Фенове на Локо (Пд) се готвят за десант на София!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Фенове на Локо (Пд) се готвят за десант на София!

Мнениеот Messinho » 25 фев 2010 16:47

Аз лично очаквах повече фенове от Пловдив
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 25 фев 2010 16:49

Левскарите имат контрола от 14.00ч. и след това може да подкрепят Локото ,така че нищо чудно да има и повече от 3000 в сектора за гости.

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 25 фев 2010 17:01

joro bad написа:Те сега повечето провинциалисти, напуснаха софия поради кризата и сега ми е много интересно колко публика ще имат на тяхните мачове, като знам колко мой познати са в това число, привърженици на четирибуквието и редовно ходеха на мачовете им. :idea: Да не се окаже, че според публиката, Локо Плд са домакини. :lol: :lol: :lol: Пожелавам успех на Локото. :)

Алоооооооооооо гражданино, сигурно вашата публика е от кореняци Софиянци А!Смешен тип! Освен във вашата публика на друго място не съм виждал толкова мангали! А пък останалите фенчета на Локото, чак сте ми смешни вече! Та вие сте трагедия и как се радвате на човекът, който ще е вторият Селски в Пловдив! А ние бяхме 2 000 в Пловдив първия кръг, сега ще видим дали вие ще сте и 1000!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 фев 2010 17:04

Spasov_bg написа:Левскарите имат контрола от 14.00ч. и след това може да подкрепят Локото ,така че нищо чудно да има и повече от 3000 в сектора за гости.

Ти чуваш ли се изобщо? Ние сме Левскари, а не Анти-ЦСКАри! Ние подкрепяме любимия си отбор, а другите да се оправят както могат!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 25 фев 2010 17:07

USF написа:
joro bad написа:Те сега повечето провинциалисти, напуснаха софия поради кризата и сега ми е много интересно колко публика ще имат на тяхните мачове, като знам колко мой познати са в това число, привърженици на четирибуквието и редовно ходеха на мачовете им. :idea: Да не се окаже, че според публиката, Локо Плд са домакини. :lol: :lol: :lol: Пожелавам успех на Локото. :)

Алоооооооооооо гражданино, сигурно вашата публика е от кореняци Софиянци А!Смешен тип! Освен във вашата публика на друго място не съм виждал толкова мангали! А пък останалите фенчета на Локото, чак сте ми смешни вече! Та вие сте трагедия и как се радвате на човекът, който ще е вторият Селски в Пловдив! А ние бяхме 2 000 в Пловдив първия кръг, сега ще видим дали вие ще сте и 1000!

:lol: 2000 били хахахах.800 е капацитета на гостуващич сектор вие сте били 2000 :lol: Виж ,сега ние ще сме толкова 2000 на кочин парк!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 25 фев 2010 17:17

Cesc Fabregas написа:
Spasov_bg написа:Левскарите имат контрола от 14.00ч. и след това може да подкрепят Локото ,така че нищо чудно да има и повече от 3000 в сектора за гости.

Ти чуваш ли се изобщо? Ние сме Левскари, а не Анти-ЦСКАри! Ние подкрепяме любимия си отбор, а другите да се оправят както могат!

Само ще ти кажа ,че преди 2 години в Пловдив с нас за мача с Ботев имаше 20 фена на Локото които доидоха на мача,но това ти няма откъде да го знаеш,защото никъде не си ходил на мач освен в София.И още да ти кажа освен че съм Левскар съм и антицесекар,а ти ако искаш си ги обичай дори

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 25 фев 2010 17:24

Доста хора ще са...1000 не е малко,но аз не очаквам повече от 300.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 фев 2010 17:29

Spasov_bg написа:
Cesc Fabregas написа:

Само ще ти кажа ,че преди 2 години в Пловдив с нас за мача с Ботев имаше 20 фена на Локото които доидоха на мача,но това ти няма откъде да го знаеш,защото никъде не си ходил на мач освен в София.И още да ти кажа освен че съм Левскар съм и антицесекар,а ти ако искаш си ги обичай дори

И какво като е имало? Тва си е техен избор, ние трябва ли да им се слагаме?
Аз имам още по-добра идея, дай да ходим на всички мачове на Армията, и да викаме срещу ЦСКА! Ще има невероятен ефект ще има!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 25 фев 2010 17:37

Какви 100, какви 300 човека бе? Вие знаете ли изобщо какво говорите. Локо Пд е с бленуван нов президент, направи селекция, на контролите му ходят по 4 хиляди човека... Аз очаквам 1000 от Пловдив като някакъв абсолютен минимум. А като слушам чорбата как орева света заради цените на билетите, то нищо чудно да бъдят надвикани тотално.

Потребителски аватар
jorodukinski
Контакти:

Мнениеот jorodukinski » 25 фев 2010 18:29

4oKuTo написа:Какви 100, какви 300 човека бе? Вие знаете ли изобщо какво говорите. Локо Пд е с бленуван нов президент, направи селекция, на контролите му ходят по 4 хиляди човека... Аз очаквам 1000 от Пловдив като някакъв абсолютен минимум. А като слушам чорбата как орева света заради цените на билетите, то нищо чудно да бъдят надвикани тотално.

lokoto i 500 da sa vikat kat za 1000 ,sajalqvam 4e nqma da moga da ida
LOKO IS THE BEST

Върни се в “Локо Пловдив”