Локо Пд към Локо Мз: Елате ни на гости
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд към Локо Мз: Елате ни на гости
А вие мислите ли, че с тези наказания БФС ще предотврати случея от Мездра да се повтори? Според мен наказанията са смешни и отново показват какви решения се взимат за едни определени отбори. Какво щеше да стане ако това се беше случило на един от двата стадиона в Пловдив, в Стара Загора, във Варна или в Перник?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ki Cho написа:Най-добре да домакинстват на Колежа, так ще имате по-сериозен дразнител.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Ако това стане,90% ще мога да гледам мача...Дано уредят нещата да е на Лаута 

Модератор ЛокоПД написа:Ki Cho написа:Най-добре да домакинстват на Колежа, так ще имате по-сериозен дразнител.
Ей,как съм се затъжил за "клетката" !Ама не знам на вас ...сигурно ще ви е кофти - две "буферски" формации на Колежа /това свещено място/
За клетката ли си се затъжил, пиленце?
Няма да идваме на Гомнежа!
Не се притеснявайй!
В клетката, в клетката, да не можеш да пъхаш с крилца!

rstein написа:Модератор ЛокоПД написа:Ki Cho написа:Най-добре да домакинстват на Колежа, так ще имате по-сериозен дразнител.
Ей,как съм се затъжил за "клетката" !Ама не знам на вас ...сигурно ще ви е кофти - две "буферски" формации на Колежа /това свещено място/
За клетката ли си се затъжил, пиленце?
Няма да идваме на Гомнежа!
Не се притеснявайй!
В клетката, в клетката, да не можеш да пъхаш с крилца!

А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.