Искам ви трезвени!
Ултрасите на Локо атакуват брутално Делиормана...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ултрасите на Локо атакуват брутално Делиормана...
Че те и Левски бяха 2500 и загубиха с 2:0!
Искам ви трезвени!
Искам ви трезвени!
костенурк написа:От 2 седмици говорим за тоя протест, макар че срещата със Самуилов беше преди 4 дена.Масата от феновете още не знае даже за какво става въпрос,и какво реално се случва със стадиона.Коментирайте си отборчето и агитчицата,не гледайте пак в паницата на Пловдивския Гранд
"Столипиново NEWS", колко съобщи че сме, 20 или 30 ?
Хвалиш се с 1500 човека на протест за ВАШИЯ ДОМ!!! Та за едно село ли ще го строят този стадион?! Палячо, в Търнава бяхме по -мощни от вас, вие се погребахте сами!Никой няма да строи за 150о човека!!!
Пловдив има своя любимец, има своя отбор- ЛОКОМОТИВ...
miro_rz написа:Че те и Левски бяха 2500 и загубиха с 2:0!
Искам ви трезвени!
Миро, имаш готини коментари, нормален фен си! Няма да сме 2500, ако ми прочетеш мненията ще видиш, че говоря за друго- НЕ ЗА БРОЙКА!!!МНого ще сме, ако говорим с цифри , "Смърфовете" ще са треетата публика, която е закарала толкова народ в Разград, друга ми е мисълта... ние НЯМА ДА ЗУГУБИМ, каквото и да се случи!!!
"Смърфовете " никога не губят, ние ще пеем цял мач, ще скачаме цял мач, ще веем знамена цял мач!!! Ще слеем душите и сърцата си с черно-белите играчи, ще бъдем с тях на терена, с тях в душите, ще СМЕ ЕДНО... Това е нашата победа!!!
Изправя се първият срещу вторият!АЗ ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ НАДПЕЕМ ПРОТИВНИКА, другото е ...
- soccerfan1
- Контакти:
mark1926 написа:За да не говорим наизуст ето мнението на Локомотивци за Лудогорец от фенклуб Локомотив, трибуната на всички Локомотивци... https://mainite.bg/zhal-ni-e-za-kiro-domuschiev/
Въпрос на чест е да дойдеш в Разград! Парите и властта на един човек се изправят срещу сърцата и душите на един цял град! Киро Домусчиев- Локомотив Пловдив, казвам Киро, а не Лудогорец, защото всички знаем каква е "агитката" на Разград, по -точно ЛИПСАТА и!!! Обикновено в Делиормана ходим по 50-100 човека, което е напълно достатъчно, за да унижиш , надпявайки Лудогорските привърженици, но този път ще е различно...
Този път ще пътува цялата мощ на черно-бялата агитка! ЦЯЛАТА!!! Пловдивския любимец радва и ще получи подкрепа,която Разград не е виждал, идвали са сини и червени в Разград, но те Нас не са ни виждали! Никога не са виждали отбор, от който се иска просто да облече РАЙЕТО НА СВОИТЕ СЪРЦА И ДУШИ и да играе за своята публика.Без мисъл за титли,купи, победи, ето цитат с какво е известен Локомотив :"Локомотив става известен с могъщата подкрепа от песните на своите привърженици, независимо от резултатите на отбора"...
Черно-бели братя и сестри, въпрос на чест е да облечем на душите и сърцата си райето и да подкрепим ЛОКО...Любим Отбор на Културната Общественост(ЛОКО)!!! Парите, милионите, съдии и БФС срещу обичта, любовта, сърцата и душите... Киро- Локо!!!
Който няма възможност да пътува с ултрас групите и автомобилите на хилядите привърженици е направена екскурзия. Не е безплатна, няма осигурен билет за мача, няма хляб и кренвирши, ние не сме Киро... просто ела за ТВОЯ ЛОКОМОТИВ... http://plovdivderby.com/2019/11/09/feno ... v-razgrad/
САМО ЛОКО!!!
Сега, хубаво се надъхвате, обаче е малко .... смешно. Направихте няколко силни мача и станахте много големи, не дай боже да запишете няколко негативни резултата и ще почнете да псувате по вашите. Няма лошо, съберете се много хора, изкефете се на мача, ама такива гръмки словоизлияния са смешни просто. Колкото до надпяването и надвикването никой не е тръгнал да спори и никога не е спорил по този въпрос, но това не играе на терена. Друг е въпроса, че да псуваш противниковите фенове през голяма част от времето вие го наричате фенска подкрепа - за мен е селянщина. Ако пък си мислите, че професионален футболист ще стои в даден клуб в България, понеже феновете много викали и пеели, сте в голяяяяма заблуда. За жалост почти всичко стана материално в този свят, футбола също.
Всъщност, в сектора за гости в Разград има по малко от 1 000 места, останалите правят компания на жандармерията и на охранителите от БМФ и Корабостроителния/ от Варна, дето е пристанището на Разград/. Приятен път, и да не се оплаквате.
free0909 написа:Всъщност, в сектора за гости в Разград има по малко от 1 000 места, останалите правят компания на жандармерията и на охранителите от БМФ и Корабостроителния/ от Варна, дето е пристанището на Разград/. Приятен път, и да не се оплаквате.
Сектор Гости е за малко над 2500 човека, друг е въпроса, че нито Локото ще докарат толкова, нито изобщо има смисъл от толкова високопарни слова, като използваните от автора на темата. Е... поне се посмяхме!
Желая искрено успех на Локо в борбата за второто място, а на основателя на темата ще кажа само...
"Към върха не се плюе, защото хем няма да достигнеш победителя, хем ще омажеш сам себе си...
гравитация баце!"
mark1926 написа:miro_rz написа:Че те и Левски бяха 2500 и загубиха с 2:0!
Искам ви трезвени!
Миро, имаш готини коментари, нормален фен си! Няма да сме 2500, ако ми прочетеш мненията ще видиш, че говоря за друго- НЕ ЗА БРОЙКА!!!МНого ще сме, ако говорим с цифри , "Смърфовете" ще са треетата публика, която е закарала толкова народ в Разград, друга ми е мисълта... ние НЯМА ДА ЗУГУБИМ, каквото и да се случи!!!
"Смърфовете " никога не губят, ние ще пеем цял мач, ще скачаме цял мач, ще веем знамена цял мач!!! Ще слеем душите и сърцата си с черно-белите играчи, ще бъдем с тях на терена, с тях в душите, ще СМЕ ЕДНО... Това е нашата победа!!!
Изправя се първият срещу вторият!АЗ ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ НАДПЕЕМ ПРОТИВНИКА, другото е ...
Ти пък кога си стъпвал на мач бе палячо ? Цял Пловдив те знае кой си и какво всъщност представляваш.Форумен плъх невиждал слънце.
soccerfan1 написа:mark1926 написа:За да не говорим наизуст ето мнението на Локомотивци за Лудогорец от фенклуб Локомотив, трибуната на всички Локомотивци... https://mainite.bg/zhal-ni-e-za-kiro-domuschiev/
Въпрос на чест е да дойдеш в Разград! Парите и властта на един човек се изправят срещу сърцата и душите на един цял град! Киро Домусчиев- Локомотив Пловдив, казвам Киро, а не Лудогорец, защото всички знаем каква е "агитката" на Разград, по -точно ЛИПСАТА и!!! Обикновено в Делиормана ходим по 50-100 човека, което е напълно достатъчно, за да унижиш , надпявайки Лудогорските привърженици, но този път ще е различно...
Този път ще пътува цялата мощ на черно-бялата агитка! ЦЯЛАТА!!! Пловдивския любимец радва и ще получи подкрепа,която Разград не е виждал, идвали са сини и червени в Разград, но те Нас не са ни виждали! Никога не са виждали отбор, от който се иска просто да облече РАЙЕТО НА СВОИТЕ СЪРЦА И ДУШИ и да играе за своята публика.Без мисъл за титли,купи, победи, ето цитат с какво е известен Локомотив :"Локомотив става известен с могъщата подкрепа от песните на своите привърженици, независимо от резултатите на отбора"...
Черно-бели братя и сестри, въпрос на чест е да облечем на душите и сърцата си райето и да подкрепим ЛОКО...Любим Отбор на Културната Общественост(ЛОКО)!!! Парите, милионите, съдии и БФС срещу обичта, любовта, сърцата и душите... Киро- Локо!!!
Който няма възможност да пътува с ултрас групите и автомобилите на хилядите привърженици е направена екскурзия. Не е безплатна, няма осигурен билет за мача, няма хляб и кренвирши, ние не сме Киро... просто ела за ТВОЯ ЛОКОМОТИВ...
САМО ЛОКО!!!
Сега, хубаво се надъхвате, обаче е малко .... смешно. Направихте няколко силни мача и станахте много големи, не дай боже да запишете няколко негативни резултата и ще почнете да псувате по вашите. Няма лошо, съберете се много хора, изкефете се на мача, ама такива гръмки словоизлияния са смешни просто. Колкото до надпяването и надвикването никой не е тръгнал да спори и никога не е спорил по този въпрос, но това не играе на терена. Друг е въпроса, че да псуваш противниковите фенове през голяма част от времето вие го наричате фенска подкрепа - за мен е селянщина. Ако пък си мислите, че професионален футболист ще стои в даден клуб в България, понеже феновете много викали и пеели, сте в голяяяяма заблуда. За жалост почти всичко стана материално в този свят, футбола също.
http://plovdivderby.com/klasirane/
И то какво излиза?Лудогорец са направили два по-силни мача от нас от 16 двубоя!!! Смешното е да отричаш очевидното, Локомотив има изключително силен отбор, изграден с една трета от парите на сини и червени, с които те разполагат, а са зад нас в класирането!
Проблем ни са 20 000 000 лева бюджет на Лудогорец, което е около шест пъти над нашите финанси! Но в Разград ги чака най-могъщият Локомотив , който са виждали в девет годишната си история!
Emmanuel написа:free0909 написа:Всъщност, в сектора за гости в Разград има по малко от 1 000 места, останалите правят компания на жандармерията и на охранителите от БМФ и Корабостроителния/ от Варна, дето е пристанището на Разград/. Приятен път, и да не се оплаквате.
Сектор Гости е за малко над 2500 човека, друг е въпроса, че нито Локото ще докарат толкова, нито изобщо има смисъл от толкова високопарни слова, като използваните от автора на темата. Е... поне се посмяхме!
Желая искрено успех на Локо в борбата за второто място, а на основателя на темата ще кажа само...
"Към върха не се плюе, защото хем няма да достигнеш победителя, хем ще омажеш сам себе си...
гравитация баце!"
Използвал съм точните думи!!! Под брутално разбирам, че ще сме много, ама много и в Разград няма да е безопасно да си със зелен шал на 23.11.2019 Имайки предвид как ни колят съдиите срещу Лудогорец, как ще ни заколят и на мача, като знам отмъстителността на ултрасите на Локомотив, когато се подиграват с Пловдивския любимец, съм определил заглавието много точно! То не е случайно! Аз живея в Пловдив и познавам своите...
Разбира се, всеки има право да се посмее,но и да приеме един приятелски съвет. Не ходете със зелени шалове и знамена с орли на 23.11.2019 в своя град. Издигнете ги на стадиона, да ви пази полицията...
Ето всъщност видео на агитката ни на 1100 километра от Пловдив в Търнава Словакия, преди мачът със Спартак Търнава от лятото. Видеото е малко надоло в статията... Не мисля, че ще ти е смешно ако срещнеш тези хора в Разград, а ние ще бъдем там... https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... YeO2T-mMe4
DarkPsy написа:mark1926 написа:miro_rz написа:Че те и Левски бяха 2500 и загубиха с 2:0!
Искам ви трезвени!
Ти пък кога си стъпвал на мач бе палячо ? Цял Пловдив те знае кой си и какво всъщност представляваш.Форумен плъх невиждал слънце.
За едно нещо си прав, определено цял Пловдив ме познава! Плюс Коматево бих добавил! А теб никой не те знае. Никой! Аз не се крия, имам около 1000 заплахи с побой и 10 смъртни заплахи от вас. Но такъв е животът, единият е форумен плъх, който никой не знае, а другият крачи гордо в своя град под заплахи от хора нападащи с метални тръби...