Trickstyle написа:fire написа:sokkoban написа:Абе вие освен за "жълтурите" други песни имате ли?![]()
![]()
Много сте ми смешни зомбита...
Никога не съм се интересувал от вас преди, дори не съм ви броял за живи но моето време(то беше до края на 90-те) нямаше такива зомбита във вашите редици
Хахахахаха По-здрави от Пловдив!!
..........Това че в една песен има коплет за най-омразния отбор,няма нищо лошо! Това го има във всички фенски песни,на всички големи отбори,за всички омразни клубове,и това е нормално!А за това дали имаме други песни..? Да,имаме ужасно много песни за разлика от вас, и те са си все НАШИ!.... И пак за разлика от вас! Това на клипа е нещо уникално и като го гледа Човек,настръхва! Винаги си се интересувал от нас и масираното ти учасие в темата го доказва! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!
Хахахаха!ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ?!К'ви песни к'ви 5 лева бе пич?За нормално ли го смяташ това да отидете на армията и нон-стоп да пеете песни против Ботев?!Това го можете само вие и марулите от Стара Загора.Нямам нищо против Локомотив,защото мачът между нас си има особен заряд.Но да говориш такива глупости просто не върви. И стига сте се радвали за това,че в момента нямаме отбор.Нали знаете,че един ден АБСОЛЮТНО всичко се връща? Днес сме ние,утре сте вие.Само,че дребните ви душички(на част от вас!) не могат да проумеят,че първо трябва да сме Пловдивчани,а след това да се разделяме на фенски маси.Айде сега flame-вайте ме колко ви душа иска.Честно казано все ми е тая.Айде със здраве.
НЕ забравяй че ние го преживяхме този момент и тогава вие гласяхте КУРВИ СБОГОМ И приказката свърши .... и т.н.
СЕГА Е ВАШ РЕД ВАШ РЕД ДА СЕ ВИДИ ЧЕ ИМА ГОСПОД И ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА.И СЕГА Е НАШ РЕД ДА КАЖЕМ КУ*РВИ СБОГОМ