Ексклузивно: Мощен спонсор влиза в Локо Пд!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Ексклузивно: Мощен спонсор влиза в Локо Пд!

Мнениеот Alex » 26 май 2016 16:00

Понякога си мисля, че Локо Пд е най-богатият клуб в България и сред водещите по финанси в Иточна Европа... всеки месец поне по един мощен спонсор влиза в тима... не знам как успяват да ги поемат вече всичките, то има ли още място по тия фланелки?!?!

Мдааааа, като Баба Ванга съм :)
Последна промяна от Alex на 26 сеп 2016 18:06, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 26 май 2016 16:05

Alex написа:Понякога си мисля, че Локо Пд е най-богатият клуб в България и сред водещите по финанси в Иточна Европа... всеки месец поне по един мощен спонсор влиза в тима... не знам как успяват да ги поемат вече всичките, то има ли още място по тия фланелки?!?!

Хахха това някаква ирония по адрес на твоето отборче ли е? :lol:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
BL1914
Контакти:

Мнениеот BL1914 » 26 май 2016 17:15

River Plate написа:
Alex написа:Понякога си мисля, че Локо Пд е най-богатият клуб в България и сред водещите по финанси в Иточна Европа... всеки месец поне по един мощен спонсор влиза в тима... не знам как успяват да ги поемат вече всичките, то има ли още място по тия фланелки?!?!

Хахахах. Няма тема и момент в който чорбар да не зачекне темата за великия Левски София. Много голям комплекс, много нещо.... Розови момиченца, недейте така.
Коментирайте по темата. Ясно е, че споменавайки името на най-известния отбор в България искате да бъдете забелязани..., но малко прекалявате. :)
България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по-малко, но само един Левски футболен тим!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 май 2016 18:55

bianchi написа:Нашите източници не разкриха точно коя е банката,.

Банка Антинари?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 май 2016 20:06

River Plate написа:

Не. Беше ирония към постоянните теми за спасители и инвеститори в Локо Пд. Периодично си изскачат разни много сериозни бизнесмени, които ще бъдат обявени публично след 2-3 седмици.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 май 2016 20:24

Alex написа:Не. Беше ирония към постоянните теми за спасители и инвеститори в Локо Пд. Периодично си изскачат разни много сериозни бизнесмени, които ще бъдат обявени публично след 2-3 седмици.

Обаче Крушата е мегаяк, аз съм му фен, съвсем сериозно.
Не мое да не си фен на човек изпраскал Мира Добрева.

ЕБИИИ КРУШААААААААААААААА!!!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 май 2016 12:40

Явно на Крушата му се огъват колената със селекцията за ........ ЕКТ и търси подкрепа ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 май 2016 09:05

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Буркан банк

Ктб фалира неградски, няма как да е тя.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 22 юли 2016 11:50

Не го дочакахме този спонсор. Жалко. Иначе съм доволен от всичко което става в клуба. Само Локо.

Върни се в “Локо Пловдив”