Локо Пловдив- Пирин- 2:0, ВИДЕО

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ПИРИН БЛАГОЕВГРАД

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 апр 2010 20:10

kubik написа:ЧЕСТИТО ПЛОВДИВЧАНИ! :)
СУПЕР МНОГО МИ Е КЕФ В МОМЕНТА
ИМАМЕ ОТБОР МЕЧТА-НАЙ-ДОБРИЯ И С НАЙ- АКТРАКТИВЕН ФУТБОЛ В БГ.
ГАРА,ДАНЧО,ЗДРАВКО...АБЕ ВСИЧКИ ПРОСТО УНИКАЛНИ.
МАЙ САМО ДАКСИТО НЕЩО Е ''СЪРДИТ'' :

Да бе майна,наистина след последния съдийски сигнал Даксон се шмугна в съблекалнята и не дойде с отбора да ни поздрави.Вярно,играта не му върви в последните мачове,ама чак пък толкова... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 02 апр 2010 20:17

Дакси нещо май ревнува от Гара защото не е той голямата звезда.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 апр 2010 20:18

Модератор ЛокоПД написа:

Да бе майна,наистина след последния съдийски сигнал Даксон се шмугна в съблекалнята и не дойде с отбора да ни поздрави.Вярно,играта не му върви в последните мачове,ама чак пък толкова... :roll:

както предложи едно момче в нашият си форум лпортала.Даксито трябва да е следващия на сбирката с фенове.
да си кажи болката,какво го гризе.
п.п аз пък мислех ,че ще заиграе два пъти по-добре от както пристигна приятелката му. :(
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 02 апр 2010 20:23

kubik написа:
Модератор ЛокоПД написа:

както предложи едно момче в нашият си форум лпортала.Даксито трябва да е следващия на сбирката с фенове.
п.п аз пък мислех ,че ще заиграе два пъти по-добре от както пристигна приятелката му. :(

Яка ли е приятелката му :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 апр 2010 20:33

Boksiorcheto[offtopic]Изображение :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 апр 2010 20:35

kubik написа:както предложи едно момче в нашият си форум лпортала.Даксито трябва да е следващия на сбирката с фенове.

Точно така трябва да стане.Мисля,че трябва да го подкрепим.Да не забравяме,че остана при нас,въпреки няколкото добри оферти от други клубове.Даксон е един от нас и трябва да направим така,че той да го разбере,ако дойде на срещата /може и с приятелката ;) /.Не са прави някои от нашите,които са го отписали и по време на мач реагират негативно на някои негови грешни отигравания.Това го скапва допълнително,а знаем,че и най-добрите футболисти изпадат "в дупка" понякога.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 апр 2010 20:59

Модератор ЛокоПД написа:
kubik написа:както предложи едно момче в нашият си форум лпортала.Даксито трябва да е следващия на сбирката с фенове.

Точно така трябва да стане.Мисля,че трябва да го подкрепим.Да не забравяме,че остана при нас,въпреки няколкото добри оферти от други клубове.Даксон е един от нас и трябва да направим така,че той да го разбере,ако дойде на срещата /може и с приятелката ;) /.Не са прави някои от нашите,които са го отписали и по време на мач реагират негативно на някои негови грешни отигравания.Това го скапва допълнително,а знаем,че и най-добрите футболисти изпадат "в дупка" понякога.

Еми емоиций майна и аз си признавам :mrgreen:
Предполагам,че са породени спрямо играта на останалите и спрямо лигавенето на Даксито на терена.
Първо-сигнални емоции,кво да правиш :roll:

МОЩНО ДА ПОДКРЕПИМ ДАКСИТО НА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ !ДАКСОН ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 апр 2010 22:21

Някой случайно да е записал мача или да го е намерил в някой торент.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 апр 2010 00:40

kubik написа:Boksiorcheto[offtopic]Изображение :lol:[/offtopic]

Е,лошо няма да попитам :mrgreen: ... лошо е ако попитам дали е як брат му или баща му :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
supershampion2004

Локо Пловдив- Пирин- 2:0, ВИДЕО

Мнениеот supershampion2004 » 03 апр 2010 15:52

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mcRk5HSNc1w[/youtube] 8-)

"Победихме един голям отбор с много добри ръководители. Аз изкарах там няколко много добри дни, които никога няма да забравя. Пирин са добър отбор - биха евентуалния шампион Литекс с 4:1, не падна от Славия, играха наравно с друг претендент за титлата - Локо София", това заяви старши-треньора на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой след победата над Пирин с 2:0, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"По план трябваше да вкараме гол в първите 20 минути и после да контраме играта. До края на полувремето можеше да вкараме още голове. Съперника не успя да ни изненада на контри," каза още Шенсой.

"Второто полувреме мача се реши окончателно при червения картон. Умишлено играхме през Митревски, защото имаше жълт картон, за да го принудим да изкара още един картон. Не съм доволен обаче от играта, защото играха по-добре от нас и контролираха играта с човек по-малко. Има обаче една поговорка - когато ти подарят кон, няма да му гледаш зъбите. Сега беше важно да победим и няма да се оплаквам от подаръка."

"След мача с Черноморец казах на феновете да чакат много хубави дни. За последните 4 мача - 10 точки, не получихме нито един гол. Имахме право и на един лошо мач - срещу Локо Мездра. Пращаме и "смс" на футболните хора в България, че Локо няма да изпадне."

"Все още няма да сменям Ставрев от титулярното място. Когато всичко е наред и отбора върви, нищо не трябва да се сменя. Вече се освобождаваме от стреса, сега ще починем, и след това ще мислим за Левски, бих бил много щастлив да нарушим 20 годишната традиция да нямаме победа над тях в София", завърши Шенсой.

Свалям шапка на човека и треньора- Наджи Шансой!
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”