ПАЗЕТЕ СЕ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: ПАЗЕТЕ СЕ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!!

Мнениеот deepblue1963 » 09 яну 2010 21:53

POPCORN написа:
loko-pd-fan написа:
POPCORN написа:Eee дано се измъкнете от калта и Коко инвестира много пари в клуба ви!Пожелавам ви всичко това да е истина! :)
Ето това е спасението!ИНВЕСТИЦИЯ!

почна прането на пари :lol: :lol:

e кой ти каза , че не переме?а тия 52 футнболисти и купуваме още какво е ?и не се радвайте толкова все едно е станало нещо уникално.половината писаници са глупости

Да,като "бившия футболист на ПСЖ" с 0 мача за отбора.Той и във Вихрен ги беше докарал едни:Сичеро,Шимоеш,Шиклич,Тиаго Коща,Еривертон,Адемар,Андраде,Диаш,Миран,Сантош,Лима-екзотика,майна.Човек да се чуди това Вихрен ли е или Фламенго.И кво?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 09 яну 2010 22:01

deepblue1963 написа:
POPCORN написа:
loko-pd-fan написа:Да,като "бившия футболист на ПСЖ" с 0 мача за отбора.Той и във Вихрен ги беше докарал едни:Сичеро,Шимоеш,Шиклич,Тиаго Коща,Еривертон,Адемар,Андраде,Диаш,Миран,Сантош,Лима-екзотика,майна.Човек да се чуди това Вихрен ли е или Фламенго.И кво?

Спокойно бе левскарче, майче много те е страх от Локомотив Пловдив, а?
Чакай малко тепърва започваме. :mrgreen:
Айде, почвай да пишеш поредната си простотия. :mrgreen:
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 яну 2010 22:24

L_P_F_C 1936 написа:
deepblue1963 написа:
POPCORN написа:Да,като "бившия футболист на ПСЖ" с 0 мача за отбора.Той и във Вихрен ги беше докарал едни:Сичеро,Шимоеш,Шиклич,Тиаго Коща,Еривертон,Адемар,Андраде,Диаш,Миран,Сантош,Лима-екзотика,майна.Човек да се чуди това Вихрен ли е или Фламенго.И кво?

Спокойно бе левскарче, майче много те е страх от Локомотив Пловдив, а?
Чакай малко тепърва започваме. :mrgreen:
Айде, почвай да пишеш поредната си простотия. :mrgreen:[/quote]
От кого по-точно в отбора на Локо да ни е страх,че те много станаха:от Абушев,Цавиришки,Радев,Георгиев-едно от друго по-гръмки имена.Трансфери,разтърсили "футболна Европа".А може би от:
:...французинът Беджело Ун от ПСЖ"?
Сега,той,че не е играл в ПСЖ не е(щото има нула мача с нула гола),ами поне името му пишете правилно:Youness Bengelloun,t.e. Юнес Бенжелюн.Айде,че си разплетох чорапите от страх,пък е студено,ще си обуя други. :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от deepblue1963 на 09 яну 2010 22:31, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 09 яну 2010 22:30

deepblue1963 написа:От кого по-точно в отбора на Локо да ни е страх,че те много станаха:от Абушев,Цавиришки,Радев,Георгиев-едно от друго по-гръмки имена.Трансфери,разтърсили "футболна Европа".

Вземи се скрй, че се излагаш и ставаш смешен :lol:
От самолет ти личи злобата към Локо.
Имаш някакъв комплекс. Ясно.
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 яну 2010 22:35

drughi написа:
deepblue1963 написа:От кого по-точно в отбора на Локо да ни е страх,че те много станаха:от Абушев,Цавиришки,Радев,Георгиев-едно от друго по-гръмки имена.Трансфери,разтърсили "футболна Европа".

Вземи се скрй, че се излагаш и ставаш смешен :lol:
От самолет ти личи злобата към Локо.
Имаш някакъв комплекс. Ясно.

Този,който слага такова име на темата и след това ми говори за: Абушев,Цавиришки,Радев,Георгиев има комплекс,бих казал.Аз просто се поинтересувах кой и от кого по-точно би трябвало да се пази.Това е.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 09 яну 2010 22:44

Ай стига глупости!Радвам се,че става нещо в отбора,ама поне да видим какво ще постигнат...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 10 яну 2010 00:26

Взехте много да се перчете,не че има лошо,но нека първо има резултати и тогава да говорим 8-)

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 10 яну 2010 11:46

Вчера на аерогара София за първи път на българска земя стъпи ганайският полузащитник Ибрахим Атику, който в близките дни ще подпише договор с Локомотив (Пловдив).Преди да замине за града под тепетата, африканският халф даде кратко интервю за "Тема Спорт".

- Ибрахим, ти си напълно непознат за българската публика, кажи нещо повече за себе си...

- Аз предпочитам феновете в България да изградят представата си за мен, след като започна да играя, защото визитките и думите са едно, а представянето на терена е съвсем друго. За мен какво да кажа? В последните години играх в Швеция. За последно отборът ми се казваше Васалунд, но там имаше проблеми с парите и затова си тръгнах. Щастлив съм, че в Швеция срещнах съпругата си, която е шведка, но не е блондинка (смее се).
- Ти си ганаец, познаваш ли някого от най-известните си футболни сънародници?

- О, да. Много добри приятели сме с Есиен и Мунтари. С тях израснахме заедно и сега продължаваме да поддържаме отлични отношения.
- Какво знаеш за Локо (Пд) и за България?

- Не искам да обиждам никой, но наистина знам много малко. Като получих офертата, влязох в интернет и гледах клипове с публиката на Локо. Тя ми направи много силно впечатление и смятам, че за мен ще е огромно удоволствие да играя за тези хора. Другото нещо, което ми хареса, е, че новият президент на клуба, с когото разговарях аз - г-н Динев, е много амбициозен човек. Имам му доверие и знам, че с него отборът ще върви напред.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”