ХОРЕОГРАФИЯ ЗА МАЧА С ЛИТЕКС.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: ХОРЕОГРАФИЯ ЗА МАЧА С ЛИТЕКС.

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 10:44

BULTRASneverDIE написа:до боксьорчето, скайпа ми го има в профила, пиши ми там да ти оставя телефон, да ми звъннеш и да се видиш с мен вместо с колегата от форума и да обясниш колко си велик.
П.П. и аз съм боксьорче но от по-дъртите и даже тренирах на Лаута при бат Пейчо- ако е жив още -всичко най- хубаво, защото той живеше с и заради бокса и направи много шампиони.

секунда.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 29 апр 2010 10:45

Хм. ... а става дума за хореография. ...
Деленето на хора на българи, турци, арменци, цигани, християни, мусюлмани, ... алабалани и прочие-ани е ... *бати простотията!
Това е, което ме дразни във феновете, били те жълти, черно-бели, сини, пембени. ЗАЩО? Нарочно споменах Емин Мехмедов и Садъков. Вие добавяте Ераносян. Аз ще прибавя Исак Каталан. Кой от тях не е истински пловдивчанин и българин.
А знаете ли,че 90% от Османски султани имат толкова турска кръв във вените си, колкото Симеон Сакскобурготски българска. ...
Само за пример Ахмед І /майка гъркиня/, наследен от Мустафа І /майка гъркиня/, наследен от Осман ІІ /майка гъркиня/, наследен от Мурат ІV /майка гъркиня/, наследен от Мехмед ІV /майка украинка/, наследен от Сюлейман ІІ /майка сръбкиня/ и т.н.
Въпрос: Ако приемем, че Ахмед І е 50% турчин и това, че майката дава 50% от гените на един човек, калко процента турчин е Сюлейман ІІ?
Аман от псевдонационализъм.
П.С. Ахмед І не е 50% турчин, а някъде около 5.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 29 апр 2010 10:52

от арменци цигани, турци и какви ли не не остана място за пуснатата тема а именно хореографията.та локо е един и ботев също..стига сме се яли на тая тема.

Потребителски аватар
BULTRASneverDIE

Мнениеот BULTRASneverDIE » 29 апр 2010 11:27

АРМЕНЦИ-ЯВОРОВ

...Те пият и тънат сърцата им в рани
и пеят тъй както през сълзи се пей

Арменците са ебати пичовете, цяла Армения да се пресели тука, само мога да се радвам
това което са го дали на родината НИ със сигурност е повече от това , което сте дали вие,
които ги плюете, защото тези арменци се наричат българи и милеят за своята родина,
......А, Вий, Вий, сте идиоти.....
ХР.БОТЙОВ
BULTRAS. Мъжки ласки за М,,,,,ТЕ

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 29 апр 2010 11:34

Как може да спорите за такива простотии.Както каза момчето Арменеца,той е роден тука даже не е и ходил в Армения.Знаете ли че в България има десетки хиляди такива хора и никой самозабравил се лумпен не може да им отнеме Българското самосъзнание,без значение какво им е потеклото.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 апр 2010 12:13

На тия пишлегарчета,дето с кански мъки са стигнали до 8 кл. и пишат глупости, ще им кажа само, че Армения е ПЪРВАТА страна, която приема официално ХРИСТИЯНСТВОТО!
И те като нас са преминали през "време разделно"!

За каква омраза можем да говорим, когато става дума за арменците?!
Абе почетете малко, поинтересувайте се преди да напишите някоя глупост!
Изображение

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 29 апр 2010 14:24

до Автора на темата.

1во има си форум сайт за феновете на Локомотив Пловдив и ако те интересува може да питаш някой от запознатите там или събота да идеш на тренировката и да се запознаеш лично с хореографията.
2ро тук не е мястото да се казват такива работи като каква е хореографията или тем подобни глупости нали трябва да е изненада ?
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 29 апр 2010 16:05

tangar30 написа:[offtopic]Abe sme6nici klanqte se na 1 mangal,skandirate turski imena,robuvate na turci,ne si znaete godinata na suzdavane,26-36,polsedno koq,vie ste jalki,vijte si pesnite i napisala s moliv,ta tova e parodiq,vie ste mizernici i kompleksari,vie mrazite pove4e Botev otkolkoto da obi4ate va6eto cigansko otbor4e,dori i va6ata legenda Zuluma vi go kaza 4e pove4eto vi fenove sa ot Stolipinovo,nie ne sme skandirali imena na armenci(eranosqn) i na cigani (sudukov)i mnogo drugi va6i 4erni bratq koito bogotvorite,Vseki koito iskka da e fan na doko vsu6tnost iska da ima ten a na da bude fan.Gospodarite na Plovdiv,smqh smqh smqh,vie ste MAngalite na Plovdiv,koeto e jalko,za grada,vie ste pumiq i sram,vsi4ki v Sofia gi posre6tat selqni a vas CIGANi,otgovorete si vie za6to,moje bi za6toto ne ste 4erni???????[/offtopic]
Пиши на кирилица!!!

