Дани Кики остава в Локо Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дани Кики остава в Локо Пд
Браво, не всичко е пари приятели.
ей чорбар май вие излизахте с обърнати джобове.така че не се притеснявай дали е гладен или не.
difeza написа:ей чорбар май вие излизахте с обърнати джобове.така че не се притеснявай дали е гладен или не.
alkaida 6te go hrani,toi nali e rqzan.a i kato terorist se pokaza
Не знам колко е вярно, но във форума на Литекс в темата им за селекцията един от феновете им каза, че вчера са го видяли в Ловеч в едно кафене заедно с още едно младо момче и някаква жена.
Едно ме притеснява от щаба на Литекс, а именно, че около тях нищо не се говори за селекция и нови имена, а това е голям плюс за тях и както винаги ще гръмнат след НГ с някой добър трансфер и ако това с Кики се окаже вярно то най вероятно ще го купят те.
Едно ме притеснява от щаба на Литекс, а именно, че около тях нищо не се говори за селекция и нови имена, а това е голям плюс за тях и както винаги ще гръмнат след НГ с някой добър трансфер и ако това с Кики се окаже вярно то най вероятно ще го купят те.
...всички червени фенове мнго плачем за него и много се радваме че момчето си знае възможностите.....а те не са за ЦСКА,такива имаме не за даване,а направо за подаряване....Тимоно,Манчев,Руи Мигел,Да Силва,Бранеков,Русия...даже идват нови такива Димитър Илиев,Антонов.
samo edno iskam da kaja mom4eta gordeite se 4e ste ot lokomotiv pld to bilo trudni i v dobri vremena samo shte pripomna 4e edin 4ovek udaril Hetrick NA LEVSKI se klanq pred nas napravete si izvodite zashto? KOito e izbqgal ot nas dobro ne vidql i faktite govorat .I BUDETE SIGURNI che dani ostava imenno zaredi nas fenovete 6tot znae 4e nie go obi4ame kakto i toi nas ! VESELI PRAZNICI NA SICHKI CHERNO BELI FENOve ! NIE PAK SHTE SE VURNEM NA VuRHA
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!