желание! Пожелавам на всеки чужд фен да изпита подобно чувство.
САМО ЛОКО!

В младите момчета има много хляб, играха с голямо желание и са технични футболисти!
-
sure thing1926
Много от отдавна, на "Лаута", не е имало треньор, който да тръгне с 4 юноши в групата. Много отдавна на "Лаута" не имало треньор, да играе без 6 титуляри и да го направи почти перфектно. Когато са тренирани добре играчите имат увереност и скамейката изведнъж е достатъчно широка. Можеше да изтървем мача, поради липсата на концентрация и опит, но в крайна сметка, момчетата ни зарадваха. Браво на Емил Велев, че ни носи толкова радост. Браво и на Коко. Взехме 7-8 човека зимата, един лош от тях няма!!!!!
Сега очаквам много добър и изразителен мач с "Лудогорец"!
Сега очаквам много добър и изразителен мач с "Лудогорец"!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg