ЗА EДИН НЕОРИЕНТИРАН СЛАВИСТ!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vinagi~s~vas
Контакти:

ЗА EДИН НЕОРИЕНТИРАН СЛАВИСТ!

Мнениеот vinagi~s~vas » 20 ное 2008 15:44

С цялото ми уважение към нормалните фенове на Славия в тоя форум,искам да попитам ЗАЩО един от тях,само,че не от нормалните,не спира да се заяжда???Разбирам да подкрепя Ботев и да не ни харесва,но такаква омраза....??????От къде идва просто не знам!Знам,че казва,че е фен на Славия,но защо мрази толкова нас,а не примерно врагът на Славия в София,Локо СФ?Някой ако може да ми каже как става това?Или пък,той казва,че ни мрази заради това,че сме изкуствен отбор,добре,но кво го бърка,това не е причина да мразиш един отбор,може да не го обичаш,но не и да го мразиш!Аз примерно не харесвам Пирин,заради това,че не е истинският Пирин в Б група,но НЕ ГИ МРАЗЯ!Нищо не са ми направили хората,те какво са виновни,че отбора им е не е истинският!Така,че да спре въпросният неориентиран славист да ни плюе,защото от периода,когато Жоро Илиев дойде в Локо ПД няма и помен!И да го питам той ще се радва ли на титла на Славия,дори и ако примерно тя е купена?Ще се радва,естествено!А всички знаем,че в момента Славия е един от най-мафиотските отбори в България,който редовно участва в уговорени мачове!Затова ти нямаш никакво право да ни мразиш!Айде сега да ти чуя аргументите,като толкова знаеш!Престани да се заяждаш само,за последен път те моля!!!!!!!!!!!!!Или просто има едно нещо в теб,наречено КОМПЛЕКС ОТ ЛОКО ПД???Е тогава няма лек за това нещо,аз да ти кажа!И искам да кажа на нашите фенове в темата във форумът на Ботев "НАЗДРАВЕ",Вие луди ли сте да се помирявате с него????Той ни е нанесъл толкова много обида,ако ще и краката да ми целува,НИКОГА няма да му простя!Смешен си славия форевър,разбери го и ПРЕСТАНИ!!!!!! :!: :idea:

П.П Гонг моля Ви не трийте темета ми!!!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: ЗА EДИН НЕОРИЕНТИРАН СЛАВИСТ!

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 ное 2008 15:58

ПРИВЕТ НА ЛОКО ПД
От този отърване няма!
Промит мозък!
Не му обръщай внимание!
Вечно мразещ, ако го питаш и славия мрази!
Споко!
Хайде със здраве!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 20 ное 2008 16:01

Работата е, че има хора, които вместо да обичат своите отбори - мразят другите. Имам чувството, че хората се радват повече когато "омразният" отбор, загуби, отколкото когато "любимият" спечели. Това не са истински фенове, не са привърженици! И аз може да не съм най-върлият моряк, но ме интересува само представянето на Черно мооре в първенството. Какво от това, че Спартак са загубили (освен когато губят от нас :mrgreen: ) то си е техен проблем - не се радвам и не умирам от мъка. Просто не ме бърка. Така че, не се ядосвай на такива индивиди. Те не са нормални фенове - те са олигофрени. Поздрави на Пловдив!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 20 ное 2008 16:03

Какъв привет бе?Това доживяхме.Да се карат две от футболните джуджета на България.

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 20 ное 2008 18:23

Мисля,че нещо го засегнахте лично преди два дена!Иначе е точен! ;)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 20 ное 2008 19:24

nn72 написа:Мисля,че нещо го засегнахте лично преди два дена!Иначе е точен! ;)

Знам че е "точен",но темите които пуска ,не са от два дена,а от два месеца и повече...Нормално е нашите момчета да се изнервят... ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 ное 2008 00:15

