Фенове на Локо (Пд) се готвят за десант на София!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фенове на Локо (Пд) се готвят за десант на София!
Аз лично очаквах повече фенове от Пловдив
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Левскарите имат контрола от 14.00ч. и след това може да подкрепят Локото ,така че нищо чудно да има и повече от 3000 в сектора за гости.
- USF
- Контакти:
joro bad написа:Те сега повечето провинциалисти, напуснаха софия поради кризата и сега ми е много интересно колко публика ще имат на тяхните мачове, като знам колко мой познати са в това число, привърженици на четирибуквието и редовно ходеха на мачовете им.Да не се окаже, че според публиката, Локо Плд са домакини.
![]()
![]()
Пожелавам успех на Локото.
Алоооооооооооо гражданино, сигурно вашата публика е от кореняци Софиянци А!Смешен тип! Освен във вашата публика на друго място не съм виждал толкова мангали! А пък останалите фенчета на Локото, чак сте ми смешни вече! Та вие сте трагедия и как се радвате на човекът, който ще е вторият Селски в Пловдив! А ние бяхме 2 000 в Пловдив първия кръг, сега ще видим дали вие ще сте и 1000!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Spasov_bg написа:Левскарите имат контрола от 14.00ч. и след това може да подкрепят Локото ,така че нищо чудно да има и повече от 3000 в сектора за гости.
Ти чуваш ли се изобщо? Ние сме Левскари, а не Анти-ЦСКАри! Ние подкрепяме любимия си отбор, а другите да се оправят както могат!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
USF написа:joro bad написа:Те сега повечето провинциалисти, напуснаха софия поради кризата и сега ми е много интересно колко публика ще имат на тяхните мачове, като знам колко мой познати са в това число, привърженици на четирибуквието и редовно ходеха на мачовете им.Да не се окаже, че според публиката, Локо Плд са домакини.
![]()
![]()
Пожелавам успех на Локото.
Алоооооооооооо гражданино, сигурно вашата публика е от кореняци Софиянци А!Смешен тип! Освен във вашата публика на друго място не съм виждал толкова мангали! А пък останалите фенчета на Локото, чак сте ми смешни вече! Та вие сте трагедия и как се радвате на човекът, който ще е вторият Селски в Пловдив! А ние бяхме 2 000 в Пловдив първия кръг, сега ще видим дали вие ще сте и 1000!

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Cesc Fabregas написа:Spasov_bg написа:Левскарите имат контрола от 14.00ч. и след това може да подкрепят Локото ,така че нищо чудно да има и повече от 3000 в сектора за гости.
Ти чуваш ли се изобщо? Ние сме Левскари, а не Анти-ЦСКАри! Ние подкрепяме любимия си отбор, а другите да се оправят както могат!
Само ще ти кажа ,че преди 2 години в Пловдив с нас за мача с Ботев имаше 20 фена на Локото които доидоха на мача,но това ти няма откъде да го знаеш,защото никъде не си ходил на мач освен в София.И още да ти кажа освен че съм Левскар съм и антицесекар,а ти ако искаш си ги обичай дори
- Roger_Federer
- Контакти:
Доста хора ще са...1000 не е малко,но аз не очаквам повече от 300.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Spasov_bg написа:Cesc Fabregas написа:Spasov_bg написа:Левскарите имат контрола от 14.00ч. и след това може да подкрепят Локото ,така че нищо чудно да има и повече от 3000 в сектора за гости.
Само ще ти кажа ,че преди 2 години в Пловдив с нас за мача с Ботев имаше 20 фена на Локото които доидоха на мача,но това ти няма откъде да го знаеш,защото никъде не си ходил на мач освен в София.И още да ти кажа освен че съм Левскар съм и антицесекар,а ти ако искаш си ги обичай дори
И какво като е имало? Тва си е техен избор, ние трябва ли да им се слагаме?
Аз имам още по-добра идея, дай да ходим на всички мачове на Армията, и да викаме срещу ЦСКА! Ще има невероятен ефект ще има!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Какви 100, какви 300 човека бе? Вие знаете ли изобщо какво говорите. Локо Пд е с бленуван нов президент, направи селекция, на контролите му ходят по 4 хиляди човека... Аз очаквам 1000 от Пловдив като някакъв абсолютен минимум. А като слушам чорбата как орева света заради цените на билетите, то нищо чудно да бъдят надвикани тотално.
- jorodukinski
- Контакти:
4oKuTo написа:Какви 100, какви 300 човека бе? Вие знаете ли изобщо какво говорите. Локо Пд е с бленуван нов президент, направи селекция, на контролите му ходят по 4 хиляди човека... Аз очаквам 1000 от Пловдив като някакъв абсолютен минимум. А като слушам чорбата как орева света заради цените на билетите, то нищо чудно да бъдят надвикани тотално.
lokoto i 500 da sa vikat kat za 1000 ,sajalqvam 4e nqma da moga da ida
LOKO IS THE BEST