Има слух, че Владо Манчев би преминал в Локо-Пд.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Има слух, че Владо Манчев би преминал в Локо-Пд.

Мнениеот child in time » 25 яну 2010 00:01

RAYAN написа:
child in time написа:Аз лично имам лоши спомени от преотстъпването на играчи в края на кариерата си от ЦСКА на Локо Пловдив! Любо Пенев бившия треньор на ЦСКА игра няколко мача за Локо - Трагедия! ;)

Аз пък имам добри спомени :lol: Саката не им ли вкара в един мач ?
А дано, ако е верен слухът, и Манчев да им се "отблагодари" по същият начин :twisted:

За купата и тогава гръмна скандала! Саката им го даде много яко, жалко че кариерата му се разви така нямаше спортно дълголетие ! ЦСКА щяха да си изядат бутонките от яд! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 25 яну 2010 13:32

Владо Манчев пред Novsport.com: Нещата не са такива, каквито ги изкарват

Говорил съм с Андоне, нещата не са такива каквито ги изкарват. Това заяви за Novsport.com футболистът на ЦСКА Владо Манчев, който не бе включен в групата за лагера в Анталия и няма да пътува с отбора за Турция.

32-годишният нападател призна, че е разговарял с румънския специалист и не се притеснява за мястото си в ЦСКА.

„Какво да кажа, това са глупости. Разговарял съм с Андоне, нещата не са такива, каквито ги изкарват. Всеки може да си мисли каквото иска”, бе краткият коментар на Манчев.

http://www.novsport.com/news77206_1003.html

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 25 яну 2010 23:29

Локо (Пд) приютява Владимир Манчев

Пловдивският Локомотив е готов да приюти ненужния в ЦСКА Владимир Манчев, научи "Топспорт". Новият треньор на "черно-белите" Наджи Шенсой има остра нужда от нападател, който да партнира в атаката на Здравко Лазаров-Електричката.

Както е известно, 32-годишният Манчев бе изваден от първия тим. Румънският старшия на "армейците" Йоан Андоне няма да го вземе на лагера в Анталия (Тур), защото след контузията имал да наваксва.

"Като стане, тогава ще говоря", заяви за "Топспорт" самият Манчев. Очевидно е обаче, че той клони повече към Локомотив.

Нека напомним, че преди 8 години на "Лаута" бе даден шанс на оказалия се излишен и тогава на "Армията" Любослав Пенев. Любо, който сега бе натирен от треньорския пост в ЦСКА, сложи окончателно точка на състезателната си кариера именно под Тепетата.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”