Берое СЗ - Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Re: Берое СЗ - Локомотив ПД

Мнениеот whitesnake » 18 мар 2010 20:11

rstein написа:Берое май са за книгата на Гинес! Май не е имало случай досега в световната практика бъдещ шампион да пада от прекия си конкурент с 8:1 !

Ти да не си папагал "под прикритие" ? Скоро си се излюпил тук като гледам.Стига с тия простотии.Беройци са една от агитките с която си имаме уважение.Ако наистина си над 40,трябва да са ти ясни някои неща.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 18 мар 2010 20:18

Обикновенно ей на такива чупят канчетата :evil: За съжаление ги има в почти всяка агитка.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 18 мар 2010 22:21

Само ме притеснява Искрен Писаров да не ни вкара хет-трик, иначе, че ще паднем, ще паднем, то е ясно от такъв гранд като "Берое"! Аз вече съм се примирил със загубата, ама все пак ще присъствам на стадиона, поне да изживея мъката докрай! :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 мар 2010 22:25

rstein написа:Само ме притеснява Искрен Писаров да не ни вкара хет-трик, иначе, че ще паднем, ще паднем, то е ясно от такъв гранд като "Берое"! Аз вече съм се примирил със загубата, ама все пак ще присъствам на стадиона, поне да изживея мъката докрай! :)

:lol: Да,ще отидем на място ,за да видим какво ще стане.Ама чак пък хет-трик на Писарчето... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 18 мар 2010 22:33

Илиян Илиев им направи един бетон отзад, на контри и ръгане и блъскане, то такъв му беше стила още като играеше в "Черно море"! Като му носи успех, да го прави, ама това не е футбол!

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 18 мар 2010 23:47

rstein написа:Илиян Илиев им направи един бетон отзад, на контри и ръгане и блъскане, то такъв му беше стила още като играеше в "Черно море"! Като му носи успех, да го прави, ама това не е футбол!

Ти изобщо мач на Берое гледал ли си ?! Айде преди да пишеш да помислиш малко(колкото и трудно да ти е)!!!
1916'

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 19 мар 2010 01:48

burnstz написа:
rstein написа:Илиян Илиев им направи един бетон отзад, на контри и ръгане и блъскане, то такъв му беше стила още като играеше в "Черно море"! Като му носи успех, да го прави, ама това не е футбол!

Ти изобщо мач на Берое гледал ли си ?! Айде преди да пишеш да помислиш малко(колкото и трудно да ти е)!!!

Не му се вързвай, най-обикновен папагал под прикритие ;), но много бързо се е изпуснал :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
vinagisvas
Контакти:

Мнениеот vinagisvas » 19 мар 2010 09:22

rstein написа:
4oKuTo написа:Провери колко точки пък губи Тракия срещу побратимите си военни отбори- ЦСКА, Черно море, Сливен... Тази тема е дъвкана много, но на някои хора още им присяда в гърлото.

Аз не съм нитои от АФД Тракия, нито от Ботев Пловдив, ама съм вече над 40 и ги помня тези мачове! Не знам дали са имали разтройство играчите на Берое, като ядоха големия бой в П-в, но със сигурност Левски, май беше Витоша тогава, ви полегна, само и само пловдивски отбор да не стане шампион! :evil:

Приятел ако наистина си от Локомотив,си срам за нашата публика.Не знам дали си над 40 ,но аз съм на 35 и също помня някои неща.Само ще ти кажа , че за толкова години ти си първия, който говори с омраза за Берое,с чиито фенове се уважаваме от край време.

Потребителски аватар
forumgongbg
Контакти:

Мнениеот forumgongbg » 19 мар 2010 09:34

Айде почти не остана 8-)
Дано се получи здрав мач :)
Локо-гледайте да понапълните сектора за гости,че мразя да го гледам празен :)

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 19 мар 2010 12:07

Пожелавам успех на адашите,макар че Берое са много симпатичен отбор :)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Върни се в “Локо Пловдив”