Те Лудогорец да не са прости като ПР-а с пет реклами на Лаута и продавача на зъболекарски столове?
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/eran ... rec-340889
Аре в дивия сдружение бъдеще за на майка ви п***!
"A"Група; 5 кръг: Лудогорец (Разград) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: "A"Група; 5 кръг: Лудогорец (Разград) - Локомотив (Пловд
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Те Лудогорец да не са прости като ПР-а с пет реклами на Лаута и продавача на зъболекарски столове?
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/eran ... rec-340889
Аре в дивия сдружение бъдеще за на майка ви п***!
Нищо чудно в станалото. Едо винаги е бил там, където мирише на пари, а в Разград мирише много силно.
Believe in her, if you are able...
- Пловдив1926
- Контакти:
Къде пък ВИНАГИ е бил където мирише на пари? Просто Едо не се хваща на хорото на малоумници да работи в АМАТЬОРСКИ клуб без ръководство и 2 лева в джоба.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
Имаме хубави спомени от един дебют на Едо срещу нас с един друг зелен отбор, дано и в неделя да се повтарят
Иначе силно се съмнявам да беше дошъл в сегашната ситуация при нас дори и да му бяха дали парите, които иска, просто не е тъп да си рискува репутацията и името.

Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Имат ли шанс черно-белите срещу лабораторията в Разград?
Христо Колев: Трябва да сме по-смели срещу "Лудогорец"
Срещу Лудогорец ще се опитаме да сме колкото може по-смели, за да имаме някакъв шанс да спечелим. Това заяви треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев два дни преди двубоя. Срещата от 5-ия кръг на "А" група е в неделя от 20:00 ч. в Разград.
"Не вярвам мачът да е по-особен за мен, въпреки че противникът най-вероятно ще бъде воден от мой приятел и бивш съотборник. Така или иначе ние във всяка една среща се опитваме да вземем максималното от това състояние, в което се намираме. Може би двубоят ще е малко по-емоционален, но това е съвсем нормално – ще играем на хубав стадион срещу добър отбор и ще можем да си направим анализ как горе-долу вървят нещата при на", коментира специалистът.
Колев е на мнение, че в последния си мач отборът му е демонстрирал добра игра и се надява това да се повтори и срещу Лудогорец.
"Относно двамата бразилци, които са на проби – те са момчета на 18 и 19 години. Имат качества, но още не са готови за мъжки футбол. Не знам дали ще имат възможност за достатъчно игрово време, ако евентуално се подпише договор с тях. Другото момче от Франция, което също е на проби – той може да играе като централен защитник и като ляв бек. Но с него няма да бързаме. Ще видим колко време е необходимо, за да направим правилната преценка", коментира треньорът на Локо (Пд).
Той взе отношение и за наложената ни глоба за расизъм. "Не знам по какъв начин могат да бъдат доказани подобни неща, за да се предприеме такова тежко наказание. Финансовата ситуацията във всички български клубове е доста тежка и мисля, че тези решения трябва да се взимат по-гъвкаво и прецизно. Аз и преди съм казвал, че единственото нещо, което феновете трябва да правят, е да подкрепят отбора си, независимо в каква ситуация се намира. Имаме нужда от тяхната подкрепа, да идват на стадиона и да окуражават футболистите. В България обаче обстановката малко е объркана. Вместо футболът да бъде празник за нас, да ходим за 2 часа да се забавляваме, ние сме го превърнали в битка и нещо, от което сякаш ни зависи животът. Не, в спорта един ще загуби, другият ще спечели. Така че нека да намерим един баланс в нашите отношения и след като сме истински фенове – нека да подкрепяме отбора. Нищо повече не се иска", завърши Колев.
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... c3eX7Ltmko
Според мен "Лудогорец" ще продължи черната си серия поне още два кръга, освен ако Домусчиев по навик не впрегне Съдийската комисия на помощ. А че постоянно играят назобени никой не се съмнява, просто някой път не могат да улучат мярката.
