Краставичарят Ганчо написа:А бе Вие феновете на Локо Пд и Ботев сте класически пример за хора с високо самочувствие без покритие. Имам малки симпатии към пловдивските отбори, защото живея наблизо, но това Вашто биене в гърдите започва да дразни. На всичко отгоре живеете в заблуда. Не си мерете пишките с грандове като Левски и ЦСКА, а по ще Ви отива да се мерите с Черноморец и Черно море. Те са от Вашата черга.
Само преди 3 години бях на мача Левски - Шалке. Едва си купих билет, а на трибуните на стадион "Васил Левски" имаше 43 хил. зрители, изцяло сини привърженици. Ако в София тогава имаше 80 хил. стадион и той щеше да се напълни. Бях и на един мач в Търнава - Артмедия - Левски. Трябва да Ви кажа, че тогава синьо море беше заляло този словашки град. Сините привърженици бяхме около 3 хиляди, а от домакините дойдоха 1000 души. След това на реванша в София съотношението беше 30 хил. левскари срещу едва 30 словаци. Вие нямате потенциал за такова грандиозно нещо.
А и не Ви ли стана ясно, че колкото по-малко е едно населено място, толкова по-голям процент от хората посещават мачове, защото другите развлечения са по-малко. Едно приятелче рита за отбора на село Варвара. Казва ми , че в селото живеят 2000 човека, а домакинските мачове на отбора се посещават от 400 човека. Т.е. 20% от населението ходи на мачовете. Ако 20% от пловдивчани ходеха на мачовете на Локо, то на всеки мач трябваше да събирате по 75-80 хил. души публика!
А относно въпросното проучване, то не е някаква анкета в интернет, а е направено доста представително проучване от социолигическа и маркетингова агенция.
Ганчо,ти от кой отбор си ?