vinagi~s~vas написа:С цялото ми уважение към нормалните фенове на Славия в тоя форум,искам да попитам ЗАЩО един от тях,само,че не от нормалните,не спира да се заяжда???Разбирам да подкрепя Ботев и да не ни харесва,но такаква омраза....??????От къде идва просто не знам!Знам,че казва,че е фен на Славия,но защо мрази толкова нас,а не примерно врагът на Славия в София,Локо СФ?Някой ако може да ми каже как става това?Или пък,той казва,че ни мрази заради това,че сме изкуствен отбор,добре,но кво го бърка,това не е причина да мразиш един отбор,може да не го обичаш,но не и да го мразиш!Аз примерно не харесвам Пирин,заради това,че не е истинският Пирин в Б група,но НЕ ГИ МРАЗЯ!Нищо не са ми направили хората,те какво са виновни,че отбора им е не е истинският!Така,че да спре въпросният неориентиран славист да ни плюе,защото от периода,когато Жоро Илиев дойде в Локо ПД няма и помен!И да го питам той ще се радва ли на титла на Славия,дори и ако примерно тя е купена?Ще се радва,естествено!А всички знаем,че в момента Славия е един от най-мафиотските отбори в България,който редовно участва в уговорени мачове!Затова ти нямаш никакво право да ни мразиш!Айде сега да ти чуя аргументите,като толкова знаеш!Престани да се заяждаш само,за последен път те моля!!!!!!!!!!!!!Или просто има едно нещо в теб,наречено КОМПЛЕКС ОТ ЛОКО ПД???Е тогава няма лек за това нещо,аз да ти кажа!И искам да кажа на нашите фенове в темата във форумът на Ботев "НАЗДРАВЕ",Вие луди ли сте да се помирявате с него????Той ни е нанесъл толкова много обида,ако ще и краката да ми целува,НИКОГА няма да му простя!Смешен си славия форевър,разбери го и ПРЕСТАНИ!!!!!! :!: :idea:

П.П Гонг моля Ви не трийте темета ми!!!

1. Не мразя никого - мразя простотията, неаргументираните претенции, на някои фенове на фалшиви отбори.
2. Мразя да ми репликират, като на базата на цифри - да получавам псувни.
3. Славия не се радва само на една, а на много повече от една титли, като няма да ти казвам колко теми по история на успехите на Белите, съм изписал във форума.
4. С Локомотив София, съм се занимавал, в същия стил, когато са ме провокирали. Те са толкова и без това - толкова жалки, че не желая и да ги унижавам.
5. Кавал съм, че основния проблем във футбола в България се казва БКП=ЦСКА=Левски=БФС. Не съм споменавал вашия отбор в този контекст, освен индиректно.
6. Темите и постовете, които съм изписал във вашия форум, са били плод и следствия на провокация, или серия провокации тук, но съм се старал да се аргументирам, не само да хвърлям думи във въздуха.
7. Хората в "НАЗДРАВЕ", във форума на Ботев, комуникират с мен, тъй като малко, или много знаят, че въпреки това, което съм писал, не съм лош човек и в други теми се разбираме добре. От тях има и двама трима по-интелегентни, които въпреки това, че сме били по дадени теми, от двете страни на барикадата - знаят, че за много неща може да постигаме разбирателство, защо не и някакво индиректно познанство, или приятелство между фенове на по принцип враждуващи отбори, като Ботев и Локо Пловдив, Славия, Левски и други. И знаят, че е възможно да се поддържат, чисто-човешките отношения, дори понякога в контекста на споровете.
8. Нямам комплекси, тъй като в настоящата тема например, има хора от твоя отбор, които ме познават, дори само от тук и ти казват, мнението си за мен. На базата на него - според теб мога ли да имам комплекси?!
9. Ти говориш, че трябва да избягваме омразата, а според теб, какво е това, което самия ти каза: "ако ще и краката да ми целува,НИКОГА няма да му простя!" Когато се научиш, да бъдеш широкоскроен спрямо другите, както тук ти показаха някои съфорумници, тогава ще четеш морал на други, но въпреки това, както виждаш, аз имам и търпението, обстоятелствено да ти обясня това, което поиска да разбереш! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Le butoir[on -Line]
Контакти:

Мнениеот Le butoir[on -Line] » 21 ное 2008 15:59

Forever .... Mlukni we maina :D horata te narejdat ... spri da se zanimavash ! S nishto ne sme zaslujili tvoite napadki zatova 4e se mahai ... Ot 1viq mi den v foruma (vupreki 4e ne pisha mnogo) me podrazni no si zamul4ah ... emi pi4 ne useshtash li 4e trqa prestanesh ! ? ?! ??
Mersi za podkrepata ot fenovete na Levksi i 4erno more ;) :)
Lokomotiv Plovdiv Forever !
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”