Срещу Лудогорец ще се опитаме да сме колкото може по-смели, за да имаме някакъв шанс да спечелим. Това заяви треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев два дни преди двубоя. Срещата от 5-ия кръг на "А" група е в неделя от 20:00 ч. в Разград.
"Не вярвам мачът да е по-особен за мен, въпреки че противникът най-вероятно ще бъде воден от мой приятел и бивш съотборник. Така или иначе ние във всяка една среща се опитваме да вземем максималното от това състояние, в което се намираме. Може би двубоят ще е малко по-емоционален, но това е съвсем нормално – ще играем на хубав стадион срещу добър отбор и ще можем да си направим анализ как горе-долу вървят нещата при на", коментира специалистът.
Колев е на мнение, че в последния си мач отборът му е демонстрирал добра игра и се надява това да се повтори и срещу Лудогорец.
"Относно двамата бразилци, които са на проби – те са момчета на 18 и 19 години. Имат качества, но още не са готови за мъжки футбол. Не знам дали ще имат възможност за достатъчно игрово време, ако евентуално се подпише договор с тях. Другото момче от Франция, което също е на проби – той може да играе като централен защитник и като ляв бек. Но с него няма да бързаме. Ще видим колко време е необходимо, за да направим правилната преценка", коментира треньорът на Локо (Пд).
Той взе отношение и за наложената ни глоба за расизъм. "Не знам по какъв начин могат да бъдат доказани подобни неща, за да се предприеме такова тежко наказание. Финансовата ситуацията във всички български клубове е доста тежка и мисля, че тези решения трябва да се взимат по-гъвкаво и прецизно. Аз и преди съм казвал, че единственото нещо, което феновете трябва да правят, е да подкрепят отбора си, независимо в каква ситуация се намира. Имаме нужда от тяхната подкрепа, да идват на стадиона и да окуражават футболистите. В България обаче обстановката малко е объркана. Вместо футболът да бъде празник за нас, да ходим за 2 часа да се забавляваме, ние сме го превърнали в битка и нещо, от което сякаш ни зависи животът. Не, в спорта един ще загуби, другият ще спечели. Така че нека да намерим един баланс в нашите отношения и след като сме истински фенове – нека да подкрепяме отбора. Нищо повече не се иска", завърши Колев.
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... c3eX7Ltmko
Според мен "Лудогорец" ще продължи черната си серия поне още два кръга, освен ако Домусчиев по навик не впрегне Съдийската комисия на помощ. А че постоянно играят назобени никой не се съмнява, просто някой път не могат да улучат мярката.
Believe in her, if you are able...
- blue avalanche
- Контакти:
Plovdiv_1926 написа:Имаме хубави спомени от един дебют на Едо срещу нас с един друг зелен отбор, дано и в неделя да се повтарятИначе силно се съмнявам да беше дошъл в сегашната ситуация при нас дори и да му бяха дали парите, които иска, просто не е тъп да си рискува репутацията и името.
И каква е "репутацията" на изгонения от АПОП Ераносян(заради допингирани футболисти)???

И изобщо "репутацията" му като треньор???На който и да е отбор...
- Пловдив1926
- Контакти:
Шампион на България е
Иначе ако бяха направили допинг проба на алекс колев рома от лома и варела след дербито и тоя Селяк шиптърски и той щеше да е с отнети права 

Re: Имат ли шанс черно-белите срещу лабораторията в Разград?
В конспирациите еша си нямате! Кога футболист на Лудогорец, е заловен с допинг? Всяка година преди мачове с ЦСКА и Левски отборите са минавали допинг контрол? Знаем кой отбор го хванаха със "сиропа за кашлица" и това не е Лудогорец! Убивате се да пишете простотии, да създавате интриги за да оправдаете собствената си несъстоятелност! А стига вече де! То Локо Пд в момента са голямата мощ, та допинг ще им трябва на нашите......пффф
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Не, нямат никакъв шанс! Локо ПД вече е премиран! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- botevbeerboys
- Контакти:
След като арменеца е треньор нямате никакъв шанс!Той е доказан специалист на хапчетата!От друга страна обаче е и страстен комарджия.......!Така,че мача е 1х2!