Ти си един екземпляр ,който буди съжаление!Цялата тази агресия,обиди и псувни ги разбирам,ти нещастно човече което иска да си отмъсти на всички за всичко.Говориш за цигани ,а самия ти си такъв ,всеки до сега се е гаврил със теб и затова е тая агресия.Отиди на психо терапевт ,ще ти помогне.Жалката ти жълта душица е по черна от най-черното!Съжалявам те! А всички ние сме от ЛОКО!
Локо завинаги!!!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 30 апр 2010 18:59

Boksiorcheto написа:
Arto написа:boksiorcheto не се пали бе брат,няма смисъл. В този форум на гонг на секи 1 буферски коментар четем 5 канарски... и това е в секцията на Локомотив Пловдив.... за*би брат ... остаи ги да си играят там в Б ли В ли където ще да са.

Ми кво бе,майна?! Аз никога не съм тръгнал да ги дразня по форумите и да показвам колко са жалки. Те тук постоянно ми обясняват какви сме нещастници и как щели сме да изпаднем! Е,писна ми от комплексари и селяндури в тоя форум. Тук поне са възпитани,защото ги банват.... не,като на други места. От дребни душички какво да очакваш? Вместо да си гледат в паничката и да мислят как да си оправят отбора така,че да има дербита в А група пак,те стискат палци и се молят да изпаднем. Е,какво да кажеш за такива хора? Ще си спестя пак коментара,който ми идва да кажа,защото ми е кеф в тоя форум и не искам да ми изтриват акаунта ;). Успех все пак на Ботев.

ох милите ми буфери,ни лук яли ни лук мирисали.само полегнахте на ШУМЕН за да изпаднем ние,ама не ви стана номера тогава.мача ви със ШУМЕН не беше толкова отдавна,ама вие помните само това което ви отърва,а последниа кръг на същия сезон отидахте 400 души чак в добрич за да викате за ШУМЕН.сега след тези факти,кажи ми не мразите ли повече БОТЕВ от колкото обичате ЛОКОМОТИВ.
В този ред на спомени искам да ти кажа,че ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.
А аз чакам вече жребиа за програмата другиа сезон,да видиа кой кръг ще се срешнем ;)

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 30 апр 2010 19:09

emo_75 написа:
Boksiorcheto написа:
Arto написа:boksiorcheto не се пали бе брат,няма смисъл. В този форум на гонг на секи 1 буферски коментар четем 5 канарски... и това е в секцията на Локомотив Пловдив.... за*би брат ... остаи ги да си играят там в Б ли В ли където ще да са.

Ми кво бе,майна?! Аз никога не съм тръгнал да ги дразня по форумите и да показвам колко са жалки. Те тук постоянно ми обясняват какви сме нещастници и как щели сме да изпаднем! Е,писна ми от комплексари и селяндури в тоя форум. Тук поне са възпитани,защото ги банват.... не,като на други места. От дребни душички какво да очакваш? Вместо да си гледат в паничката и да мислят как да си оправят отбора така,че да има дербита в А група пак,те стискат палци и се молят да изпаднем. Е,какво да кажеш за такива хора? Ще си спестя пак коментара,който ми идва да кажа,защото ми е кеф в тоя форум и не искам да ми изтриват акаунта ;). Успех все пак на Ботев.

ох милите ми буфери,ни лук яли ни лук мирисали.само полегнахте на ШУМЕН за да изпаднем ние,ама не ви стана номера тогава.мача ви със ШУМЕН не беше толкова отдавна,ама вие помните само това което ви отърва,а последниа кръг на същия сезон отидахте 400 души чак в добрич за да викате за ШУМЕН.сега след тези факти,кажи ми не мразите ли повече БОТЕВ от колкото обичате ЛОКОМОТИВ.
В този ред на спомени искам да ти кажа,че ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.
А аз чакам вече жребиа за програмата другиа сезон,да видиа кой кръг ще се срешнем ;)

Ти не познаваш ли буквичката "Я"?

Върни се в “Локо Пловдив”