Христо Бонев: След Европа идва ред и на титлата

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Христо Бонев: След Европа идва ред и на титлата

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 яну 2010 23:01

Краставичарят Ганчо написа:А бе Вие феновете на Локо Пд и Ботев сте класически пример за хора с високо самочувствие без покритие. Имам малки симпатии към пловдивските отбори, защото живея наблизо, но това Вашто биене в гърдите започва да дразни. На всичко отгоре живеете в заблуда. Не си мерете пишките с грандове като Левски и ЦСКА, а по ще Ви отива да се мерите с Черноморец и Черно море. Те са от Вашата черга.
Само преди 3 години бях на мача Левски - Шалке. Едва си купих билет, а на трибуните на стадион "Васил Левски" имаше 43 хил. зрители, изцяло сини привърженици. Ако в София тогава имаше 80 хил. стадион и той щеше да се напълни. Бях и на един мач в Търнава - Артмедия - Левски. Трябва да Ви кажа, че тогава синьо море беше заляло този словашки град. Сините привърженици бяхме около 3 хиляди, а от домакините дойдоха 1000 души. След това на реванша в София съотношението беше 30 хил. левскари срещу едва 30 словаци. Вие нямате потенциал за такова грандиозно нещо.
А и не Ви ли стана ясно, че колкото по-малко е едно населено място, толкова по-голям процент от хората посещават мачове, защото другите развлечения са по-малко. Едно приятелче рита за отбора на село Варвара. Казва ми , че в селото живеят 2000 човека, а домакинските мачове на отбора се посещават от 400 човека. Т.е. 20% от населението ходи на мачовете. Ако 20% от пловдивчани ходеха на мачовете на Локо, то на всеки мач трябваше да събирате по 75-80 хил. души публика!
А относно въпросното проучване, то не е някаква анкета в интернет, а е направено доста представително проучване от социолигическа и маркетингова агенция.

Ганчо,ти от кой отбор си ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 яну 2010 23:17

deepblue1963 написа:
staria написа:
deepblue1963 написа:Има ли правилник(въпросник,устав),по който да се самоопределяме като фенове?Я ми дай линк да го прочета?Да не би да е по местожителство?А може ли по месторождение?А ако емигрирам,мога ли да си запазя клуба или трябва да се регистрирам до 14 дни в местния фенклуб?А като отида на кораба и за 4 месеца не мога никакъв мач да гледам,това отнема ли ми правото да бъда фен на футболен отбор?А когато в шампионата има пауза,на кой отбор да съм фен?Такива глупости ми наговори,че даже не ми е и смешно.

Само не ми казвай,че никой от "майните" не гледа Премиършип по Диема и не се праска в гърдите с някой английски отбор,нищо,че е виждал стадиона му през крив макарон.И понеже сте много "верни" фенове на отобра си,затуй ли му викате Юве?Не съм чул в "нормалните" държави(както се изразяваш) някой да използва друго име,освен истинското име на отбора,ама нейсе.Иначе сте "голямата работа".Я ми припомни колко фена на Локо Пд имаше в Англия на мача с Болтън,че нещо ми се губите?

Бях в Болтън и по моя преценка бяхме 200 човека. И тук не става въпрос за селяни от България отишли на бригада за ягоди и да видят Левски/ЦСКА както е във вашия случай, а за майни фенове на Локомотив, които знаеха песните на агитката. В Брюж бяхме 327 (знам го точно, защото Умброто раздаваше билетите и ги преброи точно). И е факт, че и при двете гостувания надвикахме домакините в половината от времето. Така че, не пикай неинформиран срещу вятъра.

1.И като беше в Болтън и Брюж,чу ли феновете на местните отбори да им викат:"Юве","Интер","Рома","Тотнъм" или други такива?
2.Селяни или бригадири,те са си купили билет и са отишли на стадиона да подкрепят Левски без някой да ги кара насила.Значи нещо друго ги е накарало.Защо не си купиха билети да гледат Локо Пд?Отговори си сам.
3.http://www.youtube.com/watch?v=_vzJvob5BiQ
Когато напълните който и да е стадион,на който и да е мач така,тогава ела да ми говориш за фенове и посещаемост,за селяни,бригадири и т.н.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 яну 2010 23:23

deepblue1963 написа:
Когато напълните който и да е стадион,на който и да е мач така,тогава ела да ми говориш за фенове и посещаемост,за селяни,бригадири и т.н.

