Локомотив Пловдив - Лудогорец Разград
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Лудогорец Разград
Много се радвам за този мач. И на равен бих се зарадвал. Ако не паднем от Левски, започвам да мечтая. Берое, Левски и Лудогорец ми изглеждат най-стабилни за Европа. Ако не се опитат да вкарат ЦСКА през Купата в Европа, можем да се борим с Литекс, Черно Море и Славия за четвъртата квота. В момента изглеждаме най-стабилни, но и много изоставаме с точките...
Re: Локомотив Пловдив - Лудогорец Разград
staria написа:Много се радвам за този мач. И на равен бих се зарадвал. Ако не паднем от Левски, започвам да мечтая. Берое, Левски и Лудогорец ми изглеждат най-стабилни за Европа. Ако не се опитат да вкарат ЦСКА през Купата в Европа, можем да се борим с Литекс, Черно Море и Славия за четвъртата квота. В момента изглеждаме най-стабилни, но и много изоставаме с точките...
Цска са смешен отбор...каква Европа, то не се знае дали няма пак да ги закрият, а и изобщо не съм сигурен, че ще бият Созопол. Литекс определено са по качествен отбор от нас, а Черно море и Славия са на нашето ниво, зависи кой колко ще се хвърли за тази спомената от теб 4-та квота