Боксъорът написа:
ти пи ли си лекарствата преди да седнеш на компютъра?
Май не е...Обаче лесно може да се уреди..

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Боксъорът написа:
6matkata написа:Твърда победа за моряцитеПроверете кога ни е последната загуба на нашия стадион и си поправете коментарите:(в кръга на шегата разбира се всеки си казва мнението
)
Модератор ЛокоПД написа:Боксъорът написа:
Май не е...Обаче лесно може да се уреди..
6matkata написа:Твърда победа за моряцитеПроверете кога ни е последната загуба на нашия стадион и си поправете коментарите:(в кръга на шегата разбира се всеки си казва мнението
)
Боксъорът написа:6matkata написа:Твърда победа за моряцитеПроверете кога ни е последната загуба на нашия стадион и си поправете коментарите:(в кръга на шегата разбира се всеки си казва мнението
)
Винаги има първи път! Лично на мен Черно море са ми сред най-симпатичните отбори,както и този на Берое. Пожелавам успех на моряците да се преборят за купата на България,защото ще е много трудно да завършат 3-ти при това класиране.
marmi52 написа::mrgreen:
Много ми е тъмен този мач. Нямам никаква идея как ще завърши !
"Черно море" са стабилен домакин и май нямат загуба на собствен терен досега ....
"Локомотив" Пд са съвсем обновен отбор с много добри и опитни нови футболисти ....
Троен мач за мен с лек превес за домакините ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта