Втори фенски албум - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Втори фенски албум - Локомотив Пловдив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 сеп 2016 09:11

dreben23 написа:Браточките ми казаха вчера, че сте имали много свежи песнички и се озадачих. Те случайно ги чули в залата ви и викат много са убави били. Да не е било репетицията? Вчера или завчера ми ги думаше големият, ама заборих да ги ровя. Разказваха ми и други неща, че волейболистките се къпели голи и им прозират прозорците. :) Утре ще ги прочуем, че ми се догледа едно филмче, а и тоя час не става за музички. Само аз нощна птица. :)

[offtopic]Дребен,нимой будаля ;)[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 сеп 2016 09:16

damyanov1963 написа:Колега, нищо лично, ама такива песни си ги има във всеки отбор, съвсем нормално е.
Това не значи, че този отбор е най-велик.
Струва ли си да се пуска цяла тема за това?

Интересното в случая е,че дискът и издаването му т.е.продуцирането,е дело изцяло на феновете на Локо ПД.Това е нещо,с което можем да се гордеем и мисля,че си струва да се отрази.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 сеп 2016 22:20

Обещах да ги чуя, започвам и ще си кажа и мнението след малко. Уау, последните две са направо чудесни! Предпоследната обира точките според мен! :) Браво, аз имам малко повече симпатии към врага ви Ботев, но пък музички техни не съм слушал никогаш. ;) Върха са ви и честита ви годишнина! Имах едно приятелче Локомотивец и винаги носеше фланелка на Локото по време на лекции и изпити. Веднъж хулиганинът му той си взе един много тежък изпит само защото и преподавателят беше фен на Локо пд, ние другите требваше да пишем цял ден заради неговото Локо. :lol: Бяхме доста близки приятели, но пътищата ни се разделиха, той замина за гурбет в Англия, ожени се и оттам сетне не знам нищо за него.. Не обичаше да учи той, но иначе много печен пичага си беше. Мисля, че ще ми се зарадва ако се намерим пак някой ден, дано. Поздрави на Калата от баце Таско ако е сред вас. :) Ако си живее тук, предполагам още си ходи и на мачове, нищо чудно и да си чете и форума. Запалянковщината си остава за цял живот! Е, когато дружахме с него нямах симпатии към Ботев, защото тогава те бяха и по-добри, но за кратко и беше модерно да се срещат добрите и лошите нали и да си спорят или бият. :lol: Имаше и скандали на тая тема понякога, не може да няма. Лошото е, че и тези два клуба не са автентичните, то в нашата страна такъв вече няма, затова не ни и върви футбола. Не помръдва и сантиметър, дори изостанахме още повече. Доказателството бе шестнайсетгодишният люксембургски Меси, дето ни изкриви погледа като кривия форхенд на Григор Димитров ни го изкриви! Как може бе, такива мижави страни вадят играчи и футболисти от невинна крехка възраст, ние продължаваме да си викаме на 19-21-годишните, че са бъдещи таланти, дрън-дрън. Не стават. :lol: :mrgreen: Може би треньорите ни не стават, затова. А и твърде често се подменят, то така не се гради отбор. Но повтаряме все едни и същи грешки. Внасянето множество чужденци е още по-голяма грешка. Но здраве да е, не ни е читава държавата, няма как и спорта да ни е читав в такъв случай, но само ние сме си виновни, че ги търпим своеволията на лошите. Лека от мен!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Локо Пловдив”