БФС измести мача на Берое – Локо Пд за петък

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: БФС измести мача на Берое – Локо Пд за петък

Мнениеот Туше » 13 мар 2010 08:02

Категорично Левски няма нищо общо, но големите затова са големи, да ги брули ветреца :) . Дори и в БФС не трябва да се търси вина, освен за обичайно заподозряното. Въобще няма вина, има интереси на двата клуба. Вероятно най-посетеният мач с приходи = публика + TV права. Колкото и да дойдем от Пловдив, влезлите в клуба пари от телевизия ще са повече. Сигурно ще намалеем на половина при пътуването. Петък не е най-лошия вариант, който иска пак ще отиде.

Един отбор го изхвърлиха и всичко се пренарежда според комуто е угодно, това е! Парите вместо да отидат на едно място, сега тръгват за друго.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 13 мар 2010 09:39

Туше написа:Категорично Левски няма нищо общо, но големите затова са големи, да ги брули ветреца :) . Дори и в БФС не трябва да се търси вина, освен за обичайно заподозряното. Въобще няма вина, има интереси на двата клуба. Вероятно най-посетеният мач с приходи = публика + TV права. Колкото и да дойдем от Пловдив, влезлите в клуба пари от телевизия ще са повече. Сигурно ще намалеем на половина при пътуването. Петък не е най-лошия вариант, който иска пак ще отиде.

Един отбор го изхвърлиха и всичко се пренарежда според комуто е угодно, това е! Парите вместо да отидат на едно място, сега тръгват за друго.

Въпроса е че Петък ми е точно най-лошия вариант и сега нито ще мога да ида нито по телевизията ще го гледам :evil: :evil:
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 мар 2010 09:46

Берое и Локомотив Пловдив са два от отборите, които имат най-висока посещаемост и това на някой не му е приятно. Как ще изглеждат някои отбори, борещи се за титлата а да имат по-малко зрители от мач между отбор в дъното и отбор в средата на таблицата. До колкото си спомням миналата година повечето от домакинствата на Локомотив бяха в делнични дни. А като говорим за услуги на някои отбори, при изваждането на Ботев беше редно резултатите им да се анулират, но понеже това щеше да облагодетелства един отбор в борбата му с друг, това не стана.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Боксъорът
Контакти:

Мнениеот Боксъорът » 13 мар 2010 09:49

Айде да се стегнете малко! Това не е тема нито за Левски,нито за ЦСКА! Тук става въпрос за мача между два отбора с традиции и публика,които са религия за градовете си,а именно БЕРОЕ СТАРА ЗАГОРА и ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ :!: :!: Пишете все пак по темата ;) :!:

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 13 мар 2010 10:03

Офисът на Вальо Михов е в сградата на Галя Топалова. Така че не е чудно, че Локото все ги местят - парите от телевизията са си добре дошли.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 13 мар 2010 10:22

naseliniUSA написа:
evgenimilenov написа:
naseliniUSA написа:ESTESTVENO 4E TOZI MA4 AKO SE BE SUSTOQL V SUBOTEN ILI NEDELEN DEN MOJE BI 6TE6E DA E NAY-POSETENIQT V KRUGA.NO ZAVISTTA I KOMPLEKSITE NA JALKITE UPRAVNITZI NA GOVEJDOTO BeFeSe NE POZVOLIAVAT TOVA DA SE SLU4I.......
TO VE4E I NA TAKA NARE4ENOTO VE4NO DERBI NE MOGAT DA SE SUBERAT POVE4E OT 5-6000 DU6I,KOETO E SUVSEM NORMALNO PREDVID NA FAKTA ,4E KAKVI LI NE ANONIMNI OTBOR4ETA SI PRAVIAT S TIAH KAKVOTO SI POISKAT V EVROPEYSKITE KLUBNI TURNIRI. SAMO SRAMIAT BG-TO

Ти вярно не си си пил хапчетата. Аз съм Левскар , но също така уважавам публиката на Локо Пловдив а и ми е симпатичен този отбор ... И все пак не мога да разбера какво общо има Левски с това , че е променена датата на двубоя ви ? ..... Спрете за всичко Левски да обвинявате , че става тъпо вече .........

....ami mnogo prosto.Ob6toto e 4e tzialoto BeFeSe e levskarsko.Presen primer-sudiata Angelov v ma4a sre6tu Pernik

Ти фен на Локо Пловдив ли си или може би на Миньор Перник - Третия вариант е най-удачен мисля - Противник на Левски ? ..... Почна да ми писва - Като фен на Левски обичам моя отбор , но също така и се интересувам и от другите отбори ..... както казах Локо са ми наистина много симпатичен отбор и все пак къде ти са доказателствата , че БФС е левскарско , синьо и т.н. ? Или просто така си чел/а по форумите ? А , да ........ Дуспа за Левски имаше - вярвате ли Мирослав Антонов по време на центровката клекна да си развърже обувката и после стана ...... и представете си - това стана само за части от секундата , които не могат да се видят с просто око . ;) Късмет на Локо Пловдив в предстоящия мач с Черно Море ... играя ги твърдо 2 :roll:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 13 мар 2010 11:36

Най-глупавото е, че вместо да преместят Своге или Монтана, се мести дербито на кръга? Къде е логиката, освен целта, да има по-малко хора по стадионите.... Сигурно само от Пловдив щеше да има повече публика, отколкото на двата мача взети заедно.

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 13 мар 2010 11:44

Малоумници!Категорично това щеше да е най-посетения мач на кръга.Феновете на Левски не са виновни,аз лично тях ги уважавам както и тези на Берое,но останалите се дразним защото има тенденция и тя е от години...Що не преместят домакинството на Левски в петък,ами точно потенциално най-посетения мач ???
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 13 мар 2010 11:48

+ 359 (02) 965 77 41/2- телефон за зрители на Ринг-теглете им по една благословия,може и да се трогнат.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 мар 2010 12:01

evgenimilenov написа: Ти вярно не си си пил хапчетата. Аз съм Левскар , но също така уважавам публиката на Локо Пловдив а и ми е симпатичен този отбор ... И все пак не мога да разбера какво общо има Левски с това , че е променена датата на двубоя ви ? ..... Спрете за всичко Левски да обвинявате , че става тъпо вече .........

Само ми кажи в последните 3 години на колко мача на Левски си ходил в Понеделник или е Петък?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”