БФС измести мача на Берое – Локо Пд за петък

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: БФС измести мача на Берое – Локо Пд за петък

Мнениеот garfild8 » 13 мар 2010 12:04

pavlov10 написа:+ 359 (02) 965 77 41/2- телефон за зрители на Ринг-теглете им по една благословия,може и да се трогнат.

:lol: Страхотно предложение.Те(Ринг) си го заслужават,безрезервно. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 13 мар 2010 12:15

demy27 написа:
evgenimilenov написа: Ти вярно не си си пил хапчетата. Аз съм Левскар , но също така уважавам публиката на Локо Пловдив а и ми е симпатичен този отбор ... И все пак не мога да разбера какво общо има Левски с това , че е променена датата на двубоя ви ? ..... Спрете за всичко Левски да обвинявате , че става тъпо вече .........

Само ми кажи в последните 3 години на колко мача на Левски си ходил в Понеделник или е Петък?

Да ти кажа не съм ходил на много мачове на Левски , защото нямам възможност да ходя . Ходя само на мачовете в Евротурнирите и на мачовете , в които Левски гостуват във Варна .
До мача с Берое има време и мисля , че от сега трябва почвате да мислите как да работите за да можете да се освободите от работа . ;) А и колкото да уважавам вашата публика , бате по-велика публика и отбор в България от Левски няма , ако вие се сабирате по 10000 на ваш мач, то феновете на Левски ше бъдат 20000 ... в едни по добри дни в българския футбол , а в момента едно 12000 ходят на мачове на Левски ...... а знам ли още не се е играл мач на Герена . :roll:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 мар 2010 13:03

Не знам,просто още се ядосвам за тази простащина на БФС и Ринг :x Кажете ми защо играят днес Славия-Пирин с потенциален интерес 350 човека,а Черноморец-Берое в Сливен ще играят в понеделник?Сливен е на 60 км. от Зарата и можехме да отидем доста хора,а сега,поне аз,няма как да отида в понеделник :evil: Идиотско е винаги Берое и Локо Пд да играят в делнични дни,абе въобще да се смееш или да плачеш...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Боксъорът
Контакти:

Мнениеот Боксъорът » 13 мар 2010 13:25

[/quote]

Да ти кажа не съм ходил на много мачове на Левски , защото нямам възможност да ходя . Ходя само на мачовете в Евротурнирите и на мачовете , в които Левски гостуват във Варна .
До мача с Берое има време и мисля , че от сега трябва почвате да мислите как да работите за да можете да се освободите от работа . ;) А и колкото да уважавам вашата публика , бате по-велика публика и отбор в България от Левски няма , ако вие се сабирате по 10000 на ваш мач, то феновете на Левски ше бъдат 20000 ... в едни по добри дни в българския футбол , а в момента едно 12000 ходят на мачове на Левски ...... а знам ли още не се е играл мач на Герена . :roll:[/quote]

12 хиляди на мач на Левски?? Ти чуваш ли се какво приказваш? Добре ли си? Болен ли си от нещо? Какво точно ти има?

malkiazmei
Контакти:

Мнениеот malkiazmei » 13 мар 2010 14:08

Двете коси са най-голямото зло случвало се на европейския и световния футбол изобщо. Нагли неудачници. Ти ги плуеш, те си мислят, че лосион против косопад падна отгоре им.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 13 мар 2010 15:13

Жалко,наистина.Ще сме по-малко.. и от двете страни.А можеше да се получи здрав купон. Член за БФС !
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

naseliniUSA
Контакти:

Мнениеот naseliniUSA » 13 мар 2010 16:53

DOLU TZIALOTO SMEHOTVORNO,DROGIRANO RUKOVODSTVO NA BeFeSE...................

HRISTO BONEV - PRESIDENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 мар 2010 22:35

evgenimilenov написа:
demy27 написа:
evgenimilenov написа: Ти вярно не си си пил хапчетата. Аз съм Левскар , но също така уважавам публиката на Локо Пловдив а и ми е симпатичен този отбор ... И все пак не мога да разбера какво общо има Левски с това , че е променена датата на двубоя ви ? ..... Спрете за всичко Левски да обвинявате , че става тъпо вече .........

Само ми кажи в последните 3 години на колко мача на Левски си ходил в Понеделник или е Петък?

До мача с Берое има време и мисля , че от сега трябва почвате да мислите как да работите за да можете да се освободите от работа . ;) А и колкото да уважавам вашата публика , бате по-велика публика и отбор в България от Левски няма , ако вие се сабирате по 10000 на ваш мач, то феновете на Левски ше бъдат 20000 ... в едни по добри дни в българския футбол , а в момента едно 12000 ходят на мачове на Левски ...... а знам ли още не се е играл мач на Герена . :roll:

Значи ти си имаш привилегията да сядаш в почивните дни и да гледаш Левски по телевизията, а аз трябва да гледам Локомотив по интернет в понеделник и в петък и това само при условие, че нама клиенти в офиса ми. С какво ти си нещо повече от мен, и си заслужил подобно нещо?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”