ЩЕ ИМА ЛИ ДЕРБИ НА "Б", ЛОКО ПД-ВЕЛБЪЖД КН,АКО ЛОКО ИЗПАДНЕ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ЩЕ ИМА ЛИ ДЕРБИ НА "Б", ЛОКО ПД-ВЕЛБЪЖД КН,АКО ЛОКО ИЗПАДНЕ?

Мнениеот slavia_forever » 08 дек 2008 23:44

l_fen написа:на кои му пука как съм го написал ти гледаи женати да не и пръснат путката боклук , кво му отговаряте на тоя нещасник които пуска теми срещу отборани и го пише кюстендил такъв като тоя славия форевар само бои бои бои бои бои и квот остане от него в марица мамицатати

Интелелелелеллелелелект. :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 08 дек 2008 23:45

Малииииии брутални сте вече... :lol: :lol: :lol:
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 дек 2008 23:48

plovdiv_chernobql написа:Малииииии брутални сте вече... :lol: :lol: :lol:

И моята оценка, кореспондира с твоята, визирайки не толкова себе си. ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 дек 2008 23:56

l_fen написа:боклук какво се мазниш

Ами респектирах се от "грамотността" ти и така реших, не може ли? :lol:

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 08 дек 2008 23:59

slavia_forever написа:Бира, ти знаеш защо го правя. Видя - бях престанал. Запознах се с теб. Да, свестен си - факт неоспорим! Свестни са тези, с които ме запозна - ОТ ЛОКОТО, които оказаха уважение и на моя отбор. Казвам го пред всички тук, но има такива тук, които провокират, да забивам с алармата. Разбирам добре това, което казваш. Даже бях престанал. Но търпях цели две седмици, като във всички теми - и за ЦСКА и за Левски, и за Сливен и за всичко друго, което съм писал, да влизат и да ме провокират, говорейки пълни и завършени идиотии, без АЗ да съм ги провокирал. Ти това разбираш ли го?! :idea:

Нещо не схващам... :roll: Някой от нашите те е провокирал,или е пуснал някоя тема във форума на "Славия" /май само аз съм го правил :D /? А колкото до "Левски" и ЦСКА...знаеш ми мнението,не ги харесвам,но не съм си позволявал да пускам теми в техните форуми...просто "не ме ебе",както се казва.Интересите ми се свеждат до един отбор и ...тва е.Останалото е уважение към останалите...В крайна сметка,никой не е виновен,че се е родил Локомотивец,Ботевист,Славист,Левскар и т.н.Че президент на любимият ти клуб е недоразумение като Галка,Селю,Лупи ,бат Венци,Борат,Коце Маца...Прекалено "глобално" мислиш,майна...Не можеш да оправиш света...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 дек 2008 00:03

birabecks написа:
slavia_forever написа:Бира, ти знаеш защо го правя. Видя - бях престанал. Запознах се с теб. Да, свестен си - факт неоспорим! Свестни са тези, с които ме запозна - ОТ ЛОКОТО, които оказаха уважение и на моя отбор. Казвам го пред всички тук, но има такива тук, които провокират, да забивам с алармата. Разбирам добре това, което казваш. Даже бях престанал. Но търпях цели две седмици, като във всички теми - и за ЦСКА и за Левски, и за Сливен и за всичко друго, което съм писал, да влизат и да ме провокират, говорейки пълни и завършени идиотии, без АЗ да съм ги провокирал. Ти това разбираш ли го?! :idea:

Нещо не схващам... :roll: Някой от нашите те е провокирал,или е пуснал някоя тема във форума на "Славия" /май само аз съм го правил :D /? А колкото до "Левски" и ЦСКА...знаеш ми мнението,не ги харесвам,но не съм си позволявал да пускам теми в техните форуми...просто "не ме ебе",както се казва.Интересите ми се свеждат до един отбор и ...тва е.Останалото е уважение към останалите...В крайна сметка,никой не е виновен,че се е родил Локомотивец,Ботевист,Славист,Левскар и т.н.Че президент на любимият ти клуб е недоразумение като Галка,Селю,Лупи ,бат Венци,Борат,Коце Маца...Прекалено "глобално" мислиш,майна...Не можеш да оправиш света...

Не ти - когато отворя каквато и да е тема, за нещо съвсем различно от пловдивските буфери, винаги се намира някой от тях, в противовес на всичко изказано - заради това, че съм писал във форума ви неща, които ги имам за правилни.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 09 дек 2008 00:31

slavia_forever написа:
Не ти - когато отворя каквато и да е тема, за нещо съвсем различно от пловдивските буфери, винаги се намира някой от тях, в противовес на всичко изказано - заради това, че съм писал във форума ви неща, които ги имам за правилни.

Окей,разбирам.Ама не задълбавай чак толкова...И един приятелски съвет...Още старите римляни са казали нещо много мъдро./знаеш ,че съм на "ти" с историята ;) /Та един сенатор казва,цитирам: "Личното мнение е като задника,т.е. всеки си го има.И е добре,понякога да си го запазиш лично за себе си,за да не става достояние на инакомислещите..." :idea:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 09 дек 2008 00:51

6 страници изписахте за нищо. Локо Пловдив няма да изпаднат, предпоследния кръг ще пратим получовеците от ПеУника в Б група за още 7 години :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Локо Пловдив”