И вие като напълните някой стадион,тогава говори.Щото тая есен Герена се "пръскаше по шевовете",даже и на мачовете за Лига Европа.. :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 08 яну 2010 23:30

Модератор ЛокоПД написа:
deepblue1963 написа:

И вие като напълните някой стадион,тогава говори.Щото тая есен Герена се "пръскаше по шевовете",даже и на мачовете за Лига Европа.. :lol:

Не бяха ли те,който държат два антирекорда в ЕвропаИзображение
1.Най-слаб отбор в ШЛ
2.Най-слабо посетен мач в ЛЕ
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 яну 2010 23:49

puffer написа:
Модератор ЛокоПД написа:
deepblue1963 написа:

1.Най-слаб отбор в ШЛ

Deepblue да каже.Това само един евро...ъъъъъ....боец може да го коментира.Аз не ги разбирам тия работи,а и ние,от Локо ПД нямаме право да говорим по тези въпроси :lol: Има си Грандове,с милиони привърженици в България /нищо,че не могат да напълнят собствения си стадион/.

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 08 яну 2010 23:54

[Ганчо,ти от кой отбор си ?[/quote]

От Левски съм - отбора с най-много привърженици в България !
Изрових едно проучване сред още по-малките привърженици от 4 до 18 години. Там Локо Пд има още по-слаб резултат - 2,8% ! - http://gong.bg/view_article.php?article_id=77708
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 яну 2010 23:59

puffer написа:
Модератор ЛокоПД написа:
deepblue1963 написа:

1.Най-слаб отбор в ШЛ

1.4.Макаби Хайфа 6 0 0 6 0:8 0
2.Не знам дали Герена се е "пръскала" по шевовете,ама вашият Лаута така се пръсна преди време,че още му я няма трибуната,така,че за стадион няма да ви говоря повече.Така,де,"в дома на обесения не се говори за въже",както се казва.Айде стига толкоз,че модератора се намеси.Не ща трета световна по оста Левски-Локо Пд.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 09 яну 2010 00:01

puffer написа:
Модератор ЛокоПД написа:
deepblue1963 написа:

1.Най-слаб отбор в ШЛ

Нито едното е вярно нито другото. Най-слаб показател в ШЛ е имал Спартак Москва преди 11 години - 0 точки и 1:18 голова разлика. А поне 5 по-слабо посетени мача е имало в ЛЕ, от най-слабо посетения мач на Левски.
Прекалено рядко български отбор играе в ШЛ, така че дори Вие трябва да викате за него, когато то ва се случва!
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 яну 2010 00:06

Краставичарят Ганчо написа:[Ганчо,ти от кой отбор си ?

От Левски съм - отбора с най-много привърженици в България !
Изрових едно проучване сред още по-малките привърженици от 4 до 18 години. Там Локо Пд има още по-слаб резултат - 2,8% ! - http://gong.bg/view_article.php?article_id=77708[/quote]
Браво ! Кой е номер 1 ? Без да гледам,мога да позная - "Левски"СФ,нали ? :lol: Няма и как да е иначе,щом "проучването" е публикувано от Гонг.Елементарно,Уотсън ;) Ами кво да ти кажа... :roll: Блазе ти,че си фен на "отбора с най-много привърженици".Айде тази година шампиони и директно класиране в групите на ШЛ! И Бижутера да уцелва вратата,а не гредата. ;)

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 09 яну 2010 00:12

deepblue1963 написа:
1.4.Макаби Хайфа 6 0 0 6 0:8 0
2.Не знам дали Герена се е "пръскала" по шевовете,ама вашият Лаута така се пръсна преди време,че още му я няма трибуната,така,че за стадион няма да ви говоря повече.Така,де,"в дома на обесения не се говори за въже",както се казва.Айде стига толкоз,че модератора се намеси.Не ща трета световна по оста Левски-Локо Пд.

Браво! Някой е успял да Ви измести!
Гледам,че си изявен статистик.Би ли постнал временното класиране за посещаемост на двата отбора в''А''група за изминалия полусезон ;) И кой на кое, място се намира в класирането :twisted:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”