Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!
Четя тук едно високомерие от фенове,които пишат тук с цел-да дразнят и обиждат....Нормални работи, но с какви очи ни дават оценки, когато бойкотираха два мача на своя отбор, защото селяка не им бе превел два месеца заплатата за присъствие!?! Това е факт драги платени, за разлика от вашите дразнещи интерпретации....
Re: Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!
Вие не сте Локомотив(ПД).Локомотив беше изтрит от футбола ни когато в Пловдив се премести отборът на ВИС 2.Това подобие на отбор в момента е Велбъжд (КН).
"Велбъжд,Доко,Юве,кои сте всъщност вие?Ние знаем,че сте цигани от Пловдив".
Не че имам някакви симпатии към циганите, ясно е че са социален проблем, но в държавата която живея (Германия) и във повечето нормални такива, да си циганин ще се възприеме доста по-добре отколкото да си расист (да обиждаш някой на "циганин"). Последното не само е подсъдимо, но е и израз на много яка селяния. Явно публиката на ботев добре сте се сраснала със селския манталитет последните години.
Мисля, че на всеки е ясно че имаме една от най-яките (и дори най-яката публика в България, мислих си малко за Левски etc. дали ни бият - може би при мач с ЦСКА/Европа, но със сигурност не и при гостувания, или други лоу профайл мачове, а и в дербита и ние сме доста на ниво) и някакви такива обиди са признак на това, че просто няма вече какво друго да измислите ...
П.С. Аз бих се радвал Ботев да се измъкне от аматьорските групи и отново да има пловдивско дерби. Колкото и да пеем "Пловдив пее само Локо" (и аналогичното за Ботев), мачовете в ботев винаги са били особени (заяждането преди мача, срама или радоста след). Така че фокусирайте се на вашите проблеми, ако не искате скоро пловдивските дербита да са Марица-Ботев и Спартак ПД-Ботев и публиката на тях да се състои от братовчедите на футболистите ...