ВАСКО КАМБУРОВ СЕ ЗАВЪРНА, ТРЕНИРА ВРАТАРИТЕ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bambam

ВАСКО КАМБУРОВ СЕ ЗАВЪРНА, ТРЕНИРА ВРАТАРИТЕ

Мнениеот bambam » 11 яну 2010 18:55

Даксон да Силва се завърна в България, все по-близо е до договор с черно-белите
Шампионът на България от 2004-та година Васил Камбуров е новият треньор на вратарите в Локомотив (Пловдив) и днес следобед пое функциите си на следобедното занимание на стадиона в село Долни Воден. Камбуров бе на същия пост преди 2 години половина, преди екс-президентът Галя Топалова да направи яка шампионска чистка, след която от Лаута бяха изгонени капитанът Красимир Димитров и клубния лекар д-р Здравко Тарълов.
Старши-треньорът Наджи Шансой раздели играчите си на две, като едната половина въртеше обиколки на терена, а останалата участва в игра с топка.
Бразилецът Даксон да Силва пък спази обещанието си и днес стъпи на българска земя, заедно с мениджъра си Педриньо. Кариоката е много близо до нов договор с "черно-белите", тъй като желанието му, както и това на президента Коко Динев, е да защитава черно-бялата фланелка и занапред.
Утре се очакват две нови трансферни бомби по посока Лаута. Мароканският халф Мурад Хидиуед и вратарят Стоян Колев най-вероятно ще проведат първите си занимания със "смърфовете".
http://www.lportala.net/
С всеки изминал ден, по-хубави от по-хубави новини за отбора на Пловдив ЛОКОМОТИВ. :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: ВАСКО КАМБУРОВ СЕ ЗАВЪРНА, ТРЕНИРА ВРАТАРИТЕ

Мнениеот child in time » 11 яну 2010 19:07

А дано! Даксон трябва да остане в Локо! Много ми се искаше Галка да си трагне с от трите по - дългото но не би! Васко Камбуров добре дошъл у дома !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 яну 2010 20:08

Тоя Хидиуед нали само в Литекс разправяше че би играл?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 11 яну 2010 20:13

Абе, оставете ги тия Хидиуед, Електричката, Бебето и разни други наемници. Те са професионалисти и играят единствено за ПАРИ, в което само по себе си няма нищо лошо - всички работим за насъщния. Нека идват в Локо-то, няма лошо. Важното е, че Васко се връща - човека, който плачеше като дете като станахме шампиони. защото е ЕДИН ОТ НАС!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 11 яну 2010 21:09

Беше ми един от любимите вратари 8-)

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 11 яну 2010 21:31

Камбура е 3 поколение локомотивец, на него във вените черно-бяла кръв тече. Тоя Коко Динев ми напълни сърцето. Вижте само кои хора върна на работа в отбора: Зума, Едо, Краси Костов, Васко, Петьо Пашев, Краси Димитров..... Абе въобще толкова черно-бели и на бенефис не съм виждал на Лаута. Коко, аз съм с теб завинаги.

Върни се в “Локо Пловдив”