Първо трябва да изчакаме официализирането на новината.
Футболистите, които дойдоха от другия пловдивски отбор - "Ботев", оставиха противоречиви впечатления у мен като фен на ЦСКА. Попов играе с хъс и оползотвори прекрасно отворилата му се възможност, Данчо Минев също е стабилен, но Саидходжа не успя, а Тимонов и Н. Манчев почти не играят. Явно Галка е решила да се нагълта като за последно. При положение, че си имаме Здравко, както и Иво на вратата, не виждам защо взимаме Акалски. Освен това и Караджов ще е с нов договор. Това, което, обаче, признавам на "титаните" е, че успяха да надцакат "Левски" на трансферния пазар отново.
Ексклузивно: Галя продаде на ЦСКА Акалски, Кики и Митко!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- david_villa
- Контакти:
- deepblue1963
Re: Ексклузивно: Галя продаде на ЦСКА Акалски, Кики и Митко!
supershampion2004 написа:" ДИМИТЪР ИЛИЕВ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 76/14"
Според теб,един 21-годишен нападател,колко гола трябва да има за отбора си-100?
Айде няма нужда Ботевист да плаче на нашия гроб![/quote]
Като ми гледаш "ника",дали си ми "уцелил" отбора?И отде разбра,че плача?[/quote]
Не забелязах "ника", а ти чета злобните коментари.[/quote]
" ДИМИТЪР ИЛИЕВ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 76/14"
И кое по-точно е "злобното"тук?Аз прочетох по-злобни коментари от фенове на Локо Пд към собствения ви футболист.Тъй,че...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Склонен съм да повярвам.Галка продаде отбора и със сигурност си е решила да шитне исканите.Даже и за по-ниска сума е клекнала 100% 

Пак купуваме на кило. Питам се ДОКОГА. Имаме към 50 футболисти в момента, но продължаваме да ги събираме. Имаше един футболист от Локо, който исках да видя на Армията, но той не е между тези трима. Златният диамант Даксон го изпускаме, въпреки че и тези три момчета имат качества, НО РАЗБЕРЕТЕ ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ОТБОР. ТОВА НАШЕТО НЕ Е ОТБОР, ТОВА Е БАТАК, СЕРГИЯ. Големите отбори правят по два-три трансфера на година и то преди това следят с месеци и понякога години играчите, които купуват. Когато има много играчи става една сбирщина, а не отбор. Започват дрязги в отбора и т.н. Трябваше да вземем два-трима играчи през зимата, но качествени, наистина качествени. Ако щете ми вярвайте, но вече ми писна да надцакваме Левски. И какво като ги надцакваме. Надцакахме ги и с Руи Мигел и Давид Силва. Ае стига вече..
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
supershampion2004 написа:" ДИМИТЪР ИЛИЕВ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 76/14"
Айде няма нужда Ботевист да плаче на нашия гроб![/quote]
Като ми гледаш "ника",дали си ми "уцелил" отбора?И отде разбра,че плача?[/quote]
Чети внимателно!

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- supershampion2004
deepblue1963 написа:supershampion2004 написа:" ДИМИТЪР ИЛИЕВ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 76/14"
Айде няма нужда Ботевист да плаче на нашия гроб!
" ДИМИТЪР ИЛИЕВ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 76/14"
И кое по-точно е "злобното"тук?Аз прочетох по-злобни коментари от фенове на Локо Пд към собствения ви футболист.Тъй,че...[/quote]
.....Тъй, че мен не ме интерисува нищо друго, ОСВЕН, ЧЕ ГАЛКА НИ ПРОДАДЕ.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

- Boksior4eto
- Контакти:
ееееееее що галка си отидееееееееееееееееееееееееееееееее
тъкмо ми идваше рожденният ден и щях да я поканя да ми потанцува

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
Димитър Илиев играе със сърце и ще се радвам да дойде на Армията ,стига да дава 100% от потенциала си !
Кики и Акалски определено имат качества ,но с тия издънки и доста тъпи постъпки ........не мисля ,че дани кики иска да играе в ЦСКА
Любо как ще се оправи в съблекалнята ,половината ботевисти другата половина хулигани от лаута хуулс ,сливенски сводници ,2ма наръгани с нож и интриганти за ''мирис''

Кики и Акалски определено имат качества ,но с тия издънки и доста тъпи постъпки ........не мисля ,че дани кики иска да играе в ЦСКА

Любо как ще се оправи в съблекалнята ,половината ботевисти другата половина хулигани от лаута хуулс ,сливенски сводници ,2ма наръгани с нож и интриганти за ''мирис''

До всчера ревяхме , че имаме 50 футболисти на щат и по-голямата част не ни трябват , а днес добавяме още такива ...
Има нещо гнило в цялата работа.
Единствено за Акалски мога да се съглася , че ще ни свърши някаква работа , а останалите да си купуват по-голям пешкир щото пейката ги зове.
Има нещо гнило в цялата работа.
Единствено за Акалски мога да се съглася , че ще ни свърши някаква работа , а останалите да си купуват по-голям пешкир щото пейката ги зове.
Софийските "грандове" пак ще развалят футболисти.Както стана с Жоро Христов,Милиев,Ники Манчев,Муши,Апостол Попов..