Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 апр 2010 20:18
Лошо...много лошо става за нас!
Не ми стана ясно защо нашите не оправиха мача с Перник?!
Мездра загубиха точки в Монтана и точно сега беше момента ние да дръпнем напред с една победа!
Много съм ядосан, бесен съм направо!Ние ли сме най-честните?!
Коко поне има възможност да уреди някой мач...да бяхме с Галя айде, ама да изпаднем с Коко Динев и то при условие, че човека хвърли толкова пари по нас ще бъде кощунство!
Какво става не мога да си обясня!Сливен уредиха мача с Берое, а тия от Мездра взеха точка от Монтана с 10 човека и при гола тая топка лети 1 км., а защитника до него стои на един метър от Киров и гледа някъде към небесата...вратаря на Монтана и той гледаше в облаците.Играем си с огъня само това ще кажа!
Що си мислите, че следващия мач с Латекса победата ни е в кърпа вързана?!
Питам щото всички чакат на този мач и са убедени едва ли не, че победата я взимаме на всяка цена.
Каква е гаранцията, че "люляците" няма да ни бият?!Ловеч имат много по-добър и класен отбор от нас...напънат ли се спокойно може да си ни бият и то с разлика.Тогава питам аз кво прайм, като Мездра или Сливен следващия мач бият и ни изпреварват!
Оставам с разбирането, че "Орките" не са искали да се разберем,но имало ли е възможност Перник да ни ударят едно рамо и ние да не сме се възползвали означава, че сме си направили ритуално харакири!
Много се надявах, че бием в Перник...още не мога да асимилирам какво се случи, че не сме били!