Ремонтът на стадиона на "Локомотив" - Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Re: Ремонтът на стадиона на "Локомотив" - Пловдив

Мнениеот spiker » 02 мар 2010 19:27

Хора един стадион струва 4-5 млн евро. И то голям стадион 15-20 хил. места и то закрити на 95%! Няма смисъл този порутен стадион да се прави. Купува земя някъде в града и построява едно стадионче Коко-ти Динев!
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 02 мар 2010 19:49

Ей това ми е била голямата болка - стадиона... Да ме прощават феновете, но досега никой президент и един пирон не забил на стадиона, да не говорим за помощното игрище... Единствен Тасев /Бог да го прости/ пооправи централната трибуна, но пак е само козметика...Бахти, писна ми да имаме най-строшения стадион в ЕВРОПА... Съгласен съм и две години да играем по селата, ама да влезнат най-после багерите... Иначе така ще я караме не знам колко си време. Аз децата си на този стадион НЯМА да ги заведа, никога... няма да ви казвам защо... Такива "баровци" минаха през Локомотив и само празни приказки и "след нас и потоп". Няма смисъл този стадион да се украсява, никакъв.... Да влизат багерите! Час по-скоро! Иначе още 10 години ще играем в Бургас европейските мачове... За да получиш нещо добро, трябва първо да го изстрадаш... Колко още ще се мъчим... Агонията не е изход... Човекът, направил стадион на Локомотив, завинаги ще остане в нашата история със ЗЛАТНИ букви! Заслужаваме, го!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 мар 2010 21:23

spiker написа:Хора един стадион струва 4-5 млн евро. И то голям стадион 15-20 хил. места и то закрити на 95%! Няма смисъл този порутен стадион да се прави. Купува земя някъде в града и построява едно стадионче Коко-ти Динев!

Нещо бъркаш,Спайкър... :roll: Стадион за 20 000 с олекотена конструкция /има такива в Австрия/ излиза около 20 000 000 евро.Без паркингите,инфраструктурата около стадиона и без земята.Това е доста сериозна инвестиция.Само можем да си мечтаем някой ден за такова нещо.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”