Малко спомени...Plovdiv Fans of the "Market square"in Bruggе

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Re: Малко спомени...Plovdiv Fans of the "Market square"in Bruggе

Мнениеот Qu1cky » 06 апр 2010 13:09

Trickstyle написа:
fire написа:
sokkoban написа:Абе вие освен за "жълтурите" други песни имате ли? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Много сте ми смешни зомбита...
Никога не съм се интересувал от вас преди, дори не съм ви броял за живи но моето време(то беше до края на 90-те) нямаше такива зомбита във вашите редици :lol:
Хахахахаха По-здрави от Пловдив!!

..........Това че в една песен има коплет за най-омразния отбор,няма нищо лошо! Това го има във всички фенски песни,на всички големи отбори,за всички омразни клубове,и това е нормално!А за това дали имаме други песни..? Да,имаме ужасно много песни за разлика от вас, и те са си все НАШИ!.... И пак за разлика от вас! Това на клипа е нещо уникално и като го гледа Човек,настръхва! Винаги си се интересувал от нас и масираното ти учасие в темата го доказва! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!

Хахахаха!ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ?!К'ви песни к'ви 5 лева бе пич?За нормално ли го смяташ това да отидете на армията и нон-стоп да пеете песни против Ботев?!Това го можете само вие и марулите от Стара Загора.Нямам нищо против Локомотив,защото мачът между нас си има особен заряд.Но да говориш такива глупости просто не върви. И стига сте се радвали за това,че в момента нямаме отбор.Нали знаете,че един ден АБСОЛЮТНО всичко се връща? Днес сме ние,утре сте вие.Само,че дребните ви душички(на част от вас!) не могат да проумеят,че първо трябва да сме Пловдивчани,а след това да се разделяме на фенски маси.Айде сега flame-вайте ме колко ви душа иска.Честно казано все ми е тая.Айде със здраве.

НЕ забравяй че ние го преживяхме този момент и тогава вие гласяхте КУРВИ СБОГОМ И приказката свърши .... и т.н.
СЕГА Е ВАШ РЕД ВАШ РЕД ДА СЕ ВИДИ ЧЕ ИМА ГОСПОД И ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА.И СЕГА Е НАШ РЕД ДА КАЖЕМ КУ*РВИ СБОГОМ
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 апр 2010 13:40

Пускате клипове и снимки които са пряко свързани срещу нас.Нормално е да изкажем мнението си.Никога не сме вдигали плакати срещу вас и да пеем песни,когато играем срещу друг отбор.За мен това е ненормално. :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 06 апр 2010 18:11

Jeff Ament написа:Изображение

Това също е много добро. :)

Този ако го накараш да рецетира поне един единствен стих на великия Ботев от някое негово стихотворение, едва ли ще успее....

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 06 апр 2010 18:29

като че ли и на други стадиони се чуват песнички против жълтите без дори да са в групата...абе защо ви мразят толкова?

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 апр 2010 19:08

Защо да не изретицира стихотворение на Ботев?Явно сме фактор в България за да ни мразят,което показва колко дребни души са . :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Smurf_The_Best
Контакти:

Мнениеот Smurf_The_Best » 06 апр 2010 19:16

"...на който и да е стадион ви посрещат с ЦИГАНИ " => "Явно сме фактор в България за да ни мразят,което показва колко дребни души са . " ;)
Понякога не е нужно и да пиша просто ... :)

Върни се в “Локо Пловдив”