Тодоров: Мразеха ме, но бях щастлив в ЦСКА

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: Тодоров: Мразеха ме, но бях щастлив в ЦСКА

Мнениеот emi_cska » 21 фев 2010 17:34

тези хора които са мразили и псували Данчо са феновете на ЦСКА - като го наричат Данчо тъча и подобни, тези фенове прогониха и Киро
всичко стана след мача с Тулъжа
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 фев 2010 18:12

Мразеха ме , но бях щастлив - изказване на непукист и дебил. 8-)

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 21 фев 2010 18:17

Данчо е дал много за ЦСКА. И не малко е получил... Имаше мачове, в които наистина играеше като че ли имаше два бели дроба. Със сърце играеше, но и грешки правеше немалко. Нормално е да е огорчен, че Андоне няма да разчита на него. Все пак Данчо си изгради и име и авторитет на Армията. Но е много показателно, че така и не успя да се "продаде" в чужбина. Явно не става за там. За нашето си първенство - да. Затова и отива в ЛокоПд. Да е жив и здрав!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 фев 2010 09:24

Андоне засега има здрава ръка, ма ще е интересно още първия път, когато мутрата Борисов му се намеси в работата какво ще стане... А според мен Тодоров го отписаха нещо малко предварително. Нищо, в локото ще им покаже. Чест му прави, че не иска да играе срещу ЦСКА. Достойна постъпка.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 фев 2010 13:55

kiko3 написа:Мисля,че Данчо сам направи така че една малка част от феновете да го намразят (аз не съм в това число),но той сам си е виновен.Не може 5 години да играеш десен бек на доста прилично ниво,стигна и до национала и после да решиш че като халф по ти харесва и си по добър и да влизаш в конфронтация с тренера за това.От както заигра като халф почнаха неговите проблеми с феновете-пропуските му срещу Тулуза , Левски и др.отприщиха това.
Иначе пожелавам само успехи на Данчо в новият му отбор,но да започне с загуба в първенството ;)

:idea: :idea: Много точно казано.

Иначе пожелавам на Данчо поне още 4-5год. футбол на високо ниво :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 22 фев 2010 17:00

Нямам нищо против Данчо, но се изчерпа за ЦСКА. Дано му тръгне в Локото, но и с него и без него пак ще ви биеме. Локо Пловдив трябва да си вземе домакинските мачове и няколко победи навън със Своге и Монтана и ще останат в А група... Искренно им го пожелавам, защото не може без тях и Ботев.

Върни се в “Локо Пловдив”