Локомотив Пловдив - Лудогорец Разград
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Лудогорец Разград
Честита победа!! И аз се радвам, че не познах резултата. Напълно заслужена победа, особено чрез играта през втората част. Моци е скандален, едно че провокира, но тия нарушения и онзи подъл ритник са си за червен. Няма две мнения, посредствен футболист. Натаниел също трябваше да получи директен червен заради този парцал дето лепна на Балдовалиев, това си беше баш нарочно. Не си ги представях с 9 души кое щеше да им е виновно на разградчани, дали терена или магнитното поле или пък Гълфстрийм. Перфектна игра от всички до един, но ще отлича Пламен Крумов и както винаги Харуби. След тази победа мястото на Бащата според мен е още по-сигурно за добро или лошо. На тоя етап аз съм за да остане, просто няма по-добър вариант от него към момента. Ако бяхме играли така срещу Монтана дали щяхме да отпаднем..? Затова ей така на 100% всеки един мач и няма да берем ядове. 

Аз пък се радвам ,че има поздравления от Сините ни приятели,от Жълтите врагове и най-вече от фенове на Лудогорец.Така е, играта е за феновете и трябва да има феърплей!НЕКА ПО-ДОБРИЯ ПОБЕЖДАВА,днес ние бяхме по-добри!
ELFen написа:Пловдив1926 написа:Густо ай в дивия селяни простиМоци моти тоти кренвирша в отверстие по избор и кой от къде е.
Научен отбор с опитни играчи сме, дано вземем нещо и на Герена. Отбора ми напомня на лятото 94-та където имаше 11 лъва и един клоун-жонгльор за треньор.
Ей такива,... тряя си пиете хапчетата по-редовно....
Не знам,ама напоследък както ви е тръгнало, късметлии сте че немате мач и с Локо Сф, гази ви кой влак ви хване...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:Не знам,ама напоследък както ви е тръгнало, късметлии сте че немате мач и с Локо Сф, гази ви кой влак ви хване...

висша математика:31 ≠ 4 

-
- Контакти:
Ех, сега е по-лесно да се пише след 2 ракии и 2 бири в кръчмата.Щеше да ми се спука сърцето през първото полувреме на този гнусен поръчков мач.Ако някой е виждал в България главен съдия да отсъжда засада без флаг на помощника си, да се обади. Това стана на Лаута . Малко инфо от кухнята-един мой приятел от ВИП-а ми предаде,че Гочо Василев е побъркал Сватбата на македонска тема на полувремето.Направо го е сравнил със земята.Мисля,че второто полувреме всичко се промени.Това искат почитателите на футбола по целият свят-борба и битка на терена 90 минути,а другото е топка-кръгла е и е от женски род.
Честита заслужена победа.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MmMf3NyK12Y[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MmMf3NyK12Y[/youtube]

Лудогорец, тоя отбор както го направиха за няколко месеца, така и трябва да го закрият. Като гледам нататък отиват нещата... надали ще липсват на някой.
След победите над Ботев и Лудогорец, е време да помислим вече и за по-сериозни и много важни за бъдещето ни неща, а именно - изграждането на фенска трибуна, както и подмяна на тревното покритие. От тук нататък това трябва да са ни основните приоритети.

Ако питате мен, най-радващото е, че отдавна не съм чел тема, в която да няма нападки и обиди от всички страни. Само похвали и поздравления от победители, победени, приятели и "врагове"...Благодарности за което.
Иначе това, което не успяхме да вкараме на Монтана, го вкарахме на Лудогорец. Както победихме, така можеше и да загубим, ама това е футболът.
Корав мач се получи, борба за всяка педя терен и, разбира се, победи този, който желаеше повече победата. Въпреки съдийските тесли, мамка му...
Чудя се Моци защо го държат още в Лудогорец, та той е с червен картон още от съблекалнята. Как може да не изгониш играч, дето влиза с бутоните напред в кръста ??? И това се случва на почти всеки мач, майна. Дяков е с два потенциални жълти картона във всеки мач, Минев скача на всяко що годе читаво отсъждане на съдията... А си спомням време, когато никому неизвестният отбор на Лудогорец, играеше, пардон, надиграваше кой къде види по терените. Тогава не се оплакваше, че терена е крив... В големи звезди се превърнаха и това им изиграва лоша шега.
Иначе голямо БРАВО за футболистите на Локомотив. Опровергаха очакванията ми, че ще капнат след 60-та минута. Даже направиха много по-силно второ полувреме. Отдавна не бях гледал такова раздаване и отборен дух от нашите момчета.
И не на последно място... Бащата си е баш треньорът за този отбор. В началото нямаше футболисти, дето се вика идваха направо преди мача. После нямаха време за подготовка, доста от футболистите не бяха в оптимална форма, липсваха и точните играчи на точните места. Е, мина време, отборът се обигра, дойде Стефан Велев, след него и Бадема и нещата полека-лека започнаха да се случват и Локомотива започна да набира пара. Остана и публиката да се завърне на стадиона.
Само Локо!!!
Иначе това, което не успяхме да вкараме на Монтана, го вкарахме на Лудогорец. Както победихме, така можеше и да загубим, ама това е футболът.
Корав мач се получи, борба за всяка педя терен и, разбира се, победи този, който желаеше повече победата. Въпреки съдийските тесли, мамка му...
Чудя се Моци защо го държат още в Лудогорец, та той е с червен картон още от съблекалнята. Как може да не изгониш играч, дето влиза с бутоните напред в кръста ??? И това се случва на почти всеки мач, майна. Дяков е с два потенциални жълти картона във всеки мач, Минев скача на всяко що годе читаво отсъждане на съдията... А си спомням време, когато никому неизвестният отбор на Лудогорец, играеше, пардон, надиграваше кой къде види по терените. Тогава не се оплакваше, че терена е крив... В големи звезди се превърнаха и това им изиграва лоша шега.
Иначе голямо БРАВО за футболистите на Локомотив. Опровергаха очакванията ми, че ще капнат след 60-та минута. Даже направиха много по-силно второ полувреме. Отдавна не бях гледал такова раздаване и отборен дух от нашите момчета.
И не на последно място... Бащата си е баш треньорът за този отбор. В началото нямаше футболисти, дето се вика идваха направо преди мача. После нямаха време за подготовка, доста от футболистите не бяха в оптимална форма, липсваха и точните играчи на точните места. Е, мина време, отборът се обигра, дойде Стефан Велев, след него и Бадема и нещата полека-лека започнаха да се случват и Локомотива започна да набира пара. Остана и публиката да се завърне на стадиона.
Само Локо!!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ISw0OjATxD4[/youtube]