П.П Гонг моля Ви не трийте темета ми!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
nn72 написа:Мисля,че нещо го засегнахте лично преди два дена!Иначе е точен!
vinagi~s~vas написа:С цялото ми уважение към нормалните фенове на Славия в тоя форум,искам да попитам ЗАЩО един от тях,само,че не от нормалните,не спира да се заяжда???Разбирам да подкрепя Ботев и да не ни харесва,но такаква омраза....??????От къде идва просто не знам!Знам,че казва,че е фен на Славия,но защо мрази толкова нас,а не примерно врагът на Славия в София,Локо СФ?Някой ако може да ми каже как става това?Или пък,той казва,че ни мрази заради това,че сме изкуствен отбор,добре,но кво го бърка,това не е причина да мразиш един отбор,може да не го обичаш,но не и да го мразиш!Аз примерно не харесвам Пирин,заради това,че не е истинският Пирин в Б група,но НЕ ГИ МРАЗЯ!Нищо не са ми направили хората,те какво са виновни,че отбора им е не е истинският!Така,че да спре въпросният неориентиран славист да ни плюе,защото от периода,когато Жоро Илиев дойде в Локо ПД няма и помен!И да го питам той ще се радва ли на титла на Славия,дори и ако примерно тя е купена?Ще се радва,естествено!А всички знаем,че в момента Славия е един от най-мафиотските отбори в България,който редовно участва в уговорени мачове!Затова ти нямаш никакво право да ни мразиш!Айде сега да ти чуя аргументите,като толкова знаеш!Престани да се заяждаш само,за последен път те моля!!!!!!!!!!!!!Или просто има едно нещо в теб,наречено КОМПЛЕКС ОТ ЛОКО ПД???Е тогава няма лек за това нещо,аз да ти кажа!И искам да кажа на нашите фенове в темата във форумът на Ботев "НАЗДРАВЕ",Вие луди ли сте да се помирявате с него????Той ни е нанесъл толкова много обида,ако ще и краката да ми целува,НИКОГА няма да му простя!Смешен си славия форевър,разбери го и ПРЕСТАНИ!!!!!!![]()
П.П Гонг моля Ви не трийте темета ми!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта