ПУСНАХА ЕКСКУРЗИЯТА ЗА МАЧА С ЦСКА!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ПУСНАХА ЕКСКУРЗИЯТА ЗА МАЧА С ЦСКА!
ВИЕ С ВАШАТА ХВАРКОВАТА ЧЕТА ЕДВАМ БИХТЕ ВТОРОДИВИЗИОНЕН СРЕДНЯК И ТО В ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОТБОРА А 2 СЕДМИЦИ ПО-КЪСНО МЕЧТАТЕ ДА НИ БИЕТЕ НА АРМИЯТА С РАЗЛИКА ОСТАНЕТЕ СИ С ЖЕЛАНИЕТО ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ! 

- child in time
- Контакти:
VraTar4o написа:ВИЕ С ВАШАТА ХВАРКОВАТА ЧЕТА ЕДВАМ БИХТЕ ВТОРОДИВИЗИОНЕН СРЕДНЯК И ТО В ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОТБОРА А 2 СЕДМИЦИ ПО-КЪСНО МЕЧТАТЕ ДА НИ БИЕТЕ НА АРМИЯТА С РАЗЛИКА ОСТАНЕТЕ СИ С ЖЕЛАНИЕТО ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ!
Не викай не сме глухи! Какво ще стане ще видим в Неделя!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- black&white
- Контакти:
Нещо май много се отклонихте от темата.
Та по темата - някой знае ли как върви записването? Аз лично очаквам на Армията да дойдат доста фенове на Локо. Плюс сериозната пловдидска колония в София като нищо ще докараме публика от 3 000 души.
Та по темата - някой знае ли как върви записването? Аз лично очаквам на Армията да дойдат доста фенове на Локо. Плюс сериозната пловдидска колония в София като нищо ще докараме публика от 3 000 души.
- child in time
- Контакти:
black&white написа:Нещо май много се отклонихте от темата.
500 - 600 Човека не вярвам да сме повече!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Cherven_poboinik
- Контакти:
Мача ще е труден 1-0 2-1 за ЦСКА ... 

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
Жалко, че няма да мога да ида, все пак съм от Варна 
Успех Армейци !!!

Успех Армейци !!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Локото са с почти изцяло нов отбор,много малко наблюдение над играта им имам,но пък като нищо може да изненадат ЦСКА,които също са с много нови,всяко едно подценяване на противника ще е фатално за червените.
-
М а вие на екскурзия ли сте трагнали, аз па си мислех че на мач отивате............
Cherven_poboinik написа:Мача ще е труден 1-0 2-1 за ЦСКА ...
Аз пък мисля че ако ни биете ще е с разлика,ако обаче случайно ние поведем,минимум равен!По-логичното е цска да победи не защото са по-силни а защото мисля че Локото просто няма сработен отбор...! Но не изключвам и изненада!Иначе екскурзията е адски евтина и ще е глупаво от страна на много хора ако не се възползват от нея.Но....нищо,важното е да отидем повече хора,не заради нещо друго а заради новото начало което поставихме с идването на новия ни собственик и новия отбор! Резултата не е на преден план! Длъжни сме да идем повече хора!
venelin_valchev написа:Няма да споря, но просто исках да ти кажа 4е ма4 с ма4 не си прили4а а още по-малко отборите.Смятам 4е ще се съгласиш с мен 4е Перник са по-добри от Локото.
Г-н Вълчев, моля Ви, научете се да използвате буквичката "ч" най-после!
Иначе това с екскурзията е много хубаво!!! Дано да се получи добър мач, и дано колегите ме покрият, че да мога да се донеса на стадионът.

YA GUNNERS YA