Фенове на Локо (Пд) се готвят за десант на София!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

joro bad

Re: Фенове на Локо (Пд) се готвят за десант на София!

Мнениеот joro bad » 25 фев 2010 19:01

Cesc Fabregas написа:Само ще ти кажа ,че преди 2 години в Пловдив с нас за мача с Ботев имаше 20 фена на Локото които доидоха на мача,но това ти няма откъде да го знаеш,защото никъде не си ходил на мач освен в София.И още да ти кажа освен че съм Левскар съм и антицесекар,а ти ако искаш си ги обичай дори

И какво като е имало? Тва си е техен избор, ние трябва ли да им се слагаме?
Аз имам още по-добра идея, дай да ходим на всички мачове на Армията, и да викаме срещу ЦСКА! Ще има невероятен ефект ще има![/quote]
Що па да не отидеме, трябва да подтискаме прасетата по всякакъв начин. :idea: :lol:

joro bad

Мнениеот joro bad » 25 фев 2010 19:06

USF написа:
joro bad написа:Те сега повечето провинциалисти, напуснаха софия поради кризата и сега ми е много интересно колко публика ще имат на тяхните мачове, като знам колко мой познати са в това число, привърженици на четирибуквието и редовно ходеха на мачовете им. :idea: Да не се окаже, че според публиката, Локо Плд са домакини. :lol: :lol: :lol: Пожелавам успех на Локото. :)

Алоооооооооооо гражданино, сигурно вашата публика е от кореняци Софиянци А!Смешен тип! Освен във вашата публика на друго място не съм виждал толкова мангали! А пък останалите фенчета на Локото, чак сте ми смешни вече! Та вие сте трагедия и как се радвате на човекът, който ще е вторият Селски в Пловдив! А ние бяхме 2 000 в Пловдив първия кръг, сега ще видим дали вие ще сте и 1000!

Е ти си ми поредното доказатетелство за мойте думи.До 96, 97 год. бяхте един вагон с хора по време на мачовете си, а с нас два,а пък да не говоря между 80-90год по 3-4 пъти повече Левскари от вас на дербитата,ама теб тогава едва ли те е имало,затова питай някой батко.Откак почна кризата същото положение,дежаву. Май скоро в София ще сте гости, доста от вас си заминаха по родните места. :idea: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 фев 2010 19:34

Roger_Federer написа:Доста хора ще са...1000 не е малко,но аз не очаквам повече от 300.

Май ще останеш изненадан.. :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 фев 2010 21:51

Очаквам страхотно зрелище да бъде в София,дано успея да отида да гледам мача :)

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 26 фев 2010 06:35

Покажете на чорбарите какво е десант,превземете стадиона и мощно запеите.Така можете да спечелите но не и да загубите.А на оня там popcorn /пуканка ли е незнам .Но който се смее последен се смее най добре.Така че може да не доидат 20 000 може да само 10000 човека важното е обичта към отбора.Пожелавам успех на ЛОКОТО не само защото съм ЛЕВСКАР ,заради това че ЛОКО/Пд/ е от малкото отбори които заслучава уважение.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 фев 2010 16:22

Модератор ЛокоПД написа:
Roger_Federer написа:Доста хора ще са...1000 не е малко,но аз не очаквам повече от 300.

Май ще останеш изненадан.. :roll:

Колко има записани за гостуване досега?Моята прогноза е,че ще има 1500 локомотивци ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Xapu1936

Мнениеот Xapu1936 » 27 фев 2010 12:10

320 До 8-30 сутрента отделно С коли има Много ! Добра Броика Ще сме Ще подкрепим момчетата пак квото стане ..

Върни се в “Локо Пловдив”