soccerav написа:Мен не ме интересува кой какво казал, аз си имам собствено мнение. И то е че е смешно да говориш как Владо ни бил подарил точката, при условие че спаси някои голови положения, още повече че грешката при гола на Райков не беше негова. И да, гола на Пластун дойде от грешка на Пиргов, ако си беше стоял на вратата вие нямаше да вкарате. Относно съдията, на всички безпристрастни фенове им е ясно, че нас ни шареше като за световно с тия картони, докато на вас ви направи сума ти компромиси. Подобно пак на мачът ви с нас миналата година, когато Моци не играеше футбол ами ръгби. Това е цялата работа, сега дали е некадърен, дали е друго...не знам, факт е че ви спести още 3-4 жълти картона на вас. Спряната ни атака в края на първото въобще не я коментирам, споровете за засада също, спорни положения, там имат реверанс съдиите, всеки може да сбърка. Та те т'ва е цялата приказка. Успех ви желая в ШЛ!
Хубаво е, че имаш собствено мнение, аз също имам такова, но все пак трябва да кажа, че не съм някакъв разбирач на играта. Това с картоните е винаги субективно, особено като гледаш от трибуните. Фенщината е ясна, но вашиту футболисти при всеки отсъден фал атакуваха съдията да искат картон и се опитваха да му влияят, което според мен не е феърплей. Един по-строг съдия щешу да ви нашяри само зяряди това.
Относно головете и аз мисля, че са след грешки, на играчите, а не заради съдията, което за пореден мач се опитват много хора да вменят. Първата част бяхте по-добри, по-агресивни, пресирахте ни много добре и нашите "звезди" не вярваха, че не могат да си подадат топката, но втората част се опитаха да играят и вдигнаха нивото. Според мен е хубаво, че има и такива мачове за да разберат тези бразилета, че и в А група няма да стане на ход. Благодаря за пожеланията, аз също пожелавах успех на всички наши представители, но вече не участват!