Даксон все по-близо до оставане на "Лаута"
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Даксон все по-близо до оставане на "Лаута"
Пич и Ти да си звездата на клуба и да взимаш,една от най-малките заплати в отбора и на теб няма да ти се играе!
deepblue1963 написа:Ти откъде знаеш,че точно на него не са му плащали,да не си му гледал фиша?И,ако чак толкоз не са му плащали,нали знаеш,че просто можеше да си разтрогне и да си "вземе шапката"?И не ми казвай,че е нямало къде да отиде.
Да предположим,че познавам лично доста от футболистите и имам инфо от "извора",така да се каже.Отделно с един от футболистите сме врата до врата и почти всяка вечер си пием бирата и шляпаме карти.Така че не ми говори за фишове ,договори и прочее.Всеки от нас може да отиде на Лаута и да пита.Там всичко се знае,така че даже и домакина да питаш,или някой от футболистите,ще ти кажат за какво става дума.При вас е по-различно.Вашите "звезди" не споделят с вас какво става в "Левски".Или ти не ходиш на Герена ?
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- deepblue1963
bambam написа:Пич и Ти да си звездата на клуба и да взимаш,една от най-малките заплати в отбора и на теб няма да ти се играе!
Без да се задълбочавам в спора-последно мнение:
1.Той доброволно е подписал договор за това колко ще получава и е длъжен да го спазва.
2.Ако,междувременно,настъпят промени(играчът реши,че е "звездата" на отбора)-има си начин да се предоговорят условията.Много играчи са били в неговото положение,включително и Бербатов(за известно време),но си изкараха договорите и когато настъпи времето за преподписване-седнаха да предоговарят.Така се прави.
С това мисля да приключа с Даксон,за да не ме обвинят,че не ми е работа какво става в Локо Пд.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
deepblue1963 написа:bambam написа:Пич и Ти да си звездата на клуба и да взимаш,една от най-малките заплати в отбора и на теб няма да ти се играе!
Без да се задълбочавам в спора-последно мнение:
1.Той доброволно е подписал договор за това колко ще получава и е длъжен да го спазва.
2.Ако,междувременно,настъпят промени(играчът реши,че е "звездата" на отбора)-има си начин да се предоговорят условията.Много играчи са били в неговото положение,включително и Бербатов(за известно време),но си изкараха договорите и когато настъпи времето за преподписване-седнаха да предоговарят.Така се прави.
С това мисля да приключа с Даксон,за да не ме обвинят,че не ми е работа какво става в Локо Пд.
Така.Да я караме подред..

1.Когато Даксон Да Силва дойде в Локо ПД,беше господин Никой.Затова е подписал неизгоден договор.Казват,че е играл за 2000лв. на месец.В последствие стана звездата на отбора,видя се,че има талант и за БГ-стандартите е много добър офанзивен халф.Техничен,с перфектен пас,силен удар /нали помниш откъде ви го набута на последния мач в Пловдив

2.Динев каза,че ще направи всичко възможно Даксон да остане.Лошото е,че Жълтата подводница иска да го шитне и да прибере кинтите на Събев.Както и да е,ще се оправим и без Даксон,ако иде в Черноморец.Казвам "ако",защото Даксон често го хапят кучета

ПП.И накрая да питам...Откъде в теб е този интерес към Пловдивските отбори ? При нас си активен,гледам и във форум "Ботев" пишеш /там май не те харесват особено

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg