ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ЛОКОМОТИВЦИ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ЛОКОМОТИВЦИ

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 дек 2009 21:42

lisynger написа:
Модератор ЛокоПД написа:
lisynger написа:Момчета искам да ви попитам дали имате нещо повече за финала за купата межди Септември и вашия отбор през 1960 година(мисля) благодаря предварително :)

През 1960 играем финал за КСА срещу "Септември" Сф.В редовното време 3:3.След продълженията 4:3 за "Септември" Сф.Губим финала и това е.Любознателно момче ми се виждаш... ;) За това ще ти разкажа за един полуфинал за КСА,който гледах на живо през 1983 ...Локо ПД-ЦСКА.Бихме 3:2 , с два гола на Едо и един на Ицо Сотиров.След това взехме и Купата.Интересното е,че по онова време бяхме в "Б" група,а ЦСКА бяха хит в Европа... ;)

За 82 знам горе доло иска ми се да намера за финала със Септември видео материал защото този вече почти несъстествуващ отбор ми е по-специален

А бе търсил съм,но уви...греда.Само снимки от вестници.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 30 дек 2009 21:49

Модератор ЛокоПД написа:А бе търсил съм,но уви...греда.Само снимки от вестници.

Виждал съм ги ,а и те едни снимкии :mrgreen:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
supershampion2004

Локомотив Пловдив - ТОВА Е МОЯ ЖИВОТ!!! Добре дошъл КОКО!

Мнениеот supershampion2004 » 17 яну 2010 11:52

Поздрав за феновете на Локо Пловдив!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gzeZGdQmqnA[/youtube]

Локомотив (Пловдив) пристигна в Сандански!
17 януари 2010 11:08

Отборът на Локомотив (Пловдив) вече пристигна в Сандански и се настани в хотел "Панорама" в курортното градче, предаде кореспондент на Novsport.com. Там отборът ще остане на подготовка до 29 януари и ще изиграе три контроли. Първата от тях е на 23 януари (събота) срещу местния Вихрен, който доскоро бе издържан от новия собственик на "железничарите" Константин Динев.

Отборът ще направи една тренировка днес от 15.00 часа на изкуствения терен. За останалите тренировки треньорът на Локомотив (Пд) Наджи Шенсой каза, че ще търси други терени в региона, тъй като на основния стадион в Сандански се прави частичен ремонт, а и ще трябва да се запази тревната настилка за официалните мачове през пролетта на Вихрен.

Групата с която пристигна в Сандански Локомотив е от 25 футболисти. Шенсой очаква по време на лагера с отбора да започнат няколко нови попълнения, като не изключи възможността някои от тези, с които разполага в момента отборът, да бъдат преотстъпени в други отбори. Възможно е футболисти на Локомотив (Пд) да останат на подготовка с Вихрен.

Косовският специалист заяви, че не се притеснява за своя пост и е рано да му се търсят заместници, след като първенството още не е започнало. Според него няма напрежение между него и смятания за съветник на Коко Динев Едуар Ераносян, така, че за никой не е от полза да се спекулира.

Той увери, че нещата в Локомотив (Пд) са спокойни и ще концентрира вниманието си върху подготовката на отбора.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 17 яну 2010 13:31

Тая статия, трябваше в темата за Шенсой да пуснеш...

Върни се в “Локо Пловдив”