pavlov10 написа:+ 359 (02) 965 77 41/2- телефон за зрители на Ринг-теглете им по една благословия,може и да се трогнат.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
pavlov10 написа:+ 359 (02) 965 77 41/2- телефон за зрители на Ринг-теглете им по една благословия,може и да се трогнат.
demy27 написа:evgenimilenov написа: Ти вярно не си си пил хапчетата. Аз съм Левскар , но също така уважавам публиката на Локо Пловдив а и ми е симпатичен този отбор ... И все пак не мога да разбера какво общо има Левски с това , че е променена датата на двубоя ви ? ..... Спрете за всичко Левски да обвинявате , че става тъпо вече .........
Само ми кажи в последните 3 години на колко мача на Левски си ходил в Понеделник или е Петък?
evgenimilenov написа:demy27 написа:evgenimilenov написа: Ти вярно не си си пил хапчетата. Аз съм Левскар , но също така уважавам публиката на Локо Пловдив а и ми е симпатичен този отбор ... И все пак не мога да разбера какво общо има Левски с това , че е променена датата на двубоя ви ? ..... Спрете за всичко Левски да обвинявате , че става тъпо вече .........
Само ми кажи в последните 3 години на колко мача на Левски си ходил в Понеделник или е Петък?
Да ти кажа не съм ходил на много мачове на Левски , защото нямам възможност да ходя . Ходя само на мачовете в Евротурнирите и на мачовете , в които Левски гостуват във Варна .
До мача с Берое има време и мисля , че от сега трябва почвате да мислите как да работите за да можете да се освободите от работа .А и колкото да уважавам вашата публика , бате по-велика публика и отбор в България от Левски няма , ако вие се сабирате по 10000 на ваш мач, то феновете на Левски ше бъдат 20000 ... в едни по добри дни в българския футбол , а в момента едно 12000 ходят на мачове на Левски ...... а знам ли още не се е играл мач на Герена .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта