Томислав Русев обиди ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Томислав Русев обиди ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ...

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 18 сеп 2018 09:08

Левски играха безобразно слабо. Мачът беше супер грозен за страничен наблюдател като мен, който не се вълнува от нито един от двата отбора.

На буферите това им е играта: вкарат гол - и после бетон до края на мача. Грозен, но явно ефективен футбол срещу по-силните отбори. Щом биха Лудогорец, нас и Левски.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 18 сеп 2018 10:42

Незнам как не подеха инициатива за смяна на ръководството на футболните съдии.След такива излияния футболистите на Левски остават с изманото усещане ,че са загубили само защото "подплатеният" съдия и стимулираните противникови футболисти са им отнели заслужената победа.То това е много хубаво ,но важи само за България,защото идват отборчета от Сараево,Словения та дори и от Лихтенщайн и ни бият.Всеки човек и фен трябва да защитава любимият си отбор ,но той е и журналист.В последно време тоя другия с късата коса започна да надминава дори Грънчаров и Борето Касабов което не е хубаво.

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 18 сеп 2018 12:52

[quote="W84me"]Що, вие си мислите, че ГГ не е дал премийка ли? Направете справка в желанието на Локомотив в мача срещу ЦСКА-София и в този срещу Левски. Превърнахте се в подизпълнители, Томислав Русев за това е прав. Локото взе пари от ГГ.[/quot
За пореден път се убеждавам, че това да си Левскар е диагноза не фенове.За всичко останало си има Вадуц Лихтенщайн, Славия, Черно море и други. :) :) :) :)

Потребителски аватар
Romanisto
Контакти:

Мнениеот Romanisto » 18 сеп 2018 13:32

Защо трябва да се обръща внимание какво е казал Томислав Русев след мача. Смешно ми е. Извинение от него ли искате? Левскар е човека и пристрастен фен какво да говорим повече. Чак и тема направихте. Разбирам да го е казал някой неутрален журналист ама това Томчо Русев.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 сеп 2018 14:05

Томислав и Мигача са обида за журналситиката, тва да виждаш ясно, че Обертан прави нарушение, и да твърдиш, че няма нищо си е диагноза. Какъвто ни е футбола, такива са ни и спортните журналисти.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 сеп 2018 14:28

ivan56 написа:Томислав и Мигача са обида за журналситиката, тва да виждаш ясно, че Обертан прави нарушение, и да твърдиш, че няма нищо си е диагноза. Какъвто ни е футбола, такива са ни и спортните журналисти.

Аз още чакам някой да ми покаже къде Обертан е направил нарушение. Тъмния защитник го държи през цялото време, накрая го пусна, а свирчото наду свирката.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 сеп 2018 14:32

W84me написа:
ivan56 написа:Томислав и Мигача са обида за журналситиката, тва да виждаш ясно, че Обертан прави нарушение, и да твърдиш, че няма нищо си е диагноза. Какъвто ни е футбола, такива са ни и спортните журналисти.

Аз още чакам някой да ми покаже къде Обертан е направил нарушение. Тъмния защитник го държи през цялото време, накрая го пусна, а свирчото наду свирката.

Снощи по "Гол" го въртяха няколко пъти, чудесно се вижда дърпането на Обертан.
Проблема не ви беше в свирчото, играхте безумно слабо.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 18 сеп 2018 14:38

абе едно съм научил за тия 35г откакто гледам футбол..синия рев няма спирка, щом не са първи реват и обвиняват другите, ако пък са първи реват в европа
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 18 сеп 2018 14:44

Прав си Наско ! Аз рядко пиша, а започнах все порядко и да слушам дарик/гонг. Не може , НЕ МОЖЕ когато имаш действащ шампион който все още играе в Шл или уефа, ти да говориш в 90 % от предаванията за Левски, след това ЦСКА малко Лудогорец, за другите ако има време, а то такова почти няма. Нима Локо, Ботев, ЧМ, Пирин са маргинални отбори че не им се отделя почти никакво време ??? Редно е , на всички да се обръща внимание или поне по интересното да се споменава. Мен ми е странно, говори се предимно за Левски, но и дума няма защо не се строи стадиона, какво се случва с 18 лева задължения, защо си тръгват всяка година футболисти, всички говорят лошо но никой не казва какъв е проблема. Траснферната политика с 10-15 нови всяка година, само се споменава, но не се слага пръст в раната , кой ги носи тези измислени футболистчета, за какви пари пристигат, какви заплати се дават, защо няма нито един юноша на Левски успял да стигне до първия отбор итн итн. А дали са плащани пари от страна на ЦСКА или Лудогорец, това трябва да бъде доказано. Съмнения има, защото това е редовна практика в първенстово, но не бива да се хвърлят в ефира подмятания които трудно биват доказвани в действителност. Другото което е странно поне за мен , какво има странно Левски да падне като гост в първенството ?? Нима имат качествата на Баерн или Реал/Барса та трябва да бият всички и само два равни с цска и лудогорец като гости ? Левски не играе нищо от 7-8 години че е и повече, търсете проблема във вашия ТВ .

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 сеп 2018 16:22

Много тънкообидни тези Локомотив Пловдив :lol: От самолет се видя с какъв хъс и жар се хвърляха в единоборствата. Някои може да кажат изтърканото и изгубило смисъл - Срещу Левски всеки иска да се докаже , или - Гостува лидера :)
И двете са точно толкова възможни , колкото и че треньора на Локото е някакъв свръх мотиватор. Няма изгонени и евентуално обидени на Левски състезатели , няма бивши състезатели на фалиралият клуб искащи да накажат синият враг......
Кой мотиватор остана ?
При все , че Локото срещу Ботев Враца бяха като малки раирани котенца разпускащи по тревата.
Колкото до Томислав Русев , предвид това че си е признавал многократно своите пристрастия , той трябва да се приема повече като фен с медийна трибуна от колкото като журналист.

Върни се в “Локо Пловдив”