Локомотив Пловдив - Лудогорец Разград

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Лудогорец Разград

Мнениеот staria » 03 ное 2015 22:00

Много се радвам за този мач. И на равен бих се зарадвал. Ако не паднем от Левски, започвам да мечтая. Берое, Левски и Лудогорец ми изглеждат най-стабилни за Европа. Ако не се опитат да вкарат ЦСКА през Купата в Европа, можем да се борим с Литекс, Черно Море и Славия за четвъртата квота. В момента изглеждаме най-стабилни, но и много изоставаме с точките...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Лудогорец Разград

Мнениеот drughi » 03 ное 2015 23:09

staria написа:Много се радвам за този мач. И на равен бих се зарадвал. Ако не паднем от Левски, започвам да мечтая. Берое, Левски и Лудогорец ми изглеждат най-стабилни за Европа. Ако не се опитат да вкарат ЦСКА през Купата в Европа, можем да се борим с Литекс, Черно Море и Славия за четвъртата квота. В момента изглеждаме най-стабилни, но и много изоставаме с точките...

Цска са смешен отбор...каква Европа, то не се знае дали няма пак да ги закрият, а и изобщо не съм сигурен, че ще бият Созопол. Литекс определено са по качествен отбор от нас, а Черно море и Славия са на нашето ниво, зависи кой колко ще се хвърли за тази спомената от теб 4-та квота :)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”