БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА!

Мнениеот Ki Cho » 02 апр 2010 23:56

JoroBoro написа:..... В едно обаче съм сигурен, колко и жалки да са нашите отбори, когато те са на терена шоуто е в пъти повече отколкото "великото вечно дерби", на терена, и на трибуните."
1912- ТОЙ НЕ УМИРА

За това тяхното е "вечното", " най-" и прочие дерби, а нашето си е просто ...
Дербито.
1912- ТОЙ НЕ УМИРА.
Иначе се радвам на Спортклуб, Локото.......... Бийте софийските отбори с по 5 гола и може да се появя и аз на Лаута да излюпя пакет семки. А пък живот и здраве следващия или по-следващия сезон дай Боже да стъпя на Лаута и да си тръгна без глас от радост, че Ботев е победил финалист в ЕКТ.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 апр 2010 00:03

Ki Cho написа:
JoroBoro написа:..... В едно обаче съм сигурен, колко и жалки да са нашите отбори, когато те са на терена шоуто е в пъти повече отколкото "великото вечно дерби", на терена, и на трибуните."
1912- ТОЙ НЕ УМИРА

За това тяхното е "вечното", " най-" и прочие дерби, а нашето си е просто ...
Дербито.
1912- ТОЙ НЕ УМИРА.
Иначе се радвам на Спортклуб, Локото.......... Бийте софийските отбори с по 5 гола и може да се появя и аз на Лаута да излюпя пакет семки. А пък живот и здраве следващия или по-следващия сезон дай Боже да стъпя на Лаута и да си тръгна без глас от радост, че Ботев е победил финалист в ЕКТ.

Добре,Кичо.А аз ще се радвам да те видя в най-скоро време на Лаута,ама наистина,в истинското Дерби.А пък за софийските отбори... :roll: ще гостуваме на два такива,но заповядай в последния кръг срещу Локо Сф. Семките са от мен :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 03 апр 2010 00:12

Модератор ЛокоПД написа:....

Добре,Кичо.А аз ще се радвам да те видя в най-скоро време на Лаута,ама наистина,в истинското Дерби.А пък за софийските отбори... :roll: ще гостуваме на два такива,но заповядай в последния кръг срещу Локо Сф. Семките са от мен :lol:

ЦЕНЗУРА-А-А! Разваляш закачката така. Знаеш, че не обичам да ви ям с лошо.

Ех, Модераторе, аз ако ще идвам и ти ще плащаш сметките, за какво да идвам? Нали идеята е парите ми да отидат за развитието на ПД футбола. Винаги съм твърдял, че нямам против Локото да са Реал, Барса или Юнайтед. Дори напротив, така ще можем повече да се хвалим с победата. :)
Все пак в по-сериозен контекст:
Честито, но не се главозамайвайте. Все пак е 2:0, не 12:0. Все пак не става въпрос за Порто, Партизан или дори Панийониус, а за Пирин.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 03 апр 2010 00:27

Ki Cho написа:

Ех, Модераторе, аз ако ще идвам и ти ще плащаш сметките, за какво да идвам? Нали идеята е парите ми да отидат за развитието на ПД футбола. Винаги съм твърдял, че нямам против Локото да са Реал, Барса или Юнайтед. Дори напротив, така ще можем повече да се хвалим с победата. :)
Честито, но не се главозамайвайте. Все пак е 2:0, не 12:0. Все пак не става въпрос за Порто, Партизан или дори Панийониус, а за Пирин.

Спрямо пърия полусезон да биеш тоя Пирин си е все едно да биеш Порто :)
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 апр 2010 00:34

Ki Cho написа:

:lol: Не бе майна,ква цензура...просто не искам някой от нашите без чувство за хумор,да почне със..знаеш с какво.Иначе Докото,Кокото,хич не ми пука,ние да бием,пък кой как ще ни нарича....ама ще ми отвориш работа.Все едно някой от нашите да влезе при вас с "Ботяф","Путяф" и т.н. нали се сещаш как ще го "цензурират" ? Както и да е.За останалото - не сме се самозабравили.Не страдаме от мания за евровеличие ;) Обаче няма как да не сме радостни - четири мача,десет точки и без допуснат гол...ама кеф ми е отвсякъде ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 03 апр 2010 00:57

Аз мисля, че трябва да изчакате малко с празненствата, спечелихте един мач срещу Пирин , Гара вкара хубав гол и хоп - Всичко е 6, най-добрите сме , собственика ни е светец, тоя Гара е най-добрия в БГ, просто случаите като този в БГ футбола не са хич малко , ще ви дам един пример с ЦСКА , дойдоха титаните - всички се радваха,ура, перфектни собственици, сега всички искат да ги махат.Дойде Панку - ураааааааа много е добър , страхотен е как се е излъгал да дойде тук - сега всички го плюят.Мога и с Левски да ви дам същия пример, но няма да е толкова красноречив, изчакайте поне няколко месеца , ако не 1 година и ще ги видим що за стока са... :roll: надявам се да не съм лош пророк де.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 апр 2010 02:39

Доста престижна победа постигнахте ;) ;) Оправдавате ми напълно очакванията до тук и само нагоре ;)

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 03 апр 2010 06:46

БЛАГОДАРЯ НА ОТБОРА!
ПОКЛОН ПРЕД КОКО ДИНЕВ!
БРАВО ШАНСОЙ, НЯМА ТАКЪВ УМ , НЯМА ТАКОВА СЛОВО, НЯМА ТАКЪВ ВЕЛИК ТРЕНЬОР КАТО НЕГО. БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ, И САМО ЛОКО!
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

kostadin dk
Контакти:

Мнениеот kostadin dk » 03 апр 2010 09:54

mnogo sme gordi i radostni 4e otbora ni pak stopli izstradalite ni du6i molia zlobnite fenove na drugi otbori da ne ni razvaliat praznika
samo loko :!:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 апр 2010 11:14

Linkydj написа:Аз мисля, че трябва да изчакате малко с празненствата, спечелихте един мач срещу Пирин , Гара вкара хубав гол и хоп - Всичко е 6, най-добрите сме , собственика ни е светец, тоя Гара е най-добрия в БГ, просто случаите като този в БГ футбола не са хич малко , ще ви дам един пример с ЦСКА , дойдоха титаните - всички се радваха,ура, перфектни собственици, сега всички искат да ги махат.Дойде Панку - ураааааааа много е добър , страхотен е как се е излъгал да дойде тук - сега всички го плюят.Мога и с Левски да ви дам същия пример, но няма да е толкова красноречив, изчакайте поне няколко месеца , ако не 1 година и ще ги видим що за стока са... :roll: надявам се да не съм лош пророк де.

А защо трябва да ми даваш пример с ЦСКА и ЛЕВСКИ? Мислиш ли,че ме интересува какво е станало в "грандовете",които едно време,като идваха в Пловдив да гостуват на Локомотив и Ботев,се насираха от страх ;). Може да не стане скоро,но помнете ми думата,тези времена ще дойдат и пак ще треперите от силните ЛОКОМОТИВ И БОТЕВ ПЛОВДИВ! И запомни,че ние не сме ЦСКА при 2-3 загуби да хвърляме камъни по играчите и да ги псуваме ;). Да пускаме декларации срещу ръководството и т.н.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Локо Пловдив”